Dağılıyoruz..

allah korusun annene babana birşey olsa zaten sen bakacaksın abin sormayacak bile o yuzden bence fazlasıyla hak ediyorsun
hem abine niye her ay 1000 tl yardım yapıyorlar onuda anlamadık

allah korusun annene babana birşey olsa zaten sen bakacaksın abin sormayacak bile o yuzden bence fazlasıyla hak ediyorsun
hem abine niye her ay 1000 tl yardım yapıyorlar onuda anlamadık
Önceki konumda yazmıştım. Kredi borcu yaptı. Tek çalışıyor. YetmiyorMUŞ maaşı

Urladaki arsayı satmayin derim tapuyu kendi üzerine al.. ve mütehattite verin. ev yaparlar çok iyi olur.

Urladaki arsayı satmayin derim tapuyu kendi üzerine al.. ve mütehattite verin. ev yaparlar çok iyi olur.
Urla'da bir işim yok ki. Ben Bornovada yaşıyorum.
İleri dönük bi plan yapma şansım da yok. Bende biraz zor durumdayım.

önceki konuyu okudum urladaki arsayı satmayin derim kendi üzerine al ki baban senin evinde balık tutabilsin... o hayırsız abinden çok çektiniz pek yüz vermemeleri laszim üşüsünler parada iyi gelir borç yapmış bide..
bebegin doğumuyla başladi demişsin ama degil bence abinin evlendikten sora başlamiş herşeyi.. çünkü yengen abin yengenin ailesinin doldurusuna geliyor. bakalım bizimki nasıl olcak.. yengem hamile biz konuşmuyoruz onunla. bana surat astı herşeyimle kıskandi. çekemedi. hiç de umursamadimm hiç de aramadim. abimle konuşuyoruz. bende merak ediyorum eğer yengem bana bişey derse sustumdu şimdi bundan sora hiç susmam artık

sen vicdan yapıyosun ama annen baban bu adaletsizlikten dolayı rahtsızlar allah muhafaza birşey olsa gözleri açık gidecekler

Aslında abimin ergenliğinden başladı. Hep ona alınsın istenen biriydi zaten. 18 inde araba alındı en üst model telefonları hep o kullandı. Kendi gibi biriyle de evlenince olanlar oldu.
Allah herkesi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. Biz çok çektik gerçekten.

ya tatlım tapuyu üstüne al arsayı ne yapacağını yine düşünürsün biraz klişe olcak ama beleş bal sirkeden tatlıdır derler herşekil işine yarar

kendi gibi isterse olanlar olur demekki gözü yükseklerdeymiş.. benim abimde öleydi. memur oldu. ve polis hemşire öğretmen olsun dedi... öle istedi bi ev hanimli kız bulduk onu da beğenmedi.. belki de o ev hanimliyla evlenseydi daha hayırlı olucaktı.. çalışan bir memur buldu. onunla 3 ay içinde evlendi. çok çekiyor. şimdilerde. ben karışmam kendi ekti ne diyim. Ne ekersen Onu biçersin.. yani dediğim gibi bu dünya etme bulma dünyasi.. bu yüzden kafana takma rabbim herşeyi bilir.

Abini eşime benzettim. Rahata alışmış hep bana demeye alışmış. Anne baba da hiç hayır dememiş.
Bense 4 çocuklu memur bi babanın en büyük kızı. Para nasıl kazanılır nasıl idare edilir biliyorum çok şükür. Eşimi dizginliyorum para harcamadı konusunda yinede o kartlara borcumuz bitmiyor. Hesap yapmayı tutmayı hiç bilmiyor eşim. Kp arada para verirdi. Arabamızı zaten o verdi. Gittim konuştum baba verme artık sana güveniyo hesapsız harcıyo. Ne zamana kadar böyle devam etcek. Yarın bi gün senin işler bozulursa ne yapacağıjı bilemez diye. Kp kesti yardımı arada da laf sokuyo tabi dikkatli harca maaşını diye.
Şimdi biraz daha dikkatli. Eşime hep derim babanın kazandığı her kuruşta ablanla kardeşininde hakkı var ben kimsenin hakkını yemek istemiyorum çocuğuma da yedirmem diye.
Süzin şanssızlığınız birazda yengemizindr abiniz gibi olmasınolmuş.
Ama en büyük suç anne baba da vermeyeceklerdi bu kadar yüz...

O arsayı da alın. Siz almazsanız abiniz bi şekilde onuda yer gibi geliyo. Zaten anne babanıza bişey olsa bakanda siz olursunuz...

Bu arada annemler kirada.
Yani abim evde oturup, ben kendi evimde oturup annemlerin kirada olmasını da hazmedemiyorum.
annem yine aynı hayallerimizi yaşıcaz sadece kirada oturucaz eşyamız yok bişeyimiz yok diyor.

sen almasan oğulları alacak onların haline bakmadan

annen ve babana bir şey olursa abin hepsini alır
bence annen dediği mantıklı
kıyamıyorsun ama onlarda seni düşünüyor
satıp parayı al sonra sende onun yerine
borcunuz bitince annene yardım edersin

Bende diyorum. Sonuçta annem babam baki değil.
Size birşey olsa ne yapacak bu çocuk daha kira ödemek fatura ödemek ne bilmiyor..
Siz çok güzel birşey yapmışsınız gönülden tebrik ederim. Gözünüz tokmuş..
Bizimkiler doymak bilmiyor malesef.

Kabul edeyim mi ? Sabahtan beri yazıyor annem..
Eki Görüntüle 1735935
Ayy gözüm doldu resmen. Bence onlar eni konu herşeyi düşünmüşler. Kabul edin bence.
Yarın bi gün oğulları yine zor duruma düşer bu arsayıda isterse hayır diyemeyiz kızımızın hakkıda gider diye düşünüyolar muhtemelen.
Çok şükür maaşları iyiymiş.
Ne güzel yürekli belli ki anneniz ne kadar güzel yazmış

Mrstpc kabul et yarin sen kabul etmedikce onlarin vicdanlari rahat etmeyecek kabul etmezsen yarin bir gun annen baban oldugunde gene zor durumda kalirsan hep pismanlik duyacaksin kinse sana aferinde demiyecek yarin bir gun abin anladigim kadariyla ac gozlu birbirinize girersin sonra mahkemelik olursunuz o da kac sene surer kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…