Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben de ömründe hiç zayıf olmamış ama çokta kilolu olmayanlardandım bir sene öncesine kadar bir sene içerisinde ne olduğunu anlamadan kendimi 72 kg da buldum yemeye aşırı düşkün bi insanım ve zaafiyet gibi bişey kendimi tutamıyorum ama böyle bir yarışma olursa hırslı bi insan olduğum İçin takım desteğiyle de yapabilirim diye düşünüyorum aranıza almak isteyen var mı beni: bu siteye yeni üye oldum kullanma konusunda pek iyi değilim ve telefondan giriyorum yardımcı olursanız sevinirim

14. Takıma gidebilirsin aşağıdaki linkten arkadaşlar sana yardımcı olur
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.224023/page-23765

Merhabalar 165 boyundayım şuan 75.8 kiloyum kısa bir süre önce kendi cabamla 80den buralara geldim ama artık motivasyonum azaldı o yüzden bu yarışmaya katılmak istiyorum

İyi akşamlar iradem sıfır kendimi bitmiş hissediyorum acil desteğe ihtiyacım var 80edayandım kendimi berbat hissediyorum nereye gideyim beeeen

Günaydın herkese
9. Takım olarak listede 4 kişi kaldı sadece üyeye ihtiyacımız var arkadaşlar bir kaç üye yönlendirirseniz sevinirim teşekkürler

Merhaba kızlar, ben Esra, 27 yaşındayım. Ben size katılıp birlikte kilo vermek istiyorum. Hangi gruba katılabilirim, yardımcı olur musunuz?

Merhabalar 170 boyundayim 64 kiloyum 58 kiloya kadar inmek istiyorum. Bi turlu motive olamadim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…