- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
merhabalar arkadaşlar bende takımlara katılmak istiyorum
14. Takıma gelebilirsiniz kızlarSeLam benide alirmisnz araniza
tamam canım14. Takıma gelebilirsiniz kızlar
boy 162 kilon 58 hedef kilo : ? kilon iyi gibi de şaşırdımmerhaba boy 162 kilo 58 beni de gruba alın kızlar :)
son 1 senede 6 kilo aldım hedefim 51-52boy 162 kilon 58 hedef kilo : ? kilon iyi gibi de şaşırdım
Canım 14.takımdan cvp gelmezse 3.takıma gelebilirsinbeni kimse almıyo (((((((((((((
teşekkür ederimCanım 14.takımdan cvp gelmezse 3.takıma gelebilirsin
Bak canım takımlara tüm takımların 1. Sayfalarından bilgi sahibi olabilirsin. Kendine uygun bulduğun bi takıma yazabilirsin. Biz 14. Takım üye sayısı olarak müsaitiz gelebilirsinteşekkür ederim
6. Takıma bekliyorum canımMerhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum bu gruplara.
Güncel kilom 94.700 ulaşmak istediğim kilo 70. Boyum 1.72.
Beni de almak isteyen olur mu ki
6. Takıma bekliyorum canım
6. Takıma bekliyorum canımBoyum 160 cm. Kilom 77
Hedefim 55 kg. Hangi takım kabul eder beni.
Ben de burayı takibe alayım Başkan6. Takıma bekliyorum canım
Tamam canım :))Ben de burayı takibe alayım Başkan
14. Takıma gel canım beklerizMerhabanerdeyse 30 oldum. 1.65 boy 98kiloyum. 60-dan 98e besbucuk yıllık evlilik ve 4.5 yaşında ve 3 yaşında iki çılgın sigdirdim. Tekrar işe başladım son bir yıldır. Dış hekimiyim haliyle azıcık presentable olmak istiyorum. Bugüne kadar fizigim sebebli bir özgüven eksikliği yaşamamistim. Olabildiğince kendimle barisiktim denebilir. Ama artık yaş mı dersiniz iş yerindeki en gençlerden biri olmama rağmen en yaşlı gibi durmammi dersiniz eskiden pıt pıt yaptığım işleri nefesim kesilerek yapmam mi bilmiyorum kendimi berbat hissetmeye başladım.
Buradaki gruplara girmek isteme sebebim bir diyet yolculuğunda manevi destek ihtiyacı duymam. Eşimden yada ailemden istediğim ve aradığım desteği bulamayacağımdan şüpheleniyorum. Onlar tüm hayatlarında fittiler ve hakikaten yiyipde kilo almayan cinsteler. Bu yolculuğun sıkıntılarını ve zorlukları anlamayacaklardir. Bana destek olacak benimde destek olabilecegim arkadaslarla ins. Sağlıklı kiloma inmek istiyorum. Varmı yeriniz:)))
9. Takıma gelebilirsin canımMerhabanerdeyse 30 oldum. 1.65 boy 98kiloyum. 60-dan 98e besbucuk yıllık evlilik ve 4.5 yaşında ve 3 yaşında iki çılgın sigdirdim. Tekrar işe başladım son bir yıldır. Dış hekimiyim haliyle azıcık presentable olmak istiyorum. Bugüne kadar fizigim sebebli bir özgüven eksikliği yaşamamistim. Olabildiğince kendimle barisiktim denebilir. Ama artık yaş mı dersiniz iş yerindeki en gençlerden biri olmama rağmen en yaşlı gibi durmammi dersiniz eskiden pıt pıt yaptığım işleri nefesim kesilerek yapmam mi bilmiyorum kendimi berbat hissetmeye başladım.
Buradaki gruplara girmek isteme sebebim bir diyet yolculuğunda manevi destek ihtiyacı duymam. Eşimden yada ailemden istediğim ve aradığım desteği bulamayacağımdan şüpheleniyorum. Onlar tüm hayatlarında fittiler ve hakikaten yiyipde kilo almayan cinsteler. Bu yolculuğun sıkıntılarını ve zorlukları anlamayacaklardir. Bana destek olacak benimde destek olabilecegim arkadaslarla ins. Sağlıklı kiloma inmek istiyorum. Varmı yeriniz:)))
:)14. Takıma gel canım bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?