9 . takıma gelebılırsın canımSelamlar hanımlar. 31 yaşında 1,63 boyunda bu sabah tartıda 73,8 kg çıkmış bir tombişim. Sürekli zayıflama türküsünü söylerken sonunu getirememekten, ne yapmam gerektiğini bildiğim halde iştahıma yenilmekten bıktım. Artık rejim defterini başararak kapatmak, gençliğimin son demlerinin tadını zayıf (çıtır :) ) olarak çıkarmak istiyorum. Hep iri kıyımla şişman arasında gidip geldi kilom. Hep nasılsa zayıflayacağım dedim ama artık başarmak zorundayım. Bugün Karatay diyetine başladım. Zayıflama çayı ve macunu ile destek vermeyi, sporla taçlandırmayı hedefliyorum.
Beni arasına alabilecek bir takım var mı acaba?
9.takima gelebilirsin cnmben cook eski üyelerdenim, daha önce takımlarda 13 kg vermiştim, başarı hikayem bile var ama hepsini hatta üzerine fazlasını aldım.
Tekrar desteğinizle beraber kg vermek istiyorum. 6 ay önce evlendim 66 kilo ile ve 6 ayda 79,5'u gördü bu gözler.
beni isteyen takım var mı?
18 mart pazartesi başlangıç : 79,5
hedef: 66
3.takıma gel tanışalım canimTakiminda bos yeri olan varmi
3.takıma beklerim ama liderligimi vermem soyliyimSlm beni takımına almak isteyen var mıboy 1.60 kilo 60 geçen sene iki ayda 10 kilo vermiş insanım azimli ve hırslıyım gireceğim guruba katkımın olacağını düşünüyorum aslında gurup lideri yapın beni günde 40 bin adım atıyorum
Nasıl gelicem onu bilmiyorum liderlik sende kalsın3.takıma beklerim ama liderligimi vermem soyliyim
9.takima gelirsen orda konusuruz cnmAranıza katılmak istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum...
3.takıma gel tanışalım canimKatılımlar umarım hala devam ediyordur.Bende katılmak istiyorum.37 yalındayım ve maalesef 98 kiloyum. Kendimi bildim bileli ömrüm diyet , spor ve kilo alıp vermekle geçti. Şu an yine zirveye çıktım ve acil zayıflamam gerekiyor. Bu sefer kendimi asla motive edemiyorum.
9.takima gelebilirsin cnmmerhaba .19.05.1985 doğuluyum 34yaşındayım ve 1.63 boyunda 69.6 kiloyum,59 kilo olmak isitorum 10 kilo vermeye ihtiyacım var ve aktif olarak grupta olmak isitorum
9.takima gelebilirsin cnmMerhaba arkadaşlar, yaşım 30 boyum 1.63 kilom 71.2. Sigarayı bıraktım ardından bi 10 kilo aldım. Yemek yememi kontrol almak istiyorum. Online diyetisyen eşliğinde kilo vermeye çabalıyorum, bana faydası oluyor. Ama motivasyon konusunda bir ekiple birlikte hareket etmek gibisi yok. :) Takımında yeri olan varsa ve beni çağırırsa sevinirim.
Merhaba herkese
Ben de çok eski üyelerdenim uzundur girmemiştim kadınlar kulübüne , hatta bir dönem kiloları verip mezun olmuştum cuma yarışmasından şimdi durum yine fena .
100 e yakın kilolardan inerek şimdi 82 kiloyum hedefim 60-65 kilo olmak
Grupla beraber motive olmak istiyorum ama çok kural var mıydı yarışmalarda onu bile Unuttum
Beni takımına almak isteyen olursa tanışmak isterim
5. Takıma bekliyoruz seni :)merhabalar 28 yasindayim.bebegim var 6 aylik olacak emziriyorum.162 boyum 73 kiloyum.67 kiloyla hamile kaldim.hamilelikte 9 kilo aldim.dogumda hepsi gitti.emzirirken 6 kilo aldim.60 kilo olmak istiyorum motivasyona ihtiyacim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?