6.takima gelebilirsinBoyum 158 kilom şu an itibariyle 62,5 . Geçen yıl temmuzdan itibaren tam 12 kilo aldım. Sebebi kullandığım hormon ilaçlarıdır, tiroit sorunum var. Perşembe günü eliptik bisikletimi alıp sporla beraber diyet yapma kararı aldım, umarım zayırlarım.
Hemen geliyorum :)4. Takıma gelebilirsin canım.
sagolun anka kaptanım ❤4. Takıma gelebilirsin canım.
Hemen geliyorum :)4. Takıma gelebilirsin canım.
4.takıma gelebilirsinKızlaar bende katılabilir miyim?
Boy 160
Kilo 66.6
Çok teşekkürleeer4.takıma gelebilirsin
9. Takıma bekleriz canımMerhaba,
Ben kendimi bildim bileli kiloluydum ve hep öyle gitti. Gecen sene mayis ayinda dügunum vardi ozaman bile istedigim kiloya ulaşamadim, hep annemin yaptigi güzel ama bi o kadar yagli ve hamur işleri yüzünden :). Dügünümden sonra bi 7 kilo daha alinca dedim dur artik buna son vermelisin ve gecen sene Aralik ayindan beri diät yapiyorum. Tabiki arada saldigim oldu ve cok yawas ilerliyorum 10 ayda 10 kilo verdim ama bunada sükür genede cok mutluyum. Ama artik hedef kiloma nekadar erken ulaşirsam okadar cabuk Anne olmayi planlayabilirim ve aslinda en cok da bu yüzden hirsliyim. En azindan yilbaşina kadar 74leri görmeyi cok istiyorum. Katilabilecegim bir grup varmi acaba.
Ismim: Pınar
Boyum: 1.68
Baslangic kilom: 91,5
Şuanki kilom: 81,6
Hedef kilom: 65,0
4.takıma gelebilirsin canım70.9 kilo
Boy 156
Aslinda olmam gereken kilo 47 falan ama hedefim 60
Beni de bir gruba alin lutfen
8takima gel canımSelam arkadaşlar
Bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum Mart ayında inşallah düğünüm var ve ozamana kadar kilo vermek istiyorum. Buraya bilgilerimi yaziyorum inşallah biri beni yönlendirir♡
Yaşım 22
Boyum 1.68cm
Kilom 64 (74 den 64 düştüm ama şuan sanki durakladı ve motivasyonum yok. Birda nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum yönlendiren biri olmayınca)
Hedef 55 kilo! Hypertroidi var...
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?