Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
daha önce burda baya kilo vermiştim doğum yaptım tekrar kilo vermek istiyorum. ben tekrar katılabilir miyim 163 boy 80 kilo. emzirme olayını bitirdim emzirmiyorum.
5. takıma gel tanısalım

Yeni hamileyim kilo almak istemiyorum var mı böyle bir grup boy 159 kilo 77

Bu gruplar direk kilo verimine yönelik gruplar. Gruplar arası rekabet var. Sizin durumda gebelik hamilelik bölümüne bakmanızı tavsiye ederim muhakkak vardır kilo korumaya çalışan anne adayları.
Bu arada Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Kizlr merhaba katilabilir miyim cok ihtiyacim var

Kizlr merhaba katilabilir miyim cok ihtiyacim var
5. takıma gel tanısalım

Herkese İyi geceler kürkçü dükkanına geri döndüm Arkadaşlar daha önce ben 2.takımda 1-1,5 yıl kadar yarışmış ve 120den 80e düşmüştüm ondan sonra izne ayrıldım ve sürekli kilo alıp vermeye başladım önce 83-80 arası gittim geldim sonra 85e çıktı sınav dönemi dedim 88e çıktı şimdide 93 civarı oldum tek başıma yapamıyorum daha önce çok güzel yarışmıştım belki hatırlayanlar vardır bilmiyorum ama şimdi bir çıkmazda gibiyim eski günlere dönücem yine 100ün üstüne çıkıcam diye ödüm kopuyor tek çare listelere katılmak gibi geldi o şekilde kendimi dizginleyeceğimi düşünüyorum inşaAllah aşırı katı kuralları olmayan, anaç bir şekilde yaklaşan :) beni motive edebilecek ve 80e tekrar inmeme yardımcı olabilecek bir takım arıyorum çok ihtiyacım var çooookk

10. takıma gel bi tanışalım

Ben de katılmak istiyorum. Yaş 30. Boy 153.kilo 60 daha önce diyetisyenle 56 ya kadar düşmüştüm. Ancak tüp bebek tedavisi dolayısıyla geri aldım. Önümde bir ay var bu süreçte en az 5 kilo vermem gerekiyor. Grup motivasyonun çok önemli olduğunu biliyorum. Motivasyonu yüksek olan bir takıma girmek istiyorum

10. takıma gel tanışalım canım.

Merhaba arkadşlar 163 boyunda 28 yaşındayım kilom 96 5 yıl öncesine kadar 55-70 kilo arasında gidip gelirdi kilom 5 yıl önce evlendiğimde 73 kiloydum 2 aylık evliyken hamile kalıp hamileliğimde sadece 6 kilo aldım 79 kilo ile doguma gittim ve dogumdn sonra 70 kiloya düştüm dogumdn 6 ay sonra bir anda kilo almaya başladım ve 4 ay içinde 70 kilodan 95 kiloya çıktım pkoluyum ve nekadr ugraşsamda en fazla 91 kiloya kadar düşebildim ve tekrar 96 ya çıktım geçen aydüşük yaşadım ve ondan sonra kilo vermeye daha çok taktım kafayı enaz 75 e düşmeden hamile kalmak istemiyorum

Merhaba ben 21 yaşındayım. Yarışmaya katılmak istiyorum çünkü çok fazla kilom var. 96.6 kiloyum. Birtakım hormonsal problemlerve hareketsizlik sebebi ile bu kilolara vardım. Artık kararlıyım sonbahara kadar bu kilolar gidecek.

5. takıma gel tanısalım :)

Selamlar hanımlar. 31 yaşında 1,63 boyunda bu sabah tartıda 73,8 kg çıkmış bir tombişim. Sürekli zayıflama türküsünü söylerken sonunu getirememekten, ne yapmam gerektiğini bildiğim halde iştahıma yenilmekten bıktım. Artık rejim defterini başararak kapatmak, gençliğimin son demlerinin tadını zayıf (çıtır :) ) olarak çıkarmak istiyorum. Hep iri kıyımla şişman arasında gidip geldi kilom. Hep nasılsa zayıflayacağım dedim ama artık başarmak zorundayım. Bugün Karatay diyetine başladım. Zayıflama çayı ve macunu ile destek vermeyi, sporla taçlandırmayı hedefliyorum.
Beni arasına alabilecek bir takım var mı acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…