- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Merhaba, 4. takima beklerizMerhaba ben ayşe 21 yaşındayım bekarım kilom 61.9 boyum 1.60 ideal kilomun biraz üstündeyim hedefim 55 56 kiloları görmek bir takıma katılmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Tesekkurederim link atarmisinizMerhaba, 4. takima bekleriz
Tesekkurederim link atarmisiniz
Teşekkürler grubunuza yazdımCuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Kızlar tartım 75,geçen hafta,75,7 idi,o regl artısıydı zaten,o gitmiş sadece,ben 74,4 filan bekliyordum=/ Bu dünkü tartım çünki oruçluyumwww.kadinlarkulubu.com
14. Takima gelebilirsinMerhaba 4 yıl önce evlendigimde 55 kg idim pcos nedeniyle ocak 2019da 95 kg idim ve diyete başladım şu an kilom 72 diyetisyen eşliğinde yürüdü verdim Motive olmak için aranizda olmak istiyorum benide alirmisinız ?
14. Takima gelebilirsin canim yukaridaki mesajda link varMerhaba; 31 yaşındayım. 5 senelik evliyim. 3 yaşında bir kızım var. doğumda 93 kg ya kadar çıktım, çabalamadan 64 e kadar inmiştim. şimdi 75 kiloyum. hedefim 60. Bir takima katılma istiyorum. Destek olur musunuz bana?
14. Takima gelebilirsin canim yukaridaki mesajda link var
6.takıma bekliyorum canımSuan 75 kiloyum 58 é inmek istiyorum araniza katılmak isterim
Merhaba,Günaydınlar.
Bende aranıza katılmak istiyorum.
Bu sabah tartıldım. 100.8 kg mım.
Boyum 170 cm. Hem şimdi tatil de grliyor. Evdd daha aktif katılabilirim. Bu 3 aylık süreçte.
Merhaba, 4. takima beklerizMerhabalar. Doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum. Aranıza katılıp sizinle birlikte vermek istiyorum
6. Takıma bekliyorumSlmlar bende katılmak istiyorum. 2 oğlum var 65 kilodayım 58 kg düşmek istiyorum. Kilo vermek zorundayım. Şeker hastalığına yatkınımm
13. Takima beklerizMerhaba ben de zayıflamak istiyorum..renkli giyinmek istiyorum..164 boy 75 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?