8.takima gidebilirsinizbenim içinde gruplarınızda yer varmı ama aktif bir grup istiyorum mümkünse
teşekkür ederim 14.takıma geçtim.:)8.takima gidebilirsiniz
Tamamdır sayılar azaldı takımlardasirasiyla yonlendirelim bari herkesin isi gorulsun :)
once 8 sonra 9 sonra 14 :) uygun mudur
8.takima gidebilirsinizBen de katılmak istiyorum
Başvuru yaptım ama cevap gelmedi
saat gec oldugu için kimse olmayabilir canim yarin takim arkadaslarinla tanisirsin :)Başvuru yaptım ama cevap gelmedi
8. Takıma gidebilirsin canımMerhaba bende katılmak istiyorum
9. Takıma gidebilirsinizMerhaba bende katılmak istiyorum
Ay kaptanım sizin mesaj gözükmedi ben de 9. Takımda sanırım ihtiyaç var yanlış hatırlamıyorsam ondan yazdım kusura bakmayın8. Takıma gidebilirsin canım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-13662
Benim aklımda 8. takım kalmış.. Haklısın 9 un daha azmış. Ben özür dilerim.Ay kaptanım sizin mesaj gözükmedi ben de 9. Takımda sanırım ihtiyaç var yanlış hatırlamıyorsam ondan yazdım kusura bakmayın
Evet 2 sene önce 8 inci takımdaydım. Tekrar katılıp kilo vermek istiyorumÜyenin mesajlarına baktım... Gitmediyse medajımı duzenleyeyim diye. 2015 te 8. Takımdan ayrılmış zaten.
9 uncu takımda üye sayısı az ise 9 uncu yarışabilir miyim?Benim aklımda 8. takım kalmış.. Haklısın 9 un daha azmış. Ben özür dilerim.
evet gidebilirsin.. yaz sen takım kaptanı ilgilenir.9 uncu takımda üye sayısı azsa orda yarışabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?