Bende araniza katılmak istyrum 1 45 boyum kilo 60. Gecen haftalarda dıyet yaptım 3 kilo kadar verdım sonra devam edemedim destege ihtıyacım var birbirimize destek olarak daha iyi verecegmızı dusunuyorum .bebegım de var ama emzitmiyorum dıyete engel degıl yanı sadece sık sık gıremeyebılırım hepinize bol şans dılıyrm
Kapıyı tıklat ve gir bence,deneme süren var,devam edersen kabul edileceksinMerhaba.gruba davet edildim ama kabul edildim mi acep?
158 boy ve 82 ıkı kilo polikistik over sendromu ve buna bağlı bi çok problemim var tuylenme şeker direnci Vs. Vs. Ama en önemlisi artık boy kilo indeksime baktığımda obez ve morbit obez arası olmam. Ömrüm boyunca kilom başıma bela oldu bi zamanlarda anoreksiydim yani zayıflama hastalığı bi sene uğraştık kurtuldum o günlere geri dönmek istemiyorum ama sağlıklı olacağım kilolara inmek istiyorum tabi kusarak ve aç kalarak değil aranıza katilarak
kızlar bekliyoruzMerhabalar :)
155 boyundayım şuan 63 kiloyum. 3 yaşında oğlum var oğlumdan kalan kilolarımı tıkır verdim 3 ayda 65 den 55 e yani eski kiloma kavuştum hemen kendi azmimle.
Şimdi yine doğum yaptım ve 63 kiloyum tekrar 55 olmak istiyorum ilk hedefim 55 kg :) Çok dert etmiyorum çünkü istediğim zaman kilo verebiliyorum kararlığıma güveniyorum yemem dersem yemem :)Ve herkes gibi dayanışma beni de azimlendiriyor o yüzden buradayım
Hemen geliyorum10. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması
Diyet grupların da yarışıp kilo vermek isteyen linke tıklayıp gelebilir
kızlar bekliyoruz
bekliyoruz86.8 kiloyum 167 boyumda 20 kilom fazlam var 3 gündür diyetteyim. Katilmak isterim bende
Kilo candir can gostersem birde kilomu degisigim ben kemikliyim sanirim o yiuzden gostermiyorum 5 kiloya ihtiyacim var eger saglik acisindan sıkıntı yaratacak kadar kilonuz yoksa hic dert etmeyin kendinize52ysen baya iyiymişsin,ne yapacasın kiloyu ki
170 boy, 64 kiloyum. 57 olmam lazım. Biri bana da gaz verebilir mi :)
:))Ben senin kilondayken baya iyi duruyordum,boy 1 67, senin kaç ki,1 80 falanmısın?Kilo candir can gostersem birde kilomu degisigim ben kemikliyim sanirim o yiuzden gostermiyorum 5 kiloya ihtiyacim var eger saglik acisindan sıkıntı yaratacak kadar kilonuz yoksa hic dert etmeyin kendinize
Yok canm ya 164 um ama cok zayif duruyorum kalca yok gogus yok biraz gobek var cocuk gibi duruyorum inan bosuna dememisler yemegin salcalisi kadinin kalcalisi diye:))Ben senin kilondayken baya iyi duruyordum,boy 1 67, senin kaç ki,1 80 falanmısın?
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Mrb bende 90 kiloydum yani desteğe ihtiyaçim yok şu an 66 kg liyom 3 ayda verdim hedef 58 falan ben de katılabilirim degişıklık olur
Hahhahhah,neyse seneye zayıflama topiğine beklerizYok canm ya 164 um ama cok zayif duruyorum kalca yok gogus yok biraz gobek var cocuk gibi duruyorum inan bosuna dememisler yemegin salcalisi kadinin kalcalisi diye
Kaç yoksa gelecek şimdi biriAnam ben kaciyom valla :)) kolay gelsin hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?