Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben ayşe 21 yaşındayım bekarım kilom 61.9 boyum 1.60 ideal kilomun biraz üstündeyim hedefim 55 56 kiloları görmek bir takıma katılmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba 4 yıl önce evlendigimde 55 kg idim pcos nedeniyle ocak 2019da 95 kg idim ve diyete başladım şu an kilom 72 diyetisyen eşliğinde yürüdü verdim Motive olmak için aranizda olmak istiyorum benide alirmisinız ?

Merhaba 4 yıl önce evlendigimde 55 kg idim pcos nedeniyle ocak 2019da 95 kg idim ve diyete başladım şu an kilom 72 diyetisyen eşliğinde yürüdü verdim Motive olmak için aranizda olmak istiyorum benide alirmisinız ?
14. Takima gelebilirsin

Merhaba; 31 yaşındayım. 5 senelik evliyim. 3 yaşında bir kızım var. doğumda 93 kg ya kadar çıktım, çabalamadan 64 e kadar inmiştim. şimdi 75 kiloyum. hedefim 60. Bir takima katılma istiyorum. Destek olur musunuz bana?

14. Takima gelebilirsin canim yukaridaki mesajda link var

Günaydınlar.
Bende aranıza katılmak istiyorum.
Bu sabah tartıldım. 100.8 kg mım.
Boyum 170 cm. Hem şimdi tatil de grliyor. Evdd daha aktif katılabilirim. Bu 3 aylık süreçte.

Slmlar bende katılmak istiyorum. 2 oğlum var 65 kilodayım 58 kg düşmek istiyorum. Kilo vermek zorundayım. Şeker hastalığına yatkınımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…