Tamam teşekkür ederimevet gidebilirsin.. yaz sen takım kaptanı ilgilenir.
Ay kaptanım sizin mesaj gözükmedi ben de 9. Takımda sanırım ihtiyaç var yanlış hatırlamıyorsam ondan yazdım kusura bakmayın
Benim aklımda 8. takım kalmış.. Haklısın 9 un daha azmış. Ben özür dilerim.
5.takima bekleriz canimmerhaba. 9 yaşında bademcik ameliyatı olduğum günden beri kilo almaya başladım. 21 yaşındayım. son 4 yıldır kendimi sürekli 175 cm ve 70 kilo olup sadece 5 kilo fazlam olduğuna ikna etmeye çalışıyorum ama durum öyle değil. tam olarak 78 kiloymuşum ve 2 haftadır bunun şokunu yaşıyorum. skolyozum var ve fazla kilolar hastalığımın ağrılarını daha çok arttırıyor. mutfakla aram çok çok iyi yani çok iyi yemek yaparım ve yaptığımdan çok daha iyi yerim. tartıda eksileri görebilsem aslına beni motive eder. diyete başlıyorum, eksileri gördükçe hırslanıyorum. ama sonra duraklama dönemi gelince motivasyonum düşüyor sonra regl dönemim geliyor ve verdiğimden fazlasını alıyorumşu anda nişanlım bana çok büyük destek bana sürekli olarak çalışma programı hazırlıyor (spor anlamında) ama o da en büyük etkenin beslenme olduğunu söylüyor. üniversite öğrencisiyim sabahları çok sıkı kahvaltı falan da edemiyorum şimdilik etinin lifalif inden 4 yemek kaşığı yulafı laktozsuz sütle beraber tüketiyorum bir de haşlanmış yumurta. öğlenleri çorba salata ve sebze yemeği akşamları da yoğurt çorba salata şeklinde beslenmeyi düşünüyorum. en büyük düşmanım çikolata gerçek bi çikolatakoliğim günde en az 2/3 çikolata mutlaka yiyorum mutlaka kola içiyorum ve çok az su içiyorum ve en büyük eksiğim destekleyenler çünkü daha nişanlıma 78 kiloyum diyemedim çok uzun ve iri olduğum için fazla belli olmuyor ama ben biliyorum annemde yemekleri katı yağla yapıyor bana sürekli az yersin bişi olmaz diyip yemekleri dolduruyor yemeyince kızıyor trip atıyor desteğe ve sorumluluğa ihtiyacım olduğu için takıma girmek istiyorum umarım birinde boşluk vardır.
9.takima gidebilirsiniz :)merhaba. 9 yaşında bademcik ameliyatı olduğum günden beri kilo almaya başladım. 21 yaşındayım. son 4 yıldır kendimi sürekli 175 cm ve 70 kilo olup sadece 5 kilo fazlam olduğuna ikna etmeye çalışıyorum ama durum öyle değil. tam olarak 78 kiloymuşum ve 2 haftadır bunun şokunu yaşıyorum. skolyozum var ve fazla kilolar hastalığımın ağrılarını daha çok arttırıyor. mutfakla aram çok çok iyi yani çok iyi yemek yaparım ve yaptığımdan çok daha iyi yerim. tartıda eksileri görebilsem aslına beni motive eder. diyete başlıyorum, eksileri gördükçe hırslanıyorum. ama sonra duraklama dönemi gelince motivasyonum düşüyor sonra regl dönemim geliyor ve verdiğimden fazlasını alıyorumşu anda nişanlım bana çok büyük destek bana sürekli olarak çalışma programı hazırlıyor (spor anlamında) ama o da en büyük etkenin beslenme olduğunu söylüyor. üniversite öğrencisiyim sabahları çok sıkı kahvaltı falan da edemiyorum şimdilik etinin lifalif inden 4 yemek kaşığı yulafı laktozsuz sütle beraber tüketiyorum bir de haşlanmış yumurta. öğlenleri çorba salata ve sebze yemeği akşamları da yoğurt çorba salata şeklinde beslenmeyi düşünüyorum. en büyük düşmanım çikolata gerçek bi çikolatakoliğim günde en az 2/3 çikolata mutlaka yiyorum mutlaka kola içiyorum ve çok az su içiyorum ve en büyük eksiğim destekleyenler çünkü daha nişanlıma 78 kiloyum diyemedim çok uzun ve iri olduğum için fazla belli olmuyor ama ben biliyorum annemde yemekleri katı yağla yapıyor bana sürekli az yersin bişi olmaz diyip yemekleri dolduruyor yemeyince kızıyor trip atıyor desteğe ve sorumluluğa ihtiyacım olduğu için takıma girmek istiyorum umarım birinde boşluk vardır.
pardon kaptanim ben 9.takımın ihtiyaci var diye bildiğim için yaZdım :)5.takima bekleriz canim
5.takima bekleriz canim
pardon kaptanim ben 9.takımın ihtiyaci var diye bildiğim için yaZdım :)
Buraya tiklayip gelebilirsin ordan devam edelimşimdi 5.takım mı 9.takım mı hangisine gidiyorum :)
ve giderken ne diyorumöyle selamlar diye gircem mi topiğe
Selamlar,biz de 9.takimla ayni durumdayiz.bu hafta bi hamislik haberi aldik.haftaya bi arkadas mezun olmak istiyo.ben de olucam ama liste bos kaliyo diye gidemiyom :) 4kisi filan kalacak bizim listede deşimdi 5.takım mı 9.takım mı hangisine gidiyorum :)
ve giderken ne diyorumöyle selamlar diye gircem mi topiğe
tabiki ❤Selamlar,biz de 9.takimla ayni durumdayiz.bu hafta bi hamislik haberi aldik.haftaya bi arkadas mezun olmak istiyo.ben de olucam ama liste bos kaliyo diye gidemiyom :) 4kisi filan kalacak bizim listede debi de sinifta kaldik yakin zamanda acilen tedbir almamiz lazim.. azimli ve bir miktar etli butlu poncikler toplamaliyim takima -citira dönüştürmek sartiyla tabi -
Paylasim alanini takip ediyorum ama burayo yoğunluğumdan dolayi bi suredir takip edemedim.siz soyleyince baktim gördüm durumu. Durumu bile bile yaptigim bisey degildi 9.takim kaptanim yanlis anlamaz umarim.
Biz yokken gelenler olursa aramizda kardes payi yaparsaniz cok seviniriz :)
9.takima gidebilirsinjzGünaydınlar, haşimato hastayım. 80 kilodan 65e düşmüştüm zamanında diyetisyen yrdımıyla. Şu an 69.2 kiloya çıktım. Sizle birlikte yalnız kalmadan kilolarımı vermek istiyorum. Teşekkür ederim.
Bende istyrm4. takımda da 2 kişilik yerimiz olacak bu hafta, paylaşımı sürekli olacak kilosu 70 in üzerinde olan arkadaşları bekliyoruz takımımıza.
5.takim a gidebilirsin canimMrb ben 19 yaşındayım ve 10 aylık evliyim evlnnce den önce 63 kiloydum şuan 80 ne çıktım ve zayıflamak istyrm onun için de bende katılmak istyrm yardımcı olursanız sevinirim
9. Takıma gidebilirsin canımMerhabalar, geçen kış boğazımı durduramayıp gece uyumadan önce yediğim tatlı ve yemeklerden ötürü 10 kilo aldım. Ki zaten normalde de kilom fazlaydı.Yaşım 27, şu an 167cm boy uzunluğum ve kilom 82kg. Takıma dahil olmak istiyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38606/page-21994#post-52805220Merhabalar, geçen kış boğazımı durduramayıp gece uyumadan önce yediğim tatlı ve yemeklerden ötürü 10 kilo aldım. Ki zaten normalde de kilom fazlaydı.Yaşım 27, şu an 167cm boy uzunluğum ve kilom 82kg. Takıma dahil olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?