Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14. takımın kaç tane daha üyeye ihtiyacı var acaba... genel olarak takımlar 4-5 kişi kaldı maalesef herkesin ihtiyacı var.
Bu konu yarın netleşebilir
Kaptanımız giremiyor, yrdımcılarda aynı şekılde
Yarına kadar bıze yönlendirmeye devam edebilir miyiz
Üç kişi yönlendirildi
Pek aktif degıller henuz

Bu konu yarın netleşebilir
Kaptanımız giremiyor, yrdımcılarda aynı şekılde
Yarına kadar bıze yönlendirmeye devam edebilir miyiz
Üç kişi yönlendirildi
Pek aktif degıller henuz

ben hep size yolluyorum canım denk geldikçe... denk gelirse gönderirim..

tatlım cok teşekkür ediyoruz
takımdaki adaylarla daha iyi ilgilenmek için başka üye çağırmak istemiyorum şimdilik bize yeterli adaylarımızı listeye alalım sonra inşallah tekrar çalarız buranın kapısını

selam
32 yaşında 1.60 boyunda ve 62 kiloyum hedefim 55 kiloya düşmek. daha önce bu forumda yarışmıştım ve istediğim kilolara ulaşmıştım. tekrar aranıza katılmak istiyorum. gruplara duyurulur...

merhaba,
ben de bu gruplardan birine girip kilo verme yarışına katılmak istiyorum. Neler yapmalıyım hiç fikrim yok beni de aranıza kabul eder misiniz? En az 10 kilo vermem lazım yardımcı olabilir misiniz?

merhaba,
ben de bu gruplardan birine girip kilo verme yarışına katılmak istiyorum. Neler yapmalıyım hiç fikrim yok beni de aranıza kabul eder misiniz? En az 10 kilo vermem lazım yardımcı olabilir misiniz?
8. Takıma gelebilirsin

Merhaba arkadaşlar ben bir gurupta aday idim ama ayrılmak zorunda kaldım isteyen var ise gelebilirim

Merhaba arkadaşlar ben bir gurupta aday idim ama ayrılmak zorunda kaldım isteyen var ise gelebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…