Merhaba 34 yaşında 1.60 boyunda 70.3 kiloyla tombik bi 3 cocuk annesiyim. Ilk ilki çocukta aldığım kiloların hepsini verdim ama süreyi biraz uzun tutmuştum. Şimdi haziranda ise başlamam lazim. Bu kiloyla ise başlamak istemiyorum. Daha disiplinli bir sekilde bu yola devam etmem lazim. Hedefim ilk etapta hazirana kadar 63 sonrasinda 60. Takımlarınızda bana da yer var mı?
5. takıma bekleriz hanımlar :)Merhaba, boyum 168 kilom 72-73. hedefim 65 olmak ama aylardır bunun çabasını veriyorum. 7-8 kg veremedim bir türlü. Kapattığım üyeliğimle daha önce yarışlara katılmıştım, şimdi tekrardan katılmak istiyorum.
Merhabalar, 39 yaşında 3 çocuk annesi, 160 cm boyunda ve 78 kiloyum. Ilk hedefim 70 kiloya düşmek, ikinci hedefim 62 kiloya düşmek, üçüncü hedefim de o kiloda sabit kalmak. 40 yaşıma normal görünümlü ve sağlıklı bir kadın olarak girmek istiyorum. Motivasyon alışverişi yapabileceğim bir grupla beraber kilo vermek istiyorum.
Saygılar, sevgiler
Merhabalar
28 yaşındayım, bir kızım var.
162 boyundayım 76.3 kiloyum. Bir buçuk yıl önce zayıflama gruplarından birinde deneme sürecindeyken hamile kaldım devam edemedim. Hamile kalmadan önce 65 kiloydum, doğuma kaçla gittim bilmiyorum.
2.takımdaydım geçen sene fakat orası kapatılmış, başka bir gruba dahil olmak istiyorum. Yakın hedefim 65kg, sonrasında da eski kilom olan 54 ü hedefliyorum.
3.takıma gel tanışalım canimBende katılmak istiyorum
Merhaba motivasyonunuz gercekten cok hosuma gitti benim de bi disipline ihtiyacim var ama.. tartim yok her hafta kilo bildirimi yerine mesela 2 haftada bir vucut olculerimi yazsam olurmu? Bide yediklerim tabiki en cok cezaya benim ihtiyacm var iradesizim..
Merhabalar 20 yaşındayım bundan 1 yıl önce 80 kiloydum diyet ve sporla 68 e düştüm fakat şimdi 3 kiloyu geri aldım 71 oldumverdiğim kiloları tekrar almak istemiyorum ve 65 kilo olmak istiyorum. Ama çok kötü besleniyorum şu sıralar o yüzden buradaki diyet gruplarına katılmak istedim
10. takıma gel tanışalımBen de katılmak istiyorum var mı beni alacak grup
9.takima gelebilirsin cnmMerhaba bende diyet gruplarına katılmak istiyorum. Hali hazırda diyetteyim beraber motive olalım istiyorum
Ben cevap verene kadar girdin zatenTakıma nasıl gireceğim
5. takıma gel tanısalım :)Merhaba 102.5 kiloyumbnde katılabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?