- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.701
Ben okurum senın ıcın de yatsı ezanına kdr olmazmıArkadaşlar hayırlı bir iş için ( Ev alma ) Fetih Suresi dağıtıyorum. Süresi akşam ezanına kadar okumak isteyenler yardımcı olmak isteyenler yazabilir mi?
Allah cümlemize hayırlı kapılar açsın
Regl getirme masaji yap.. yutubdan bak ..Benım hormonlarım dıe söylemiyorum asırııııı dengesızdir.
Bu ay yıne 2.5 ayı gectı hala regl olamadım patlatacak benı yıne
Alarm kur her gün yap mutlaka.Aklıma geldıkce yapiyorum ne yalan söyleyim. Bı kere daha tavsıye etmistin ordan bıliyorum. Ama cok sık yapmıyorum aklımdan cıkıyor ya
Aynen bende oyle kendimi bildim bileli hep duzensiz hep gecikir cok nadir zamanında oldugu
Onunda etkısı var galıba maviş.
Bu ay işi yapmıstım cok
müsait değilim canım Allah kabul etsin şimdidenArkadaşlar hayırlı bir iş için ( Ev alma ) Fetih Suresi dağıtıyorum. Süresi akşam ezanına kadar okumak isteyenler yardımcı olmak isteyenler yazabilir mi?
Allah cümlemize hayırlı kapılar açsın
Allah razi olsun canimmmüsait değilim canım Allah kabul etsin şimdiden
benimki düzenliydi düzensizleşmeye başladı ben de mi yapsam ne kadar zaman önce yapılıyorRegl getirme masaji yap.. yutubdan bak ..
Benimde öyle canim bir elin parmaklarını geçmez gününde oldugum. Hep gecikirAynen bende oyle kendimi bildim bileli hep duzensiz hep gecikir cok nadir zamanında oldugu
Kuzum süresi aksam ezaniyla sabitlenmis ben kendim için degil arkadasim icin dagitiyorumBen okurum senın ıcın de yatsı ezanına kdr olmazmı
Evli misinbenimki düzenliydi düzensizleşmeye başladı ben de mi yapsam ne kadar zaman önce yapılıyor
yok değilimEvli misin
Ay aynı ben, eşim dalga geçiyor benle hep, alt kısmın hep kışlık diyeburcusami öğlen işte olduğum için dışarıyla alakam yok benimde işe gelip giderken ince trenç giymeye başladım. Evde üstüm kısa ayağımda çorap oluyor
Sen iyisin yine esim bot kaban giy yat der üşüyorum ama ne yapıyım.Ay aynı ben, eşim dalga geçiyor benle hep, alt kısmın hep kışlık diyeben yazları bile giyerim çorap ya üşür hep ayaklarik, hatta yatarken giyerim çorap
Cnm ben yetıstıremem hıc o zmm suan ev ısleri ile ugrasyrmBenimde öyle canim bir elin parmaklarını geçmez gününde oldugum. Hep gecikirHerhangi bir sorunda yok şükür Ama insanı mahvediyo olamamak
Kuzum süresi aksam ezaniyla sabitlenmis ben kendim için degil arkadasim icin dagitiyorum
Sagol kuzum düşünmen yeterCnm ben yetıstıremem hıc o zmm suan ev ısleri ile ugrasyrm
Senin için Çiğ tavuk yerim ama opturmem kuzuŞok gecırdım saatı görünce bi sanıyorum daha 10 bucuk 11 olmustur
Heee ne varmıs suratımda gel bi öpem o dudaklarla senı
Evettt sımdıde kahvaltımı yapacağım
Benim canım bi gecede bu hale geldim
Banane banane bananeğğğSenin için Çiğ tavuk yerim ama opturmem kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?