- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Merhaba, 4.takıma geçtim. Sağol.3. Takıma bekliyorum kızlar
9.takıma gelebilirsin cnmmerhaba,
1,71 boy
116 kilo
hedefim : 40 kilo vermek
uygun bir gruba yazabilir misiniz?
dün itibariyle diyete başladım bu arada
Merhaba arkadaşlar 3. Takım olarak yeni üyeye ihtiyacımız var acil ihtiyacı olan başka takım yoksa bize yönlendirirseniz çok sevinirim
Canim 3takima gidebilrsinMerhaba hatunlar ben yaklaşık 2 ay önce mezun oldum kan değerlerim çok düşük olduğu için kan ilacı kullanıyorum bu yüzden istahim açıldı maalesef 56.5 kiloya kadar çıktım mezun kilom 47.9 du galiba çok moralim bozuk diyet gruplarına tekrar girmek istiyorum şu kapanan 10. Takım dan mezun oldum bilenler vardır baya kıyamet koptu aynen şeyleri yaşamak istemiyorum grup içinde gerçekten samimi sohbetleri olan insanlarla yarışmak istiyorum beni de alırsanız aranıza tekrar çok mutlu olurum ☺
Mezun olduktan sonra 6 ay listelere giremiyorsun maalesef. Ama liste dışı yarışabilirsin tabii ki.Merhaba hatunlar ben yaklaşık 2 ay önce mezun oldum kan değerlerim çok düşük olduğu için kan ilacı kullanıyorum bu yüzden istahim açıldı maalesef 56.5 kiloya kadar çıktım mezun kilom 47.9 du galiba çok moralim bozuk diyet gruplarına tekrar girmek istiyorum şu kapanan 10. Takım dan mezun oldum bilenler vardır baya kıyamet koptu aynen şeyleri yaşamak istemiyorum grup içinde gerçekten samimi sohbetleri olan insanlarla yarışmak istiyorum beni de alırsanız aranıza tekrar çok mutlu olurum ☺
4.takima beklerzMerhaba .1.65boy 70.8 kilo 29 yasındayım.6ay önce dogum yaptım.öncesinde istememe ragmen emzirdgm için diyet yapmadım.artık bebiş büyüdü.cok sıkı diyet olmasada spor destekli eski kiloma dönmek istiyorum.ilk hedefim 65 sonra 58.aranıza alırsanız sevinirim
4. Takıma gel canımMerhaba .1.65boy 70.8 kilo 29 yasındayım.6ay önce dogum yaptım.öncesinde istememe ragmen emzirdgm için diyet yapmadım.artık bebiş büyüdü.cok sıkı diyet olmasada spor destekli eski kiloma dönmek istiyorum.ilk hedefim 65 sonra 58.aranıza alırsanız sevinirim
6.takıma gelebilirsin cnm15 aylık kziim var 60 ile hamile kalip 85 le dogurdum. Dogum sonrasi 88leri gördüm suan 76 77 arasiyim. Motiveye ihtiyacim var. Cocuk ev is spor hepsi birarada yetismeyeyl calisiyorum.
6.takıma gidebilirsin canım15 aylık kziim var 60 ile hamile kalip 85 le dogurdum. Dogum sonrasi 88leri gördüm suan 76 77 arasiyim. Motiveye ihtiyacim var. Cocuk ev is spor hepsi birarada yetismeyeyl calisiyorum.
6.takıma gidebilirsin canımmerhaba bayanlar 1.67 boyundayım 70 kiloyum ve hedefim 58 kilo motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. Bende gruplara dahil edermisiniz
6takima gidebilirsinizmerhaba bayanlar 1.67 boyundayım 70 kiloyum ve hedefim 58 kilo motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. Bende gruplara dahil edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?