Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa bizde cagiriyoruz takima ama buraya yazip takima ugramiyorlar nasil oluyorsa :/ gelenleri size yönlendirelim madem

Bıkana kadar etiketle.
Ben bizim konuyu falan okuyanları hemen etiketliyorum.
Gelen hamile kalıyor o ayrı
Etiket felan nafile bi gaza gelip yaziyorlar sanirim sonrada pisman olup ugramiyorlar sizin takim ugurlu desene o zaman hamile kalmak isteyenleri size yollayalim

Yeni üyeler gelmişti deneme süreleri dolmadimi

Yaa bizde cagiriyoruz takima ama buraya yazip takima ugramiyorlar nasil oluyorsa :/ gelenleri size yönlendirelim madem

Yeni üyeler gelmişti deneme süreleri dolmadimi
6 tane yeni üye vardı sadece 2 si devam etti biri bu hafta listeye giricek sanırım diğer arkadas haftaya gircek
cokta sert kuralları olan bi takım değiliz aslında ama niye kimse durmuyo anlamıyorum

6 tane yeni üye vardı sadece 2 si devam etti biri bu hafta listeye giricek sanırım diğer arkadas haftaya gircek
cokta sert kuralları olan bi takım değiliz aslında ama niye kimse durmuyo anlamıyorum
gerçekten isteyen kalıyor canım birde muhabbet ne kadar çok olursa o kadar baglıyor uyeyı bol gevezelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…