Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi günler herkese Ben 28 yaşındayım ve 70 kiloyum boyum 1.55 yeni doğum yaptım 50 kilo olmak istiyorum beni de grubunuza alır mısınız

İyi günler herkese ☺ Ben 28 yaşındayım ve 70 kiloyum boyum 1.55 yeni doğum yaptım 50 kilo olmak istiyorum beni de grubunuza alır mısınız
14. Takima gelebilirsin canim

Merhaba,
32 yasindayim bpyum 162 kilom 82
2.5 yasinda ve 6 aylik 2 oğlum var. 2.dogumdan sonra zaten fazla olan kilolarim iyice cogaldi.. artik kendimi resetlemek istiyorum

Merhaba canm 20 yasındayım boyum 170 kilom 100 diebilirz hamile kalmadan önce biraz kilo vermek istiyorum bunu yarıs halinde daha iyi yapabilirm hırs yaprak benide alırmısnız grubunuza

Merhabalar yasim 22 bende 84 kiloyum hedef kiloma girmek istiyorum hedef kilom 65 ve bende sizin gibi 4.takima katilmak istiyorum simdiden hayirli günler..

Merhabalar yasim 22 bende 84 kiloyum hedef kiloma girmek istiyorum hedef kilom 65 ve bende sizin gibi 4.takima katilmak istiyorum simdiden hayirli günler..
4. Takimin linki canim

Merhaba kizlar, oncelikle cok grup olmasi kafami karistirdi nereye tiklayacagimi bilemiyorum beni yonlendirirseniz sevinirim. 30 yasindayim 60 kiloyum bolgesel kilo problemim var sporla da desteklemek istiyorum. Biraz motive olmak adina bu basligi buldum

4. takima bekliyoruz :)

Merhabalar.ben 1 eylül 2016 da 7. Takımdan ayrılmıştım izin isteyerek.simdi tekrar herhangi bir takıma katilabilmemin şartları nedir?
155 cm boy
69.2 kilo
35 yaş
2 çocuk annesiyim
Öğretmenim
Artık kilolarımdan kalıcı olarak kurtulmak istiyorum.benide alırmısınız bir takima

Merhaba, 4. takima bekleriz @tuzsuz_ruh

Arkadaşlar bende bir gruba katılmak istiyorum
14. Takima gelebilirsin canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…