5. takıma gel tanısalımdaha önce burda baya kilo vermiştim doğum yaptım tekrar kilo vermek istiyorum. ben tekrar katılabilir miyim 163 boy 80 kilo. emzirme olayını bitirdim emzirmiyorum.
Yeni hamileyim kilo almak istemiyorum var mı böyle bir grup boy 159 kilo 77
9.takima gelebilirsin cnmBende bir gruba girmek istiyorum. 166 boy 82 kiloyum yardımcı olursanız sevinirim
9.takima gelebilirsin cnmMerhaba, 6 aylik bebeğim var emziriyorum. 1.64 boy 80 kiloyum. Bana göre bir grup var mı?
5. takıma gel tanısalımKizlr merhaba katilabilir miyim cok ihtiyacim var
Herkese İyi geceler kürkçü dükkanına geri döndümArkadaşlar daha önce ben 2.takımda 1-1,5 yıl kadar yarışmış ve 120den 80e düşmüştüm ondan sonra izne ayrıldım ve sürekli kilo alıp vermeye başladım önce 83-80 arası gittim geldim sonra 85e çıktı sınav dönemi dedim 88e çıktı şimdide 93 civarı oldum tek başıma yapamıyorum daha önce çok güzel yarışmıştım belki hatırlayanlar vardır bilmiyorum ama şimdi bir çıkmazda gibiyim eski günlere dönücem yine 100ün üstüne çıkıcam diye ödüm kopuyor tek çare listelere katılmak gibi geldi o şekilde kendimi dizginleyeceğimi düşünüyorum inşaAllah aşırı katı kuralları olmayan, anaç bir şekilde yaklaşan :) beni motive edebilecek ve 80e tekrar inmeme yardımcı olabilecek bir takım arıyorum çok ihtiyacım var çooookk
Geliyorum10. takıma gel bi tanışalım
10. takıma gel tanışalım canım.Ben de katılmak istiyorum. Yaş 30. Boy 153.kilo 60 daha önce diyetisyenle 56 ya kadar düşmüştüm. Ancak tüp bebek tedavisi dolayısıyla geri aldım. Önümde bir ay var bu süreçte en az 5 kilo vermem gerekiyor. Grup motivasyonun çok önemli olduğunu biliyorum. Motivasyonu yüksek olan bir takıma girmek istiyorum
5. takıma gel tanısalım :)Merhaba ben 21 yaşındayım. Yarışmaya katılmak istiyorum çünkü çok fazla kilom var. 96.6 kiloyum. Birtakım hormonsal problemlerve hareketsizlik sebebi ile bu kilolara vardım. Artık kararlıyım sonbahara kadar bu kilolar gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?