Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

10. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması
bekliyorum canım, tıkla ve gel

158 boy ve 82 ıkı kilo polikistik over sendromu ve buna bağlı bi çok problemim var tuylenme şeker direnci Vs. Vs. Ama en önemlisi artık boy kilo indeksime baktığımda obez ve morbit obez arası olmam. Ömrüm boyunca kilom başıma bela oldu bi zamanlarda anoreksiydim yani zayıflama hastalığı bi sene uğraştık kurtuldum o günlere geri dönmek istemiyorum ama sağlıklı olacağım kilolara inmek istiyorum tabi kusarak ve aç kalarak değil aranıza katilarak

Merhabalar :)

155 boyundayım şuan 63 kiloyum. 3 yaşında oğlum var oğlumdan kalan kilolarımı tıkır verdim 3 ayda 65 den 55 e yani eski kiloma kavuştum hemen kendi azmimle.

Şimdi yine doğum yaptım ve 63 kiloyum tekrar 55 olmak istiyorum ilk hedefim 55 kg :) Çok dert etmiyorum çünkü istediğim zaman kilo verebiliyorum kararlığıma güveniyorum yemem dersem yemem :) Ve herkes gibi dayanışma beni de azimlendiriyor o yüzden buradayım

10. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması
Diyet grupların da yarışıp kilo vermek isteyen linke tıklayıp gelebilir

kızlar bekliyoruz

Kilo candir can gostersem birde kilomu degisigim ben kemikliyim sanirim o yiuzden gostermiyorum 5 kiloya ihtiyacim var eger saglik acisindan sıkıntı yaratacak kadar kilonuz yoksa hic dert etmeyin kendinize
:))Ben senin kilondayken baya iyi duruyordum,boy 1 67, senin kaç ki,1 80 falanmısın?

168 boy 64 kiloyum.58 kilo olsam iyiydi aslında.vücudum orantılı kilo alıyor.şimdi de aşırı kilolu görünmüyor um sadece basenlerim biraz incelsin.usengeclikten başlayamıyorum,burdan güç alırım belki

Yok canm ya 164 um ama cok zayif duruyorum kalca yok gogus yok biraz gobek var cocuk gibi duruyorum inan bosuna dememisler yemegin salcalisi kadinin kalcalisi diye
Hahhahhah,neyse seneye zayıflama topiğine bekleriz,salçaları da kalçaları da azaltmak için

Selam
1.64 ve şu an 76 kg yum
Gecmis yillarda farkli bir nick ile takimlardan biri ile.devam etmis ve sonra sifrelerimi.unutup.birazda keyifsizlikten uzaklasmistim
Gecen yil 90 kg yu tartida gorunce farkli bir konu altinda guzel.arladasliklarla 75 kg ya kadar dustum.
Simdi kalan kilolarimi vermeye cabaliyorum.

Merhaba. Ben 1.66 boyundayım. Şuan 67 kilodayim.hep 62 kilo idim. Geçen yıl 69 à kadar çıktım diyetisyene gittim 59 à kadar düşmüştüm. Diyeti bırakınca çok saldım. Gebelik düşünüyorum diye folik asit içiyordum o benim istahimi çok açmisti. Çok fazla kullandığım için folik asiti bıraktım. Şuan tekrar diyetistene başladım. Bir kaç aya kadar hamiş olmazsam aşılama yada tüp bebek istiyorum. Açilen kilo vermem lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…