- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
9. takıma gel canım aradığın bizde :)günaydınlarrrr :)
kızlar, azim ve motivasyona ihtiyacım var, el atarsanız pek sevinirim..hangi grupta yer varsa aranıza kaynaşayım derim..beni de alınnnn
süpper hemen geliyorummmm9. takıma gel canım aradığın bizde :)
Arkadaşlar 12. takımda 4 kişi kaldık. Rica etsem bize 3-4 kişi yönlendirebilir misiniz ?
Tabii ki koş gel hemenMarhaba ben tüm kuralları okudum az önce boyum 1.65 kilom 63 7,8 kilo bermek istiyorum hedefim 55 katılabilirmiyim size?
9.takıma gelebilirsin cnmMerhaba benim boyum 180 filan kilom 110 civari olmasi lazim olcerim tekrar tam olarak bi aydir diyetteyim 6 kilo verdim bende katilmak istiyorum hedefim 70 hangi takima gelebilirim
Bizde ve 12. Takımda da 4 kişi var canım ve bizdeki 1 kişi her an ayrılabilir..Arkadaşlar bizimde listemizde 5 kişi kaldı biriside kayıp şu an için durumu meçhul
O yüzden denk gelince bende yeni üye çağıracam bilginiz olsun
Canım 9. Takıma beklerizBende katılmak istiyorum. Motive olmaya ve desteklemeye ihtiyacım var. İstediğim şeyi de elde etme gibi bir.huyum . Stres atanamama vs vs sebeplerden dolayi yeme isteği duyuyorum. Maalesef ki. Stres e girdiğinde yiyenlerdenm.
Nasıl katılıyorum. Pek bilgim yok. Bu klüp Te yeniyim.Canım 9. Takıma bekleriz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38606/page-22903#post-53469387Nasıl katılıyorum. Pek bilgim yok. Bu klüp Te yeniyim.
BennnÜye ihtiyacı olan takım varmı
Yönlendirebilirim
8.takıma da yönlendirebilirsin canım.Üye ihtiyacı olan takım varmı
Yönlendirebilirim
Tamam cnm orayada göndereyim8.takıma da yönlendirebilirsin canım.oynakbasi34 kaptanım ilgilenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?