6. Takımın kapıları da yeni arkadaşlara açıkMerhabanerdeyse 30 oldum. 1.65 boy 98kiloyum. 60-dan 98e besbucuk yıllık evlilik ve 4.5 yaşında ve 3 yaşında iki çılgın sigdirdim. Tekrar işe başladım son bir yıldır. Dış hekimiyim haliyle azıcık presentable olmak istiyorum. Bugüne kadar fizigim sebebli bir özgüven eksikliği yaşamamistim. Olabildiğince kendimle barisiktim denebilir. Ama artık yaş mı dersiniz iş yerindeki en gençlerden biri olmama rağmen en yaşlı gibi durmammi dersiniz eskiden pıt pıt yaptığım işleri nefesim kesilerek yapmam mi bilmiyorum kendimi berbat hissetmeye başladım.
Buradaki gruplara girmek isteme sebebim bir diyet yolculuğunda manevi destek ihtiyacı duymam. Eşimden yada ailemden istediğim ve aradığım desteği bulamayacağımdan şüpheleniyorum. Onlar tüm hayatlarında fittiler ve hakikaten yiyipde kilo almayan cinsteler. Bu yolculuğun sıkıntılarını ve zorlukları anlamayacaklardir. Bana destek olacak benimde destek olabilecegim arkadaslarla ins. Sağlıklı kiloma inmek istiyorum. Varmı yeriniz:)))
14. Takım daha önce çağırdı canım üye onların6. Takımın kapıları da yeni arkadaşlara açık
Kaptı kaçtı olmuş14. Takım daha önce çağırdı canım üye onların
Merhaba 6. Takıma gelebilirsinizMerhaba. Ben de katılmak istiyorum. Şu anda 56 kiloyum. Bu kış 60 kiloya kadar çıktım, geçen yaz 50 kiloya indim. Klasik döngü yani :)
14. Takım daha önce çağırdı canım üye onların
Kaptı kaçtı olmuş
Katılıyorum. Teşekkürler :)Merhaba 6. Takıma gelebilirsiniz
6. Takıma gelebilirsin canımMerhabalar tartim yoktu aldim geldim bende katilabilir miyim size :)
6. Takım linki bıraktım canım burdan gelebilirsin6. takım kim kim şimdi? Burdan mı yazışacağız?
Teşekkür ederim görüşmek üzere :)
Üst mesajda link var canım bize gelebilirsinBi ileri bi geri gitmekten bıktım.
Bi yerden başlamam gerek.
Teşekkür ederim6. Takıma bekliyorum canım
6. Takıma gelebilirsin canımarkadaşlar meraba benide alın aranıza:)
6. Takıma gelebilirsin canım geliyorum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?