Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gel canım genelde 60-69 arası bizim takım. Bana kalsa 80 ustu istiyorum ama yok maalesef sana da yardımcı oluruz canım gel sen.
Tamam gruba nasil katilacam benim suan kullandigin bur diyet listem yok
boy 164 kilo 61.500 1ay once karin germe oldum buyuzden spor yapmam yasak. Hedef 50kilo olmak cok ama cok istiyorum

Son düzenleme:
Merhaba
Yarışmalara katılmak istiyorum daha önce deneme sürecinde bırakmak zorunda kaldım. Yeniden başlamak istiyorum 105.9 kilom bugün tartıldım

arkadaşlar diyetim için farklı farklı smoothie çeşitleri hazırlamak istiyorum katı meyve sıkacağına ihtiyacım var önerisi olan var mı

Merhabalar,
34 yaşındayım. 1.74 boyunda, 75 kiloyum. Benim için ideal kilo olan 58-60 arası bir kiloya inmek istiyorum. 2 haftadır Karatay'a uygun olarak besleniyorum. Beni de bir takıma alabilirseniz sevinirim.

Merhabalar,
34 yaşındayım. 1.74 boyunda, 75 kiloyum. Benim için ideal kilo olan 58-60 arası bir kiloya inmek istiyorum. 2 haftadır Karatay'a uygun olarak besleniyorum. Beni de bir takıma alabilirseniz sevinirim.
8takima gel canım

İyi bayramlar kızlar
26 yaşında 1.65 boyunda 60 kiloyum.
50 kiloya inmek istiyorum

Benide uygun bir takıma alırsanız sevinirim.

Merhaba kizlar bende 29 yasindayim 1cocuk annesiyim 76kiloyum 11 kilo vermek istiyorum hanginiz kabul edersenz gelmek isterim

Selamlar,
1.64 boyunda 64 kiloyum.1 çocuk annesiyim, doğumdan sonra kalan 5 kiloyu 2,5 yıldır veremedim artık kurtulmak istiyorum.Ben de katılabilir miyim?

Merhabalar. Acilen kilo vermem gerekiyor. Yaz tatili, bayram tatili derken aşırı şiştim. Şu an tartılmak bile istemiyorum yaaaaa
Diyet listesi ararken burayı görüp an itibarıyla üye olmaya karar verdim. Motive olmam ve kilo vermem gerekli acilen, bana yardım ediiiiiiiiiiiiiin lüüütfeeeeen
Bana uygun bir grup yok muuuuuu

İyi akşamlar hanımlar..
30 yaşındayım.Memurum. tek başıma yaşıyorum aslında mis gibi hayatım var ama bu kilolar yüzünden hayattan tad alamıyorum. boyum 1.70 kilom 80 olmuştur heralde. basenlerim de aldı başını gitti. sağlık problemlerim de başladı. varis gibi. kızlar nolur motivasyona ihtiyacım var. siz nasıl zayıfladınız. acilen bana uygun bir grup ..bir el uzatın lütfen

Selamlar,
1.64 boyunda 64 kiloyum.1 çocuk annesiyim, doğumdan sonra kalan 5 kiloyu 2,5 yıldır veremedim artık kurtulmak istiyorum.Ben de katılabilir miyim?

3. Takıma bekliyorum kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…