Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bayanlar
Bende kilo vermek isteyenlerdenim. Yeni doğum yaptim. 77kg hamile kaldim.18 kg aldım maalesef ki
95kg ile doğuma girdim doğum yapalı 3ay oldu.
Şuan 85kg oldum hedefim 65kg lakin emziriyorum diyet yaparsam sütüm gider mi siz tecrübeli bayanlardan yardım istiyorum bilgilendiriniz beni sütüm azalır korkusuyla hiç diyet yapamadım
Psikolojik olarak hiç iyi değilim kiyafetlerime sigamiyorum kendmi beğenmiyorum

Selam kızlar ben 6 ay önce doğum yaptım aslında hamilelikte sadece 10 kilo almışım ama olan ondan sonra oldu. Lohusalıkla hızlıca kilo almaya başladım, yediğim helvaların tatlıların hesabı yok. Artık bir dur deme zamanı. Emzirmem çok azaldı zaten. 84 kiloyum boyum 1.73. Hedefim 20 kilo vermek. Motivasyonu bol bir gruba katılmak istiyorum. Tatlıyı kestiğim anda hızla vereceğim kiloları inşallah çünkü normalde çok yiyen birisi değilim. Yarışa hazırım

8.takıma gelebilirsiniz

85kiloyum hangi takıma gecmeliyim

86 kilodan 80 e düştüm. Kalan kilolarımı bi takımla versem daha çok motive olurum diye düşündüm. Hangi gruba katılabilirim ?

Merhaba doğum yapalı 5 ay oldu yaklaşk 20 kilo kadar fazlam var hangi grup beni kabul eder acaba ?

merhaba benim kilom 73.4 hangi takım beni kabul eder acaba 10 kilo vermek isterim kısa zamanda

Herkese merhaba kizlar
Benim 10_15 Kilo vermem lazım. Bu yolda bana destek olabilecek bir takım ve takım arkadaşları arıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…