Anneler herseyi etraflica dusunurde yapar. Varsa boyle bir teklifi babanda razidir annende. Oyle bir hayali varsada gercekten vazgecmistir yani. Bence kabul etmeyi dusunmelisin. Allah sirali versin derler ya yarin obur gun birsey oldugunda abinle iyice ters dusersin. Belliki sagken dagitmak istiyor esit olun istiyor. Ben boyle anladim :)Öncelikle önceki konumu okumanızı rica ediyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-babam-ki-yaprak-yaprak-dokulen.883757/
İpler iyice gerildi. Son olarak abimle 1 aydır iletişimi kestik. Aylık bin lira yardıma annemler devam ediyor.
Dün annem bir teklifle geldi.
Abin 6 yıldır tek kuruş kira ödemedi. Üstüne 2 yıldır bin lira yardım yapıyoruz. Sen burada bin lira kira veriyorsun evinde bir çok derdin var. Eşin yeni işe girdi aylardır tek kişi idare ettin.
Bizim vicdanımız rahat değil. Sana bu zamana kadar birşey yapamadık. Şimdi izin verirsen Urladaki arsayı satıp sana vermek istiyoruz. Üzerine kredi çekip ev al. Zamaı geldiğinde de herşey adaletli olarak iki kardeş arasında dağıtılacak.
Kabul etmedim. Babamın hayalleri vardı ev yapacaktı balık tutacaktı. Nasıl kabul edeyim..
Annemde biz bu yaştan sonra daha kredi çekip ev yapamayız gel bu işi kabul et dedi. düşün dedi ve gitti.
Vicdanım sızlıyor nasıl kabul ederim. Ama bir şekilde de abimle denk olmak istiyorum. Bıktım hep çeken ben olmaktan..
Bi yol yordam gösterin..
Öncelikle önceki konumu okumanızı rica ediyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-babam-ki-yaprak-yaprak-dokulen.883757/
İpler iyice gerildi. Son olarak abimle 1 aydır iletişimi kestik. Aylık bin lira yardıma annemler devam ediyor.
Abin 6 yıldır tek kuruş kira ödemedi. Üstüne 2 yıldır bin lira yardım yapıyoruz. Sen burada bin lira kira veriyorsun evinde bir çok derdin var. Eşin yeni işe girdi aylardır tek kişi idare ettin.
Bizim vicdanımız rahat değil. Sana bu zamana kadar birşey yapamadık. Şimdi izin verirsen Urladaki arsayı satıp sana vermek istiyoruz. Üzerine kredi çekip ev al. Zamaı geldiğinde de herşey adaletli olarak iki kardeş arasında dağıtılacak.
Kabul etmedim. Babamın hayalleri vardı ev yapacaktı balık tutacaktı. Nasıl kabul edeyim..
Annemde biz bu yaştan sonra daha kredi çekip ev yapamayız gel bu işi kabul et dedi. düşün dedi ve gitti.
Vicdanım sızlıyor nasıl kabul ederim. Ama bir şekilde de abimle denk olmak istiyorum. Bıktım hep çeken ben olmaktan..
Bi yol yordam gösterin..
Ben de hayallerinden vazgeçtiklerini değil de vicdan yaptıkları için böyle bir teklifte bulunduklarını düşündüm.Anneler herseyi etraflica dusunurde yapar. Varsa boyle bir teklifi babanda razidir annende. Oyle bir hayali varsada gercekten vazgecmistir yani. Bence kabul etmeyi dusunmelisin. Allah sirali versin derler ya yarin obur gun birsey oldugunda abinle iyice ters dusersin. Belliki sagken dagitmak istiyor esit olun istiyor. Ben boyle anladim :)
Abime acımıyorum ki.Kabul et tekliflerini. Vicdanları rahat olsun diye. Annen baban ölse abin sana hakkını verir mi sanıyorsun? Başkasına acıyan kendi acınacak hale düşer, acıma abine...
Elimizde bisey kalmasin kafamiz rahat olsun diyorda olabilirler. Onlar dusunmustur bunlari. Gelirleri varsa kirada otursunlar. Soyle dusun ilerde bisey olsa senin evin var sen sahip cikacaksin abin buyuk ihtimal ilgilenmeyecek. Kendi evin olursa onlara daha cok hayrin dokunurBen de hayallerinden vazgeçtiklerini değil de vicdan yaptıkları için böyle bir teklifte bulunduklarını düşündüm.
Şimdi aa tamam satalım parayı verin demek bencilce geliyor.
Bu arada annemler kirada.
Yani abim evde oturup, ben kendi evimde oturup annemlerin kirada olmasını da hazmedemiyorum.
annem yine aynı hayallerimizi yaşıcaz sadece kirada oturucaz eşyamız yok bişeyimiz yok diyor.
Maddi olarak sıkıntıları yok. İkisi de emekli eve 4 binden fazla para geliyorElimizde bisey kalmasin kafamiz rahat olsun diyorda olabilirler. Onlar dusunmustur bunlari. Gelirleri varsa kirada otursunlar. Soyle dusun ilerde bisey olsa senin evin var sen sahip cikacaksin abin buyuk ihtimal ilgilenmeyecek. Kendi evin olursa onlara daha cok hayrin dokunur
Öncelikle önceki konumu okumanızı rica ediyorum..
Bi yol yordam gösterin..
Çok fikrim yok. Denize sıfır 5 sene önce 60 bine almışt babam adam evine haciz geldiği için ölü fiyata verdi..bence de al
ne kadar eder o arsa?
Konunu hatırladım ve o çocukları göstermemekle duygu sömürüsü yapıp tehdit eden abin ve yengene buradan tekrar zıplamak isteyip uçan tekme atmak istedim. Münasebetsizler !!! iYİ Nİyeti suistimal eden hadsizler.....
Hemen kabul ederdim sonuçta anne ve baba razı ve sizin hakkınız olan birşey ne düşünecen orda burada fink atan cafelelerde çocukları öne sürerek para isteyen veya bu abin olacak insanın babanın kanının son damlasına kadar emmek isteyen abine mi bırakacan meydanı ? Hak bu miras helal bunu düşün .Herkes adaletli olacak annen ve baban artık farkına varmış bekleme bence !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?