- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Kız isimler karıştı ben Fatma yarın geliyorum inşallahMervecim sensiz kadro eksik demirbaşsın sen :)
Bekliyoruz fatmacım :))Kız isimler karıştı ben Fatma yarın geliyorum inşallah
Koşa koşa geleceğim ablacımBekliyoruz fatmacım :))
Kız isimler karıştı ben Fatma yarın geliyorum inşallah
13. Takıma gel canımGunaydin hanimlar 1 yil once dogum yaptim zaten hamile kaldigimda 77.8 kiloydum boyum 1.68 dogumdan sonra kilo verecegime daha da aldim.tartilmaya korkar oldum bi ara 85.6 yi gordum tartida ve diyete basladim.suan 74.7 kiloyum.hedefim 65 sizinle beraber daha motivasyonlu ve istikrarli ilerleyecegimi dusunuyorum cunku 73.6 ya kadar dusup bir hafta boyunca yiyip 77.1e tekrar ciktim simdilik geri indim ama tekrar cikmak istemiyorum.hadi bana da bi el atin
Güzelim şu anda bizim 2.takımdan daha az üyemiz olduğu için çağırıyoruzArkadaşlar 2. Takımın ve 14. Takımın ihtiyacı bitti mi
Sizin için demedim aslında. Siz de not bırakmışsınız sonra gördüm.Güzelim şu anda bizim 2.takımdan daha az üyemiz olduğu için çağırıyoruz
Heralde 14.takımla aynıyız
Anladım zaten cnm da yinede açıklama ihtiyacı hissttim :)Sizin için demedim aslında. Siz de not bırakmışsınız sonra gördüm.
1. Takım gerçekten çok sessiz üye gitmesi lazım oraya acil1. Takımda bırakmış. Sırayla gönderelim o zaman.
14.takıma gidersen orda yardımcı olurlar cnmKimse beni gurubuna almak istemiyor heralde
Telefondan baglaniyorum bide yeni uye oldum yardimci olabilirmisiz
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnmBende katılmak istiyorum bu sayede insallah kilo veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?