Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydınlarrrr :)

kızlar, azim ve motivasyona ihtiyacım var, el atarsanız pek sevinirim..hangi grupta yer varsa aranıza kaynaşayım derim..beni de alınnnn

Merhaba benim boyum 180 filan kilom 110 civari olmasi lazim olcerim tekrar tam olarak bi aydir diyetteyim 6 kilo verdim bende katilmak istiyorum hedefim 70 hangi takima gelebilirim

Merhaba benim boyum 180 filan kilom 110 civari olmasi lazim olcerim tekrar tam olarak bi aydir diyetteyim 6 kilo verdim bende katilmak istiyorum hedefim 70 hangi takima gelebilirim
9.takıma gelebilirsin cnm

Arkadaşlar bizimde listemizde 5 kişi kaldı biriside kayıp şu an için durumu meçhul
O yüzden denk gelince bende yeni üye çağıracam bilginiz olsun

Son düzenleme:
Arkadaşlar bizimde listemizde 5 kişi kaldı biriside kayıp şu an için durumu meçhul
O yüzden denk gelince bende yeni üye çağıracam bilginiz olsun
Bizde ve 12. Takımda da 4 kişi var canım ve bizdeki 1 kişi her an ayrılabilir..
Aynı çağırma durumu bizler için de geçerli.. Sen rahat ol

Bende katılmak istiyorum. Motive olmaya ve desteklemeye ihtiyacım var. İstediğim şeyi de elde etme gibi bir.huyum . Stres atanamama vs vs sebeplerden dolayi yeme isteği duyuyorum. Maalesef ki. Stres e girdiğinde yiyenlerdenm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…