13. Takima gelebilirsin canimTakımları kendimiz mi seçiyoruz
10. Takıma gel tanışalım canım.58’le hamile kaldım 70’le doğum yaptım. Doğumdan sonra 65 kiloydum. Son 3 aydır kilo vermeye çalışıyorum, diyet yapmıyorum ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, spor yapıyorum. Bu sabah aç karına 57,8 i gördüm, son 5 hatta 6 kilo daha var vermem gereken. Bana da bi el atın yaa beni de alın bi takıma.
Seni taniyabilirmiyiz cnmÜye ihtiyacı varsa ben talibim üye olmaya
33 yaşındayım ve son 2ayda 5kg daha alarak 88kilo oldum. Boyum 1,68Seni taniyabilirmiyiz cnm
33 yaşındayım ve son 2ayda 5kg daha alarak 88kilo oldum. Boyum 1,68
Çalışıyorum,2.5yaşında bir oğlum var
9.takima gelebilirsin cnm33 yaşındayım ve son 2ayda 5kg daha alarak 88kilo oldum. Boyum 1,68
Çalışıyorum,2.5yaşında bir oğlum var
9.takima gel tanışalım cnm74 kilo 168 boyundayim. 1.5 yaşında bir oglum var. Seneye ikinci hamilelik düşünüyorum ve hamile kalmadan mutlaka 60 kiloyu görmek istiyorum. Yarisma olan bir takima katilmak istiyorum.
13. Takima gelebilirsin canim74 kilo 168 boyundayim. 1.5 yaşında bir oglum var. Seneye ikinci hamilelik düşünüyorum ve hamile kalmadan mutlaka 60 kiloyu görmek istiyorum. Yarisma olan bir takima katilmak istiyorum.
Bizimle birlikte sağlıklı beslenmeyi ve kilonu korumayı öğrenmek istersen 13. takıma beklerim canımMerhabalar Aralık ayı sonunda bir sınava gireceğim. stres ve değişik faktörler sebebiyle bu süreçte 5 kilo fazlam oluştu. boyum 1.58; kilom şu anda 56 ama gün be gün artış gösteriyor. nasıl engel olabiliriz?
13. Takima gelebilirsin canim
Yazdiktan sonra gördüm canimCanım arkadaşı 9. takım çağırmış, sanırım görmedin
Mümkün tabiki canım hangi takımdan ayrıldın, ayrıldıgın takıma yada istediğin bir takıma gidebilirsin,herkesemerhaba 25 aralık 2015'de 101 kilo ikin izinli olarak ayrıldım.Hiç de iyi etmedim..şimdi 108 kiloyum ve tekrardan bir takıma girmek istiyorum.Mümkünmüdür acaba?
Eger düzenli devam ederim dersen 9.takima gelebilirsin cnmCümleten selamünaleyküm
Zayıflama serüvenime sizlerle devam etmek istedim.
1.62 boyunda 71.4 kiloyum.(Geçen hafta 73.5 ile başladım:)
İki çocuk annesiyim, öğretmenim.
İlk doğumumdan sonra kısa sürede 78 kilodan 61 kiloya düşmüştüm fakat ikinci doğumdan sonra pazartesi başlayıp salı biten diyetlerle mücadele etmekten ve kendimi çirkin hissetmekten yoruldum
Davetlerinizi heyecanla bekliyorum efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?