- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
14. Takima gelebilirsinMerhaba. Boyum 1,62 kilom 72. 5 yıl önce diyetisyen takibinde 6 haftada 6 kilo, sonrasında 6 ayda aynı diyeti uygulayarak 6 kilo verdim ve 74 kilodan 62 kiloya düştüm. Diyeti bırakınca tekrar kilo aldım. Artık diyet değil sağlıklı beslenme ile ideal kiloma inmek istiyorum. Bunun için de grup desteğine ihtiyacım var.
14. TAKIMA GELEBİLİRSİN CANIMBende katilmak istiyorum
14. Takima beklerizMerhabaa ben uzun zaman önce buradayım (kullanıcı adımı değiştirdim, eskisi: Dersaadet_) ama uğramayalı çok oldu pek aşina olamadım :) belki beni tanıyan olur ama eski grubumu bulamadım o yüzden buraya yazıyorum. Boyum 1.73 kilom 87. Hedefim 60. Beni grubuna davet etmek isteyen var mı
4. takima bekleriz canim , linke tiklayip gelebilirsin:)Merhabalar
Ben 78 kg 164 boy yaş 33
98 kg doğum yaptım 4 yıldır en fazla 70 düştüm
Desteğinize ihtiyacım var
Hangi takım uygunsa acil benide alın araniza çok mutsuzum zayıflamak istiyorum
Hoşgeldiniz, eski bir üyemiz vardıMerhaba, boyum 1.50 kilom şu an 84.7
9 aylık bebeğim var. 73.6 ile hamile kalıp 82.6 ile doğuma girdim. 12 günde gebe kaldığım kiloya düştüm fakat şu an doğum kilomun da üzerindeyim. İki yıl önce 51 kiloyla evlendim. Şimdi eski halime geri dönmek istiyorum. Sürekli motivasyon kaybettiğim için verdiğim kilonun hep daha fazlasını aldım. Üni zamanı kendi irademle 73 kilodan 50ye düşmüştüm, yalnız yaşarken her şey kolay. Yine yapabilirim biliyorum ama desteğe ihtiyacım var. Beni kabul edecek grup var mı acaba?
Merhabalarrr, hoş buldum. Teşekkür ederim inşallah hepimiz kavuşuruz istediğimiz kiloya, bedene. :) :)Hoşgeldiniz, eski bir üyemiz vardıTurkuaz07 idi sanırım. Ben de o Yen’i üyelik alıp geldi sanmıştım. Hatırladın mı sayın kaptanım tugbaFB , Çakılın annesi deyince. Üye olur olmazda bizim takıma gelmişsiniz. Neyse sayenizde eskiyi yâd etmiş olduk.
Tekrar hoşgeldiniz
Dilerim istediğiniz kiloya en kısa zamanda ulaşırsınız.
Sevgiler
14. Takım hedefi tutturur, sen yeter ki takıma uy. Sıkılınca kaçıp gitmezseniz kilolarınız giderMerhabalarrr, hoş buldum. Teşekkür ederim inşallah hepimiz kavuşuruz istediğimiz kiloya, bedene. :) :)
O kilolar gidecek, kaçar yolu yok.14. Takım hedefi tutturur, sen yeter ki takıma uy. Sıkılınca kaçıp gitmezseniz kilolarınız gider
9.takima gelebilirsin canımMerhaba Bende araniza katilmak istiyorum.
Boy 1.60 kilo 66 maalesef Ramazandan önce 62 kg.
Iki cocugum var istedikten Sonra Cok güzel kilo verebiliyorum.
Ilk hamileligimde 65 Kilodan 77 kilo cikmistim ve kizim 8 aylik oldugunda fazlasiyla kilo verip 57 kilo oda düsmüstüm.
Ikinci hamileligimde 60 kilodan 76 kiloya cikmistim ve kizim 1 yasina girmeden 59 kiloya düsmüstüm. Malesef bu sefer kilomu koruyamadim geceleri yemede baslamistim.
Sonuc olarak bugun 66 kiloya ve takim arkadaslari olunca hizlica verecegime inaniyorum. Saygilar
9.takima gelebilirsin canımMerhaba arkadaşlar.bende araniza katılmak isyorumboyum 1.70 kilom 99. Bebeğim var 6 aylık.3 hazirandan beri diyetteyim 103 tüm şimdi 99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?