Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3. Takıma gidebilirsin

Merhaba kızlar bende doğumdan sonra kilo vermeye çalıştım ama olmuyor motivasyon lazım bu yüzden cuma yarışlarına katılmak istiyorum boy 1 55 kilo 60 ama uzun zamandır tartılmadım biraz kilo aldıgımı düşünüyorum hedef 50 hangi gruba girebilirim

3. Takıma gelebilirsin cnm

merhaba arkadaşlar..uzun yıllardır kiloluyum.. 2017- mart ayında diyetisyenle diyete başladım. başlangıç kilom 77, 3 ayda 11 kg verdim 66 ya düştüm..sonra tatil gezme derken 68 olmuşum yine.. 58 kg a düşmek istiyorum.. şuanda diyetisyen desteği almıyorum. eski listelerimden faydalanıyorum..

3. Takıma gidebilirsiniz

Merhabalar.. Son üç dört yil boyunca tüm diyetisyen ve diyet listelerini olumsuz sonuclarla arkasinda birakmis biri olarak Mayis ayinda tartida 74 kiloyu gorunce kendi kendime bir dur dedim. Kendime üc ay gibi bir sure belirledim ve kendimce bazi kurallar koymaya calistim ( gunde en az 2.5lt su icme, kahvalti ogununu asla atlamama,ekmegi azaltma,daha duzenli ve dengeli beslenecegim ogunler olusturup, abur cubur ve hamurislerini cok abartmamak gibi..Kisacasi kendimi ac birakmamaya cok da kisitlayip bunaltmamaya calistim) agustos ayinda 58kg kadar düstüm. Bir aydir da ipin ucunu biraz kacirdim ona ragmen iki kilo daha verdim. Boyum 154 suan 56 kiloyum.Hedefim 48-46 kg olmak. Ama ilk basladigim zaman ki kadar dikkat edemiyorum o ilk heves istek kalmadi o yuzden mümkünse bende araniza katilmak istiyorum sanirim biraz destege motivasyona ihtiyacim var

3.takıma gelebilirsin cnm

merhaba Arkadaşlar
Ben 27 yaşında 170 cm boyundayim yeri yıldır ideal kilomun ustundeyim su anda 84 kiloyum hedefim 65 kilo olmak cuma zayıflama gruplarına katılmak istiyorum

merhaba.. bende son yılların en şişko halimle buradayım.160 cm boyunda ve 75 kiloyum ne yazık ki..bugün itibariyle diyete başladım.hayırlısı bakalım.burdan da destek almak istiyorum

Lütfen beni bir gruba alın dün benim için dönüm noktasıydi kendime çok üzüldüm bugün detoks la diyete girdim sürekli aktifim yazarım kilo bildirimide yaparim şuan 83 kiloyum

Boyum 158 kilom şu an itibariyle 62,5 . Geçen yıl temmuzdan itibaren tam 12 kilo aldım. Sebebi kullandığım hormon ilaçlarıdır, tiroit sorunum var. Perşembe günü eliptik bisikletimi alıp sporla beraber diyet yapma kararı aldım, umarım zayırlarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…