Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 takıma gidebilirsin cnm
Kanguru_

Merhaba , ben de 123,6 kg ile pazartesi günü başladım. Boy 162, kilo 123,6 acaba beni hangi grup alır. Uzun zamandır kendimi salmış durumdayım, 15 yıllık birikim bu kilolar ve beni motive edecek arkadaşlara ihtiyacım var. Hafta sonu katıldığım bi düğünde kendimi kameradan seyrettikten sonra kafama dank etti. Artık yeni bir ben yaratma zamanı, bana da bi el atıverin hanımlar...

9.takıma gel cnm
Tabi kararlıysan :))

merhabalar. ben 77 kilodan 68 kiloya düştüm. daha da inemiyorum. inmek zorundayım. hedefim 61 kilo. katılmak istiyorum
ha bide bende pko başlangıcı ve yumurta tembelliği var. o kilo vermeyi yavaşlattı. ama inmem gerek. hamilelik olana kadar tabi. olursa yani

6.takima gelebilirsin

kkda bulunduğum süre içinde buraya yanılmıyorsam 3. kez yazmış olucam galiba
öncekiler 3-5 kilo içindi ama bu sefer durum vahim

son 3 senede aldığım 20 kilom var. yaza kadar çoğunu vermek istiyorum
yaş 32, boy 159, kilo 76
alır mısınız beni

2.takıma beklerim canım.

Bana yardım edin.defalarca kilo verip aldım.yaparken azimliyim.kiloları verdikten sonra gevşemeye başlayıp tekrar alıyorum.son 1 yılda 10 kg aldım.3-4 kg verip geri alıyorum .eski disiplinimde uygulayamıyorum.motivasyin ve desteğe ihtiyacım var.tesadüfen bu foruma rastladım.belki de o gün bugündür deyip yoluma sizinle yeniden başlamak istiyorum.boyum 1.58/kilom 67 .hedefim 10 kg.bana yardımcı olmanızı yürekten diliyorum.sevgiler....

6.takima gelebilirsin

Merhabalar 72 kg da tontislikten tombiklige obezlige dogru giderken kendimi buldum durdum dusundum forum da yillardir benim icin en ozel yer o yuzden buseferde kg kaybinda sizlerle olmak istiyorum...en cok ihtiyacim olan sey paylasim sanirim hayat konustukca paylastikca guzel burda bambaska bi guzel zaten

9.takima gelebilirsin

Merhaba ismim emel ben 1.60 boyunda 102,5 kilodayım aile kilolu. Ben bi alıp bi veren tiplerdenim Kendi kendime 3 yıl önce 35 kilo verdim 28 kilosunu geri aldım. Gitmediğim diyetisyen kalmadı. Bu iş motivasyon işi. O yüzden buraya geldim. Beraber el ele başarabiliriz Bozuk bir yeme düzenim var. Uyku düzenim çok kötü. Şimdi x bir firmanın paket yemek tozu şeklinde ürünlerini aldım. Onlarla yapıcam. İsmini vermiyorum reklam olmasın diye. İnşaAllah beraber başarıcaz inşaAllah... Burasının bana ışık olacağına inanıyorummmmm Hadi alın beni de aranızaaaaa

8 takina gel canım

selamlar herkese,

ben cook eski üyelerdenim, daha önce takımlarda 13 kg vermiştim, başarı hikayem bile var ama hepsini hatta üzerine fazlasını aldım.

Tekrar desteğinizle beraber kg vermek istiyorum. Bir süredir diyetteyim, son durumlarımı yazayım...

10 Aralık: 83,6
29 Ocak: 74,9
Hedef: 63

Kısmetse yaza düğünüm var kızlar, gelinlikte ponçik olmak istemiyorummmm inş :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…