Ayy seni görünce heyecanlandım bi an takımı yazmamışım
12. Takımdayım canımeshma bize gel beraber zayıflayalım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/12-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.130579/page-4329
Acil ihtiyaçlar bitti mi arkadaşalar ona göre bizde üye çağıralım artık, yada yönlendirelim
canım linke tıkla gel yazmaya başlaMerhaba canım nasılsın ? Tanıdık birilerini görmek çok güzel
Tamamdir İnsAllah basaririm.ben biraz yabanciyim buralara.sizin takıma girmek için ne yapmalıyım
Acil olarak yok canım sağolasınCanım sizin takımda da ihtiyaç varsa sanada yönlendirme yapalımbizim takımdaki kızlara da söylerim ben genelde pek deng gelemiyorum onlar yakalayabiliyor arada
Evet 2. Takıma gidebilirsin. Ama forumda büyük harf kullanmak yasak aklında bulunsunMERHABA BEN KATILMAK İSTİYORUM DİREK 2.TAKIMAMI GİDEYİM ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN
evet geçtim 2.takıma açık kalmış büyük harf ama yakını görmüyorum ondan iyi oluyoduEvet 2. Takıma gidebilirsin. Ama forumda büyük harf kullanmak yasak aklında bulunsun
Merhabalar arkadaşlar, ben de evlendiğimde 54 kiloydum ve evlenince kilo alanlar kervanına katılıp 84 kiloya çıktım, sonra spor ve diyet yaparak 68 kiloya indim ve hedef kiloma ulaşmadan hamile kaldım. Ocak gibi doğum yaptım, nişan ayına kadar tartilmak aklımdan geçmedi, takı kızımın Mevlüdü için elbise arayana kadar. Hiçbir mağazada bedenime göre güzel elbise yoktu, tartıya çıktım, acı gerçek 90.bir gün bile beklemedim. Yadiklerime dikkat ederek, yeri geldiğinde akşam yemeyerek 74.7ye düştüm. Ama temmuzdan beri bu kilodan aşağı dusemiyorum, hedef kilom olan 55e cuma gruplarıyla ulasacagimi düşünüyorum.
E kimse de yazmamış bize gel sen madem :)Merhaba arkadaslar ben evlenmeden once 65 kilodaydim 173 boyundayim evlendikten sonra 80 ciktim bi ayda 7 kilo verip hamile kaldim hamilelikte geri 16 kilo aldim cok cabuk kilo alan biriyim suan 82 kiloyum ve zayiflamak istiyorum bana yardimci olurmusunuz
Cok tesekkur ederim cnm seve seve gelirimE kimse de yazmamış bize gel sen madem :)
7. takıma bekliyorum kaptım seni valla
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.91083/page-38401#post-53261893
seni etiketledim takımda dur bidaha etiketleyeyimCok tesekkur ederim cnm seve seve gelirim
4. Takima gelebilirsinizİyi geceler arkadaşlar... 34 yasında 1 cocuk annesiyim,
suan kilom 81. 4 sene once 60 kilo ile evlendim 3 ayda 69 oldum hamile kaldım, doguma 103 kilo ile girdim. Fazla fazla kilo aldım kendimi hiç engellememek gibi bi hata yaptım. Bebegim 27 aylık ve ben 81 kiloya anca indim.simdi zayıflama seruvenime başlamak istiyorum cunku tekrar hamile kalmak istiyorum. 3 ay önce ikinci gebeliğim dış gebelik ameliyatı ile son buldu, anlayacagınız sansım bi nebze az ve bu sansı da kilolarım yüzünden kaybetmek istemiyorum. Ekibinde uygun yeri olan varsa katılmak isterim.
Hepinize sevgiler...
12. takıma bekliyoruz canım.Günaydın arkadaşlar 71 kiloyum şuan doğum yapalı 4.5 ay oldu ideal kilom 60 hedefimde 60 eşim kasımın 1 inde askere gidiyor ilk hedef o acemiliği bitirene kadar( 1 ayda) 3 kilo verip 68 olmak acayip motivasyona ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?