Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy acemiyim kusura bakmayın.Grubuma nasıl yazabilirim acaba

Buraya tıkla canım

Teşekkür ederim

yarismaya katilmak istiyorum. iki kucuk cocugum oldugu icin gunluk menu ve mesaj atma konusunda gec saati kabul edecek gruba katilmak istiyorum
5. Takıma bekleriz.

Bende zayflamak istiyorum

Bende zayflamak istiyorum
O zaman gel 5. takıma tanışalım :)

Merhaba Bende katilmak istiyorum
Suan 62 kiloyum
Merhaba

5. Takıma gelin detayları konuşalım :

Merhaba
70 kiloyum boyum1,70
Bir kaçketojenik diyet uyguladım 67 kiloya düştüm ama giysilerimde çok fark etti bunun haricinde hç bir diyet işe yaramadı ketojenik diyete devam etmeyi dünüşüyorum

Merhaba
70 kiloyum boyum1,70
Bir kaçketojenik diyet uyguladım 67 kiloya düştüm ama giysilerimde çok fark etti bunun haricinde hç bir diyet işe yaramadı ketojenik diyete devam etmeyi dünüşüyorum
5. Takıma bekliyoruz.

Merhaba 82 kiloyum boyum 165. surekli kilo alip veriyorum istikrar saglayamiyorum ogrenci oldugum icin ne bulsam yiyorum cunku motivasyona ihtiyacim var

Merhaba 82 kiloyum boyum 165. surekli kilo alip veriyorum istikrar saglayamiyorum ogrenci oldugum icin ne bulsam yiyorum cunku motivasyona ihtiyacim var
8. Takima bekleriz boy ve kilona cok yakin arkadaslar var ben de dahil beraber verelim bu kilolari

Merhaba 72 kiloyum. Geçen yıl 92 kilodan 61 kiloya kadar düştüm. Fakat yüksek lisansa başlayınca günlük aktivitilerim kısıtlandı. Okula ara verdiğim içinde stresten daha çok yemeklere saldırdım. Bana durmam gerektiğini hatırlatcak nedenlere ihtiyacım var.

Bu genç yaşları bu kilolarda geçirip 10 yıl sonra tüh diyeceksin.
Al sana durman İçin bir neden ve bunun gibi bir sürü şey
14. Takıma gelebilirsin, tanışırız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…