Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben 28 yasindayim, 163 boyum ve 56 kg var. Hedefim 50 kg olmak. Insaallah bir gruba katilarak verebilirim diye umit ediyorum. Daha onceden de deneme donemi olarak sanirim 2 sefer gruplara katilmistim ama basarili olamadim ve devam edemedim. Insaallah bu sefer oyle olmaz. Azimli olmam gerek!!!

10.takıma gel tanışalım canım.

Merhabalar 36 yaşında 3 çocuk annesi 89 kiloyum
basküllere küskün halimden şikayetçi olmak sorunuma cevap getirmiyor
2 gebeliğimde de 20 kilo aldım ve burası sayesinde kilolarımı verdim destek olmak motive olmayı sağlıyor
3. Gebelik sonrası 3 yıl geçti malesef yapıştı kilolar sanki eskisi kadar kararlı olamıyorum birbirimize destek olacak kararlı takım arkadaşlarına ihtiyacım var daha öncede yarışma grubuna burada katıldım devamlılığı olmadı yakın kilolardaki kişilerle olmak daha etkili oluyor sanırım bende
80 kilo üzeri olan takım var mı ve beni kabul eder mi

6. Takıma bekliyorum

3 ay once dogum yaptim 25 kilo aldim suan 77 kiloyum hedefim eski kiloma dinmek 60 benide alirmisiniz ?

merhaba
3. takimin eski uyelerindenim. inisli cikisli uzun bir donemden sonra toplam 16 kilo verdim ve izne ciktim ama her zamanki gibi iznimi uzattim ve malesef 7 kilo aldim ben donene kadar da takim gecici olarak kapandi
simdi acil diyet ihtiyacindayim.
69.4 kiloyum. 6 ay surem bu ayin sonunda doluyor.
hedefim 59 kilo. beni tekrar diyet hevesine sokacak spor ateslerinde yakacak azimli bir takim arayisindayim.

Piskopatim benim de ilk takimimdi 3. takım. Takımın açılana kadar bizim takıma gelebilirsin. Azimli zordan kaçmayan üyeler en sevdiğim. 8. Takımda seve seve misafir ederiz seni. İstersen ev sahibi bile olabilirsin.

Merhaba; ben 165 boyunda 68 kiloyum. 1 nisandan beri rejimdeyim 75ten 68e düştüm. Diyet günlükleri sayfasında konum var.
Ama bir gruba girmek istiyorum.
Verilecek 6 kilom var.

Merhaba,

Boy 1.71 Kılo 63 .

18 Aylık bebegım var hamılelıkte 24 kılo alarak , 84 ıle doguma gırdım. 40'ım cıkar cıkmaz dıyetısyen ve spora basladım 3 ay sonunda 74 kılodan , 59 kıloya duserek dıyetı solandırdım. Yaklasık 10 ay 11 ayda kıloları gerı almadım ama suanda kantarın topuzunu kacırmıs bulunuyorum .

2 dogumdan oturu gobek bolgesınde bırıkıyor kılolar ve bacaklarda. Ne yapıp ne edıp kıloları vermem lazım , daha once yaptım yıne yapabılırım.

Abur cubur ve oglen yemeklerınde ekmek arası, durum , kebab yeme alıskanlıgına sahıbım. Ekmek yemegı cok sevıyorum.

Ilk hedefım 2 hafta da 3 kılo vermek , sonra ıse yıne 2 hafta ıcınde 3 kılo vermek

Buyur 8. Takıma aramıza katil o zaman ♡

Herkese iyi akşamlar çok uzun süre önce buradaki diyet gruplarından birisinde 74 kg dan 59 kg'a kadar düştüm. Fakat aile içi bazı sorunlardan dolayı 1 yıla yakın giremedim o yüzden kabul edilir miyim bilmiyorum. Ama yine de kendimden bahsedeyim.Ocak ayından beri sağlıklı beslenmekten oldukça uzağım bu da yeni kiloların gelmesi anlamına geldi malesef. Ramazan'a girmeden önce 64 olan kilom bayram da yenilen aşırı tatlı vb şeylerden salı günü tartiya çıkmamla birlikte 66.500 oldu. Şu an 3 gündür sağlıklı beslenme ve spor yapıyorum. Ama burasının bana kilo verme surecimde yardımcı olacağına inanıyorum. Temmuz sonuna kadar en azından 6 kilo vermem lazım çünkü o tarihlerde nisan yapmayı düşünüyorum.

14.Takıma gel canım

Merhaba ben 87 kiloyum 2 ay önce doğum yaptım takıma girerek daha hızlı kilo vereceğime inanıyorum irademi kaybettiğimi hissediyorum beni kabul edecek takım varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…