- 27 Mart 2019
- 1
- 0
- 1
- 43
10. takıma gel tanışalımMerhaba sayfaya yeni katıldım eğer devam ediyorsa bende diyet guruplarında olmak istiyorum
5. takıma bekleriz :)Günaydınlar, ben de uygun bir gruba katılabilir miyim?
Hırslı ve istekli üye istiyorum o benim dersen 3.takıma beklerim canimmerhaba ben de katımak istiyorum boş olan grup var mıdır acaba?
5. takima gel canimBen de gruba dahil olmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz
İyi geceler kızlar
Ben de bir gruba katılmak istiyorum. Acaba hangisinde yer var
Çok teşekkür ederim. Grup kurallarını okuyunca vazgeçmek zorunda kaldım. Her gün 5 mesaj kuralına uyamayabilirim çünkü. Nazik davetiniz için teşekkür ederim.5. takıma bekleriz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...www.kadinlarkulubu.com
Canım sen gel tanışalım en önemlisi gün sonunda yediklerini sporunu paylaşman. 5 mesaj kuralı en başta düzenli katılım için o da zaten kilo verebilmen için var.Çok teşekkür ederim. Grup kurallarını okuyunca vazgeçmek zorunda kaldım. Her gün 5 mesaj kuralına uyamayabilirim çünkü. Nazik davetiniz için teşekkür ederim.
10.takıma gel tanışalımMerhaba bende gruba katılmak istiyorum
Canım menülerini takımına yazacaksın Çarşamba da buraya yazmışsın burası üyelerin başvuru yeriGünaydınlar
Dün ki menü
Kahvaltı
2 yaprak marul,6 zeytin,beyaz peynir,4 badem ,3 ceviz,3 kayısı
Öğleden sonra 4 gbi
1 poğaça,1 dilim börek,2 kaşık kısır,1 kaşık kereviz salatasıanlaşıldığı gibi misafir kazası
Ama 1 saat akşam egzersiz
Tartı
Şu an kahvaltı sonrası 56.6
Herkese bol eksili günler
Ayyy acemiyim kusura bakmayın.Grubuma nasıl yazabilirim acabaCanım menülerini takımına yazacaksın Çarşamba da buraya yazmışsın burası üyelerin başvuru yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?