Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6.takima gelebilirsin

Merhaba,

Ben kendimi bildim bileli kiloluydum ve hep öyle gitti. Gecen sene mayis ayinda dügunum vardi ozaman bile istedigim kiloya ulaşamadim, hep annemin yaptigi güzel ama bi o kadar yagli ve hamur işleri yüzünden :). Dügünümden sonra bi 7 kilo daha alinca dedim dur artik buna son vermelisin ve gecen sene Aralik ayindan beri diät yapiyorum. Tabiki arada saldigim oldu ve cok yawas ilerliyorum 10 ayda 10 kilo verdim ama bunada sükür genede cok mutluyum. Ama artik hedef kiloma nekadar erken ulaşirsam okadar cabuk Anne olmayi planlayabilirim ve aslinda en cok da bu yüzden hirsliyim. En azindan yilbaşina kadar 74leri görmeyi cok istiyorum. Katilabilecegim bir grup varmi acaba.

Ismim: Pınar
Boyum: 1.68
Baslangic kilom: 91,5
Şuanki kilom: 81,6
Hedef kilom: 65,0

9. Takıma bekleriz canım

Selam arkadaşlar
Bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum Mart ayında inşallah düğünüm var ve ozamana kadar kilo vermek istiyorum. Buraya bilgilerimi yaziyorum inşallah biri beni yönlendirir♡
Yaşım 22
Boyum 1.68cm
Kilom 64 (74 den 64 düştüm ama şuan sanki durakladı ve motivasyonum yok. Birda nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum yönlendiren biri olmayınca)
Hedef 55 kilo! Hypertroidi var...
Teşekkürler

8takima gel canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…