- 11 Ekim 2017
- 43
- 51
- 3
- 30
14. Takıma gidebilirsin aşağıdaki linkten arkadaşlar sana yardımcı olurMerhaba ben de ömründe hiç zayıf olmamış ama çokta kilolu olmayanlardandım bir sene öncesine kadar bir sene içerisinde ne olduğunu anlamadan kendimi 72 kg da buldum yemeye aşırı düşkün bi insanım ve zaafiyet gibi bişey kendimi tutamıyorum ama böyle bir yarışma olursa hırslı bi insan olduğum İçin takım desteğiyle de yapabilirim diye düşünüyorum aranıza almak isteyen var mı beni: bu siteye yeni üye oldum kullanma konusunda pek iyi değilim ve telefondan giriyorum yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederiiiiim :))14. Takıma gidebilirsin aşağıdaki linkten arkadaşlar sana yardımcı olur
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.224023/page-23765
14.takima gelebilirsinMerhabalar 165 boyundayım şuan 75.8 kiloyum kısa bir süre önce kendi cabamla 80den buralara geldim ama artık motivasyonum azaldı o yüzden bu yarışmaya katılmak istiyorum
2.takıma gelebilirsin canımİyi akşamlar iradem sıfır kendimi bitmiş hissediyorum acil desteğe ihtiyacım var 80edayandım kendimi berbat hissediyorum nereye gideyim beeeen
Tamam canım tesekkur ederim2.takıma gelebilirsin canım
Günaydın ilk ortağım ben de yeniden başlamak istiyorumGünaydın herkese
9. Takım olarak listede 4 kişi kaldı sadece üyeye ihtiyacımız var arkadaşlar bir kaç üye yönlendirirseniz sevinirim teşekkürler
9.takıma gelebilirsin cnmMerhaba kızlar, ben Esra, 27 yaşındayım. Ben size katılıp birlikte kilo vermek istiyorum. Hangi gruba katılabilirim, yardımcı olur musunuz?
4teydin 4 e gel kuzumMerhabalar 170 boyundayim 64 kiloyum 58 kiloya kadar inmek istiyorum. Bi turlu motive olamadim.
Yaaa colorum geliyorum hemen yaz bitti ben şiştim. 4 baktim ama ne seni nede Akovseri göremedim.4teydin 4 e gel kuzum
Gel sekerimYaaa colorum geliyorum hemen yaz bitti ben şiştim. 4 baktim ama ne seni nede Akovseri göremedim.
Gel sekerimYaaa colorum geliyorum hemen yaz bitti ben şiştim. 4 baktim ama ne seni nede Akovseri göremedim.
Mervecim sensiz kadro eksik demirbaşsın sen :)Günaydın ilk ortağım ben de yeniden başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?