Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba,
1,71 boy
116 kilo
hedefim : 40 kilo vermek

uygun bir gruba yazabilir misiniz?

dün itibariyle diyete başladım bu arada

Merhaba hatunlar ben yaklaşık 2 ay önce mezun oldum kan değerlerim çok düşük olduğu için kan ilacı kullanıyorum bu yüzden istahim açıldı maalesef 56.5 kiloya kadar çıktım mezun kilom 47.9 du galiba çok moralim bozuk diyet gruplarına tekrar girmek istiyorum şu kapanan 10. Takım dan mezun oldum bilenler vardır baya kıyamet koptu aynen şeyleri yaşamak istemiyorum grup içinde gerçekten samimi sohbetleri olan insanlarla yarışmak istiyorum beni de alırsanız aranıza tekrar çok mutlu olurum ☺

Canim 3takima gidebilrsin

Mezun olduktan sonra 6 ay listelere giremiyorsun maalesef. Ama liste dışı yarışabilirsin tabii ki.

Merhaba .1.65boy 70.8 kilo 29 yasındayım.6ay önce dogum yaptım.öncesinde istememe ragmen emzirdgm için diyet yapmadım.artık bebiş büyüdü.cok sıkı diyet olmasada spor destekli eski kiloma dönmek istiyorum.ilk hedefim 65 sonra 58.aranıza alırsanız sevinirim

4.takima beklerz

4. Takıma gel canım

Hanimlar bizim takima bir kac kisi yonlendirirseniz cok mutlu olurum. Deneme suresinde olan cok kisi var fakat katilim cok az. Grubun hali kotu malesef. Az biraz destek istiyorum

merhaba bayanlar 1.67 boyundayım 70 kiloyum ve hedefim 58 kilo motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. Bende gruplara dahil edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…