Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5. takıma beklerizzz :)

selam:)
1.60 ım, 58kiloyum yusyuvarlak duruyorum:) sanırım düğün hazırlığı stresi derken kilo aldım... yıllardır ideal kiloda olduğumdan şuanki halimi yadırgıyorum. müsait grup varsa katılmak isterim

Merhabalar, 1,67 boy ve 63,5 kiloyum. yıllardır 52-53 kilo arasındayken evlilikle birlikte son 3 yılda 66ya kadar çıktım. bir süredir diyet yaparak biraz verdim ama hedefim 55 kilo olmak. beni de aranıza alır mısınız? :)

Link atıyorum canm bizim takıma gelebilirsin :)

Merhaba boyum 1.80 kilom ise 86.5 bir seneden beri uğraşıyorum kilo da veriyorum ama 80 e gelince bişey oluyor ben diyeti bırakıyprum ve bi bakmışım 89 90 a çıkmışım artık bi dur demem gerekiyor bende bu platformla bunu başarabileceğimi düşünürüyorum kabul ederseniz aranıxa katılmak istiyorum

Link atiyorum canm bize gelebilirsin:)

Bnde 88 kiloyum doğmdan sonra ödemde atamadım katılmk istyrm lakin emziriyorum sıkıntı olur mu

Bnde 88 kiloyum doğmdan sonra ödemde atamadım katılmk istyrm lakin emziriyorum sıkıntı olur mu
Kendime özgüvenim gidiyo tam tamam olucak 68 olucksn diyorum bişyler ters gdyo

5. Takıma bekliyoruz

Merhaba bende yarışmalara katılmk istyrm bu vesile ile hırslanp fazlalıklardan kurtulblrm :/

13. takıma gel canım tanışalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…