5. takıma beklerizzz :)Merhaba. Boy 1.70 kilo 84. Ve her geçen gün artmaktayımgenişlemekteyim. Buraya yazmaya karar verdim. Burda motive olacağıma inanıyorum. Kilolarımın berdeyse tamamını hamilelikte aldım. Emzirme döneminde de son hız yemeye devam. Oğlum 25 aylık emzirme devam ediyor. İştahım da her geçen gün artmakta maalesef. Artık 1 kat bile merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum. Bakalım beni arasına almak isteyen birileri var mı??
Kuzum 6. Takima etiketledim seni oraya gelbende katılmak isterim
9.takima gelebilirsinSelam bende katılmak istiyorum bu gruba
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38584/page-18877#post-59526467 bizim takıma gelebilirsin canm:)selam:)
1.60 ım, 58kiloyum yusyuvarlak duruyorum:) sanırım düğün hazırlığı stresi derken kilo aldım... yıllardır ideal kiloda olduğumdan şuanki halimi yadırgıyorum. müsait grup varsa katılmak isterim
Link atıyorum canm bizim takıma gelebilirsin :)Merhabalar, 1,67 boy ve 63,5 kiloyum. yıllardır 52-53 kilo arasındayken evlilikle birlikte son 3 yılda 66ya kadar çıktım. bir süredir diyet yaparak biraz verdim ama hedefim 55 kilo olmak. beni de aranıza alır mısınız? :)
olleeey yarın yazacağım çoook teşwkkürleerhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38584/page-18877#post-59526467 bizim takıma gelebilirsin canm:)
Link atiyorum canm bize gelebilirsin:)Merhaba boyum 1.80 kilom ise 86.5 bir seneden beri uğraşıyorum kilo da veriyorum ama 80 e gelince bişey oluyor ben diyeti bırakıyprum ve bi bakmışım 89 90 a çıkmışım artık bi dur demem gerekiyor bende bu platformla bunu başarabileceğimi düşünürüyorum kabul ederseniz aranıxa katılmak istiyorum
Bnde 88 kiloyum doğmdan sonra ödemde atamadım katılmk istyrm lakin emziriyorum sıkıntı olur muArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Bnde 88 kiloyum doğmdan sonra ödemde atamadım katılmk istyrm lakin emziriyorum sıkıntı olur mu
Kendime özgüvenim gidiyo tam tamam olucak 68 olucksn diyorum bişyler ters gdyo
Merhaba bende yarışmalara katılmk istyrm bu vesile ile hırslanp fazlalıklardan kurtulblrm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?