- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
9.takıma gelebilirsin cnmMerhaba, kendimi bildim bileli hep kiloluydum ve hareketsiz geçen yıllar kilomun üzerine kilo bindirmekten başka bir şey yapmadı. Kendi kendime birçok diyet denedim , spora başladım ama tek başına bu tür şeyleri devamlı yapamayan birisi olarak tahmin edersiniz ki 1-2 haftadan sonra her şey eskisine döndü. Özellikle diyet ve spor konusunda beraber hareket etmeyi severim ne yazık ki çevrem konusunda şansızım . Motive olmak için illa da yüz yüze olmaya gerek olmadığını biliyorum birileriyle aynı yolda yürüdüğünü bilmek benim için yeterli bu yüzden burası tam bana göre dedim ve geliverdim öyleyaşım 22 , boyum 155 cm, 78 kiloyum hedefim 50 kilo.
8. Takıma gel canımmerhabalar, ben 22 yasında üniversite ögrencisiyim kendimi bildim bileli yani 12-13 yaslarımdan beri kiloluyum ve bu durumdan hep kactım cokta kilolu degilim veririm nolacak vs dedim ve diyetlere pzartesi basladım salı bitirdim bir türlü istikrar saglayamadım ama artık bir seyler dank etmeye basladı artık kendimi aynada görmek istemiyorum giydiklerim yakısmıyor sinir oluyorum suanki kilom 118 boyum 1.73 baya bir kiloluyum
internette arastırma yaparken bu siteye rastladım ve destek takımlarını gördüm ben de o takımlardan birine dahil olmak istiyorumsuan ki hedefim hırslı bir sekilde 1 ayda -10 kg vermek Allahın izniyle basarabilirim :)
8 takıma gel canım1.76 boy 85 kiloyum 65 olmak istiyorum canlarim benide alirsaniz mutlu olurum
1. Takıma gidebilirsin canım.Mrb arkadaşlar ben evlenene kadar hep 50 kiloydum. Doğumlar da aldığım kilolarım var. İlk doğumda 16 kilo aldım 61 de en son takılı kaldım.
2. Doğum da 11 kilo aldım ve şuan 67 de takılı kaldım.
Doğumdan sonra verdiğim 4 5 kilo oluyor ve kilo da almıyorum işin garibi veremiyorum da beni de aranıza alır mısınız :)
Şuan 67 kiloyum hedefim 55
14. Takıma gidebilirsin cnmBende bende :) boy 1.60 kilo 56 hedef 48 :) ve emziriyorum
Nasıl gideceğim14. Takıma gidebilirsin cnm
8takima gel canımBende zayıflamak istiyorum bir gruba dahil olmak istiyorum nasıl olacağım acaba ? Bu arada 167 boy 76 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?