Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalarkilo vermek için hergun başlayıp 2 gün sonra eskiye dönmekten bıktım artık kendimi toparlayıp bismillah deyip bir yerden başlamalıyım tabiki hedef ile ulaşana kadar
26 yaşındayım 1.60 boyum 93 kilom aslında hep tombul birisiyim ama hiç bu derece olmamıştı üniversite yıllarında 70 civarındaydım evlendim hamile kaldım herşey normaldi doğumdan sonra oldu olan bir anda şiştim 9 aylık hamileyken bile en son 90ı görmüştüm şimdi o halimden 3 kilo fazlayım çok hirsliyimdir ama rekabete ihtiyacım var zaten daha önce katılmıştım gruba ama bebeğim 4 aylıktı yazamadigim için çıktım şimdi yaşına girdi şükür artık vermeliyim kiloları

3. Takıma gel cnm

Hımm diskalifiye olanlar giremiyor mu tekrar
seni seçen takımın önce geçmişini modaratörden istemesi gerekli hangi sebeple diskalifiyesin nekadar zaman geçmiş vs vs sonrasında da paylaşım alanında olayma açılır oy birliği ile kabul edilirse tekrar yarışabilirsin

Merhaba benim de kilo problemim var kendimi bildim bileli kiloluyum. Boyum 167 kilom 71 deli gibi hırs yaptım bende kilo vermek istiyorum yarışmalara katılmak istiyorum

Valla ihtiyacım çok var ama acil ihtiyacı olanlar bitsin diye bekliyorum mezun oldu herkes. Sen gitmesenn seni de mezun ederdim.

kızlar ya sizin takımlar ne alemde bilmiyorum ama 14. takım felaket iki üye var onlarda izine ayrılmak istiyolar ama ayrılamıyolar çünkü bu hafta sadece 1 üye listeye giriş yapcak
gelenler durmuyo oysa cok ta ilgileniyoruz tek tek

Çok uğraştirici yaa neyse hayırlısı ne yapalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…