- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Ne gerek var ki bu zaten klişe, erkek prezervatifi cüzdanda saklar.. hatta erkek adam cüzdanında prezetvatif bulundurmalı her zaman diye iğrenç espiri yaparlar.. yok annem görmüşte koydum da yok nerden bileyim de şaka gibi yani inanmak, yazık arkadasınızada, bu evli arkadasadaValla konunuzu görünce tüylerim ürperdi. Çok yakın arkadaşım iki hafta önce yaşadığınızla baya benzer bir olay yaşadı ve haftalarca unutamadı, kafasına takıldı. Sevgilisi ile 1.5 - 2 aydır birlikteler, aynı şehirde okuyorlar. Çocuk ailesinin yanından, şehir dışından onun evine kalmaya geliyor. Cüzdanında tekli prezervatif bulmuş arkadaşım. Onlarda aynı şekilde prezervatif kullanmıyorlarmış hiç. Çocuğun yaptığı açıklama ise şu şekilde,
“odamda valizimi toplarken bir şeyimi unutmayayım diye etrafı kontrol ediyordum. çalışma masasının rafından deodorantlarımı alacakken prezervatifi gördüm çöpe atayım derken aniden annem odaya geldi, cüzdanım masanın üstündeydi o telaşla cüzdana saklamak zorunda kaldım, cüzdanda unutmuşum” Arkadaşım inanıp inanmamak arasında kaldıktan sonra inandı ve sorun etmedi çünkü çocuk çok çabuk güvenini kazanmış. Ben bu olayın hala daha şaibeli olduğunu düşünürken, sizin konunuzu görünce anladımki bütün tahminleriniz doğru çünkü tek seferlik bir olayda değil ve doğru düzgün bir açıklamada yapılamamış size.
Ne gerek var ki bu zaten klişe, erkek prezervatifi cüzdanda saklar.. hatta erkek adam cüzdanında prezetvatif bulundurmalı her zaman diye iğrenç espiri yaparlar.. yok annem görmüşte koydum da yok nerden bileyim de şaka gibi yani inanmak, yazık arkadasınızada, bu evli arkadasada
Açıklaması gayet mantıklı ama, eskiden kalma aile evi görünür falan. Yüzde yüz yalandır denemez.Yani şayet ben sevgilimle pre. kullanmıyorsam, ne manası olabilir bulundurmanın. Demekki benle kullanmıyor, başkasıyla kullanıyor birisi daha var diye düşünürüm. Fakat arkadaşım bahsettiğim açıklamaya inandı veya inanmayı tercih etti, istedi güvendiği için. Bilemiyorum çok kötü ve tuhaf durumlar gerçekten ya
Iyi de siz sürekli kullaniyormussunuz. Konu sahibi ve eşi prezervatifle korunmuyormus ki.Ya bende cuzdanımda prezervatıf tasıyorum ama kocamda tasısa suphelenmem ondan cunku bende tasıyorum bazen ıkı gunlugune bıyere kacarken bebek esyası hazırlamaktan onları hep almayı unutuyoruz cuzdan garantı duye dusundum ama sızın anlattıgınız bıldıgınız yabancı toka ve sac telı ve cuzdan yenı ne ara unutuldu esınız bencede yalancı
Bana niye soruyorsunu mu var senin cüzdanindan çikmis be adam.Sordum tabiki,bilmiyorum bana niye soruyorsun ne demeye çalışıyorsun oşdu cevabı
Olmuyor zaten hiç içimden gelmiyor.Evden çıkınca huzur buldum zorluğu hiç olmadıZaten 7 aydir ayriymissiniz,ne guzel kurtulmusken yeniden baslamak? İnsanlar ayrildiktan sonraki o sureci zor geciriyorlar,siz atlatmissiniz bile. Yeniden bulasmayin. O da prezervatifleri sisirip sisirip oynasin kendince.
Siz ondan bi parça taşırken.Nasıl sizi aldatabilir.Nasıl bi nankörlük bu.Ben affetmezdim.herkese merhaba,umarım kısa tutabilirim.konu eşim.
Hamilelik ve sonrasinda yaşadığımız şiddetli kavgalar,hakaretler ve gördüğüm bazı kafa karıştırıcı şeylerden dolayı evimi ayırmıştım,7 ay oluyor.Son iki haftadır eşim her şeyi çözebiliriz deyip barışmak için Israr ediyor fakat ben kabul etmiş olmama rağmen içim soğumuyor,olmuyor.her şeyi affetsem cüzdanında bulduğum prezervatifi unutamıyorum.Az önce sordum tekrar o prezervatif neden cüzdanındaydı diye.. Eskilerden kalmış bir şeydi cüzdana ne zaman ne amaçla koyduğumu bilmiyorum diyor.prezervatif kullandığımız bişey değilken evde çok önceden Şerit halinde 3-4 adet görmüştüm ama cüzdsndaki tekti.Önce dedi ki cüzdanın bozuk para yerini kullanmıyordum oraya koymuş unutmuşum,iki dk sobra diyor neden koyduğumu unutmuşum.Bu arada evleneli 1.5 yıl olmuştu o ara,cüzdanı da ona ben almıştım bikaç ay Öncesinde! Aptal mi sanıyor bu adam beni hanımlar tokatlayın beni lütfen bu adam aldattı beni değil mi ? Ve salak yerine koyuyor değil mi !!!
Ha ayrıca Bulduğum sadece prezervatif değildi evde saç telleri ve yabancı toka bulmuştum vE hamileydim
Dışarıda takıldığı Arkadaşı olmadığı için..Allah allah arkadaşının değil miymiş
Hep öyle olurdu oysa
Ya bende cuzdanımda prezervatıf tasıyorum ama kocamda tasısa suphelenmem ondan cunku bende tasıyorum bazen ıkı gunlugune bıyere kacarken bebek esyası hazırlamaktan onları hep almayı unutuyoruz cuzdan garantı duye dusundum ama sızın anlattıgınız bıldıgınız yabancı toka ve sac telı ve cuzdan yenı ne ara unutuldu esınız bencede yalancı
Hanımefendi ne alaka sizin hayatınız şu an kadıncağız ne halde bi destek arıyo siz de aman biz şöyle yaptık böyle yaptık diyosunuz.Benim de cüzdanımda prezervatif var,en son iki günlüğüne bi yere giderken koymuştum birkaç tane. İki bebeyle bikaç tane koydum bi de ne hayal ettiysem biri kullanıldı diğerleri duruyor
Konusabinin eşi yalancının teki o ayrı
Hele ki bir de karısı hamileyse hiç işi olmamalı yani ...
Zor yaaa
Acaba hamileyken uzak mı durdunuz eşinizden? Cinsel anlamda yani?
Ya ben bilememekle birlikte, yani gözü dışardaysa her akşam sevişseniz yine gider aldatır yani di mi?
Bilemiyorum ...
Ben hep gebeyken de ihmal etmedim , doğuma kadar haftada bir. Doğumdan sonra da 40 gün ara, ama sonra 2-3 haftada 1 de olsa ilk 5 ay hep istemesem de ilişkiyi ihmal etmedim, sonra yüzüme vurmasın diye...
İğrenç bir blöf olur buO prezervatifi daha önce de görmüştüm hepsini iğneledim istersen kadın hamileyse test yaptırsın belki geç kalmadan kürtaj olur de
Düzensiz adet oluyorsa 5 aylık filan farkedebilir de
Seyreyle gümbürtüyü
O öküze de bu yetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?