Merhaba bayanlar
Bende kilo vermek isteyenlerdenim. Yeni doğum yaptim. 77kg hamile kaldim.18kg aldım maalesef ki
95kg ile doğuma girdimdoğum yapalı 3ay oldu.
Şuan 85kg oldum hedefim 65kglakin emziriyorum diyet yaparsam sütüm gider mi siz tecrübeli bayanlardan yardım istiyorum bilgilendiriniz beni sütüm azalır korkusuyla hiç diyet yapamadım
Psikolojik olarak hiç iyi değilim kiyafetlerime sigamiyorum kendmi beğenmiyorum
8.takıma gelebilirsinizSelam kızlar ben 6 ay önce doğum yaptım aslında hamilelikte sadece 10 kilo almışım ama olan ondan sonra oldu.Lohusalıkla hızlıca kilo almaya başladım, yediğim helvaların tatlıların hesabı yok. Artık bir dur deme zamanı. Emzirmem çok azaldı zaten. 84 kiloyum boyum 1.73. Hedefim 20 kilo vermek. Motivasyonu bol bir gruba katılmak istiyorum. Tatlıyı kestiğim anda hızla vereceğim kiloları inşallah çünkü normalde çok yiyen birisi değilim. Yarışa hazırım
14takima git canım85kiloyum hangi takıma gecmeliyim
14. Takıma gidebilirsin canımMerhaba ben de katılmak istiyorum 71 kiloyum??
14. Takıma gidebilirsin86 kilodan 80 e düştüm. Kalan kilolarımı bi takımla versem daha çok motive olurum diye düşündüm. Hangi gruba katılabilirim ?
9. Takıma gelebilirsin canımMerhaba doğum yapalı 5 ay oldu yaklaşk 20 kilo kadar fazlam var hangi grup beni kabul eder acaba ?
4. Takıma bekleriz canımbende katılmak istiyorum 96 kiloyum boyum 168
14takima Gidebilrsin canımmerhaba benim kilom 73.4 hangi takım beni kabul eder acaba 10 kilo vermek isterim kısa zamanda
4.takima gelebilirsin canmmerhabalar
bende 73 kiloyum. 10 kilo vermem lazım.
6. Takima gelebilirsnHerkese merhaba kizlar
Benim 10_15 Kilo vermem lazım. Bu yolda bana destek olabilecek bir takım ve takım arkadaşları arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?