Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin hanimlar 1 yil once dogum yaptim zaten hamile kaldigimda 77.8 kiloydum boyum 1.68 dogumdan sonra kilo verecegime daha da aldim.tartilmaya korkar oldum bi ara 85.6 yi gordum tartida ve diyete basladim.suan 74.7 kiloyum.hedefim 65 sizinle beraber daha motivasyonlu ve istikrarli ilerleyecegimi dusunuyorum cunku 73.6 ya kadar dusup bir hafta boyunca yiyip 77.1e tekrar ciktim simdilik geri indim ama tekrar cikmak istemiyorum.hadi bana da bi el atin

13. Takıma gel canım

Ben cocukken zayiftim hic kilolu oldumu hatirlamiyorum kilo alma maceram adet olmaya basladiktan sonra oldu orza okul bittikten sonra. Kilo almalarim basladi hep kilo alip verislerim oldu o gunden beri surekli yedimden kismak zorunda kaldim nedenini yedigim yemeklerden saniyordum ama oyle degilmis evlendikten sonra adet duzensizligimden doktora gitmemle anladim megersem bende polikistik over varmis bu oyle birseyki kilo bu hastaligi tetikliyor bu hastalik kilo aldiriyor 1.65 boyum su anki kilom 71 bebegimin olmasi icn diktor bana zayiflamami soyledi bende diyetisyene gittim bunsan bir sene oncesi tabi ozaman 75 kiloydum 3 ayda 10 kiloya yakin kilo kaybim oldu ozaman hamile kaldim dusugum olunca uzntuden baya bosladim kendimi yemege verdim sanki kimse anlamiyordu beni yemek yiyince rahatliyordum hep alip cevreme bakiyorum insanlar benim kac katimi yiyiyorlar bende cogunu yemiyorum bile ama yine kilo aliyorum hep yimden ictimden kismak zorundayim yine zayiflamak istiyorum bu karari vermemin sebebide iki aya yakindir adet gormemem ilk defa boyle bisey yasiyorum ilac kullanmak zorundayim zayiflayip ilacsuz tekrar adet olmak istiyorum bardagi tasiran son damla oldu benim icin artik anne olmak istiyorum

Dusndumki eger bir yere bagli olursam yada benim gibi ugrasan insanlarla konusursam daha rahat kilo veririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…