- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
işe girerken kabul etmemek gerek. ben de trdeyken cumartesileri 10.00 14.00 çalışırdım ama bütün gün heba olurdu
burada part time çalışıyorum. haftanın yarısını boş geçirmek hem de çalışıyor olmak harika bir duygu.
Merhabalar,
uzun zamandır canımı sıkan ve bu konuda birlikte paylaşım yapabileceğimizi düşünüyorum.
Özel sektörde çalışıyorum ve Cumartesi günleri işe gitmek kadar iğrenç bir durum olamaz.
akaşama ne bir misafir ağırlayabiliyorum dilediğimde, ne temizlik yapabiliyorum istediğim gibi... Cumartesi günüm anlamsız bir şekilde çöpe gidiyor.
Hele bir de ailem başka bir şehirde... onların yanına bile gidemiyorum 2 geceliğine
sat 13 e kadar çalışıyoruz ve ben saat 14 te evde oluyorum. Aramızda aynı şekilde çalışıp herşeyi düzene sokabilen varmıdır ?
düşünemiyorum bile kocacım yapma etme kıyma sporuma çocugumuza bi bakıcı alalım hatta annecimi alalım yanımıza dicem ehehehw
ben yaklaşık 2 yıl özelde çalıştım cumartesizliğe alışamadım.
Birde senin yarım gün 13 müş.
Benim 15 ti. Nasıl yarım günse o artık.
2 otobüsle gidiyordum iş yerime.
Otobüsün birinin ankarada tunalı hilmi caddesi var bilirmisiniz bilmem güzergahı orasıydı.
Böyle bir trafik olamazdı iş çıkışları.
Cumartesi günü doğru düzgün iş yapıldığınıysa hatırlamıyorum.
Zorla getiriyorlar insanı oraya.
Ben çareyi istifa edip devlete geçmekle buldum.
Merhabalar,
uzun zamandır canımı sıkan ve bu konuda birlikte paylaşım yapabileceğimizi düşünüyorum.
Özel sektörde çalışıyorum ve Cumartesi günleri işe gitmek kadar iğrenç bir durum olamaz.
akaşama ne bir misafir ağırlayabiliyorum dilediğimde, ne temizlik yapabiliyorum istediğim gibi... Cumartesi günüm anlamsız bir şekilde çöpe gidiyor.
Hele bir de ailem başka bir şehirde... onların yanına bile gidemiyorum 2 geceliğine
sat 13 e kadar çalışıyoruz ve ben saat 14 te evde oluyorum. Aramızda aynı şekilde çalışıp herşeyi düzene sokabilen varmıdır ?
benim cumartesi pazarım tatil. özel bir kurumda çalışmıyorum ama işlerimde çok düzenliyimdir.
Yardımcı olabilmek adına yazıyorum.
Mesailerim de 8:30 - 17:30
pazartesi genelde evim temiz olur. Ve zamanımın tamamını kızıma ayırırım.
Salı günleri eve gider gitmez kızımla beraber banyo yaparız. Banyodan sonra evi süpürür toz alırım, sonra da çamaşırları makinaya atarım. Sabah her zamanki saatimden yarım saat erken kalkar ütülerim.
çarşamba günü beyazları atarım makinaya, evi süpürür, toz alırım, kızımla oynarım kızım uyuduktan sonrada yerleri silerim. Mutfak dolaplarının dış yüzeylerini, ocağımı ve beyaz eşyalarımı mutlaka silerim. Sabahta yine erken kalkar beyazları ütülerim. (iç çamaşırı bile olsa ütülerim mutlaka, hastalık mıdır nedir)
perşembe yine eve gider gitmez banyo yaparız, banyodan sonra bütün evin camlarını ve kapıları silerim, sonra da evi bir güzel süpürüp kızımla oynarım. Kızım yatınca da toz alıp, yerleri silerim.
Cuma gününe de sadece koyu renkli çamaşırlarım kalır, onları yıkarım, ütülerim.
Wc, balkon ve banyoyu her girdiğimde temizlerim.
Cumartesi tüm günümü kızıma ayırırım. Sadece bir süpürüp toz alırım. Annannemizide yanımıza alıp gezeriz, alışveriş yaparız.
Pazar günü yine süpürme, silme, toz alma, çamaşır ve bonyomuzu yapar, kalan zamanda yine kızımla vakit geçiririz.
Işlerimin içinde yemek yok.çünkü eşim başka bir ilde görev yaptığı için 17 aydır yemek konusunda rahatım, akşamları annemde yiyip evime geçiyorum hemen. Bu işlerin arasına allah nasip ederse 6 ay sonra yemek te eklenecek.
Benim cumartesi pazarım tatil. Özel bir kurumda çalışmıyorum ama işlerimde çok düzenliyimdir.
Pazartesi genelde evim temiz olur. Ve zamanımın tamamını kızıma ayırırım.
Salı günleri eve gider gitmez kızımla beraber banyo yaparız. Banyodan sonra evi süpürür toz alırım, sonra da çamaşırları makinaya atarım. Sabah her zamanki saatimden yarım saat erken kalkar ütülerim.
Çarşamba günü beyazları atarım makinaya, evi süpürür, toz alırım, kızımla oynarım kızım uyuduktan sonrada yerleri silerim. Mutfak dolaplarının dış yüzeylerini, ocağımı ve beyaz eşyalarımı mutlaka silerim. Sabahta yine erken kalkar beyazları ütülerim. (iç çamaşırı bile olsa ütülerim mutlaka, hastalık mıdır nedir)
Perşembe yine eve gider gitmez banyo yaparız, banyodan sonra bütün evin camlarını ve kapıları silerim, sonra da evi bir güzel süpürüp kızımla oynarım. Kızım yatınca da toz alıp, yerleri silerim.
WC, Balkon ve banyoyu her girdiğimde temizlerim.
Cumartesi tüm günümü kızıma ayırırım. Sadece bir süpürüp toz alırım. Annannemizide yanımıza alıp gezeriz, alışveriş yaparız.
Pazar günü yine süpürme, silme, toz alma, çamaşır ve bonyomuzu yapar, kalan zamanda yine kızımla vakit geçiririz.
İşlerimin içinde yemek yok.Çünkü eşim başka bir ilde görev yaptığı için 17 aydır yemek konusunda rahatım, akşamları annemde yiyip evime geçiyorum hemen. Bu işlerin arasına Allah nasip ederse 6 ay sonra yemek te eklenecek.
ne yani her hafta cam kapı silip 2 günde birde evmi süpürüyorsun hayret ettim gerçektenbende çalışıyorum ama hayatta bu kadar iş yapmadım yapamam da zaten birde anlamadığım önce duş alıp sonra kapı cam siliyorum demişsin önce ev temizliği sonra kişisel temizlik diye hep ayarlarım ben duş al çık sonra temizlik yap neye yaradıki...hafta içi yaptığın bu kadar işten dolayı kutluyorum seni
Benim cumartesi pazarım tatil. Özel bir kurumda çalışmıyorum ama işlerimde çok düzenliyimdir.
Pazartesi genelde evim temiz olur. Ve zamanımın tamamını kızıma ayırırım.
Çarşamba günü beyazları atarım makinaya, evi süpürür, toz alırım, kızımla oynarım kızım uyuduktan sonrada yerleri silerim. Mutfak dolaplarının dış yüzeylerini, ocağımı ve beyaz eşyalarımı mutlaka silerim. Sabahta yine erken kalkar beyazları ütülerim. (iç çamaşırı bile olsa ütülerim mutlaka, hastalık mıdır nedir)
Perşembe yine eve gider gitmez banyo yaparız, banyodan sonra bütün evin camlarını ve kapıları silerim, sonra da evi bir güzel süpürüp kızımla oynarım. Kızım yatınca da toz alıp, yerleri silerim.
WC, Balkon ve banyoyu her girdiğimde temizlerim.
İşlerimin içinde yemek yok.Çünkü eşim başka bir ilde görev yaptığı için 17 aydır yemek konusunda rahatım, akşamları annemde yiyip evime geçiyorum hemen. Bu işlerin arasına Allah nasip ederse 6 ay sonra yemek te eklenecek.
uuu bu kadar temizlik yapınca hayat akıp gidiyor kaçıyor gibime geliyor :)
uuu bu kadar temizlik yapınca hayat akıp gidiyor kaçıyor gibime geliyor :)
ne yani her hafta cam kapı silip 2 günde birde evmi süpürüyorsun hayret ettim gerçektenbende çalışıyorum ama hayatta bu kadar iş yapmadım yapamam da zaten birde anlamadığım önce duş alıp sonra kapı cam siliyorum demişsin önce ev temizliği sonra kişisel temizlik diye hep ayarlarım ben duş al çık sonra temizlik yap neye yaradıki...hafta içi yaptığın bu kadar işten dolayı kutluyorum seni
İşte sizin planla benim plan uymuyor maalesef, herkesin iş yapma tarzı ve öncelikleri farklı.
Kızımı saat 9 da işlerim bittikten sonra banyo yaptıramam çünkü en geç saat 8 de uyuyor.
Kızımı banyo yaptırırken bende doğal olarak ıslanıyorum. Kızımın rahatı benim rahatımdan her zaman önemli olmuştur.
Ama pazar günü temizliğimden sonra banyomuzu yaparız.
Ev nasıl süpürmeyim hergün, oturma odamdaki koltuklarım siyah. Mecburen süpürüyorum.
Artı evimin camlarını silmek o kadarrrrrrrr kolay ki, bütün camlarım içeri açılıyor, hepsi içeriden siliniyor, o kadar kolay. Perdelerim de zebra perde gündüzleri evim üst katta olduğu için camın ortasına kadar çıkartıyorum, eğer yağmur lekeleri varsa çok kötü görünüyor.
Evimin temizliği de çok kolay, oturma odamdaki koltuklarımın altı silinebilir, duvar ünitemin altı siline bilir, evde fazla incik boncuk sevmem, sade ve şıklıktan yanayım, onun için temizliğim çok kolay oluyor.
Bunları yaparken yan gelip yatmaya, tv karşısında saatlerce zaman geçirmeye vaktim olmuyor ama temizliği seviyorum.
Maşşallah diyorumben bu kadar titiz olsam eşimden mutlusu olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?