Yaakızlar ya sizin takımlar ne alemde bilmiyorum ama 14. takım felaketiki üye var onlarda izine ayrılmak istiyolar ama ayrılamıyolar çünkü bu hafta sadece 1 üye listeye giriş yapcak
gelenler durmuyo oysa cok ta ilgileniyoruz tek tek
Bıkana kadar etiketle.Yaabizde cagiriyoruz takima ama buraya yazip takima ugramiyorlar nasil oluyorsa :/ gelenleri size yönlendirelim madem
Etiket felan nafile bi gaza gelip yaziyorlar sanirim sonrada pisman olup ugramiyorlarBıkana kadar etiketle.
Ben bizim konuyu falan okuyanları hemen etiketliyorum.
Gelen hamile kalıyor o ayrı
Yeni üyeler gelmişti deneme süreleri dolmadimikızlar ya sizin takımlar ne alemde bilmiyorum ama 14. takım felaketiki üye var onlarda izine ayrılmak istiyolar ama ayrılamıyolar çünkü bu hafta sadece 1 üye listeye giriş yapcak
gelenler durmuyo oysa cok ta ilgileniyoruz tek tek
14takima gidebilirsinizMerhaba gruplara girmek istiyorum mümkün mü
Yaabizde cagiriyoruz takima ama buraya yazip takima ugramiyorlar nasil oluyorsa :/ gelenleri size yönlendirelim madem
6 tane yeni üye vardı sadece 2 si devam etti biri bu hafta listeye giricek sanırım diğer arkadas haftaya gircekYeni üyeler gelmişti deneme süreleri dolmadimi
gerçekten isteyen kalıyor canım birde muhabbet ne kadar çok olursa o kadar baglıyor uyeyı bol gevezelik6 tane yeni üye vardı sadece 2 si devam etti biri bu hafta listeye giricek sanırım diğer arkadas haftaya gircek
cokta sert kuralları olan bi takım değiliz aslında ama niye kimse durmuyo anlamıyorum
14.takıma gidebilisin canımbende diyete basladim sporda yapiyorum bu defa cok kararliyim benide alin takimlariniza lutfen
en sevdiğim bol gevezelikgerçekten isteyen kalıyor canım birde muhabbet ne kadar çok olursa o kadar baglıyor uyeyı bol gevezelik
Etiketlemissiniz gordum cok mutlu oldum hemen geliyorum14.takıma gidebilisin canım
4. Takıma beklerizzzYarismaya katılmak istiyorum
Sen mezun olmamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorumYarismaya katılmak istiyorum
Aaa tekrar gelmişsin.. Hoşgeldinn..Yarismaya katılmak istiyorum
Dimi.. Ben de öyle hatırlıyorum.. Hep biraradaydık..Sen mezun olmamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum
yok ben 12. takımdaydım da eski takım olunca sizi de takip ediyordumDimi.. Ben de öyle hatırlıyorum.. Hep biraradaydık..
E işte yeni açtındı takımı.yok ben 12. takımdaydım da eski takım olunca sizi de takip ediyordum
olabilir o kadar da hatırlamıyorum...E işte yeni açtındı takımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?