yapıcaksınız tabi sizin büyüten hertürlü pisliğinizi toplayan anneniz o..
kendiniz derli toplu olmayı öğrenin..
evi temizlemek marifet değildir..
marifet temiz tutmaktadır ..
sen temiz tutmaya dikkat et ..
ben başak burcuyumda ne olmuş alın bendende o kadar , bende cok pasaklıyım
bardakları boy boy dizerim, giydiklerimi cikarir bi köseye atarım bütün takılarımın hepsi çalısama masasının üstünde dagınık bi şekilde durur
yerde kitaplar dergiler dvdler
heryer heryerde bi vaziyette odada adım atcak yer kalmaz
topladımıda çok güzel toplarim dolabımdaki herseyi tek tek asar tek tek katlarım yarım kollular kısa kolular karsık renkliler tek rengilileri bile birbirinden ayırırım
bütün takılarımı çekmeceye kaldırırım
ayakkabılarımı kutularında saklarım
dvdler kitaplar dergiler hepsi raflara kalkar
silerim süpürürüm
bal dök yala kıvamına getiririm kısacası
ama gelin görün ki bu düzen en fazla 2 gün sürüyo sonra odam yine eski haline geliyo
Başağım ama temiz titiz değilim uğraşamam ya bir de yükselenim yengeç pasaklının tekiyim. İçiniz nasıl rahat ediyor ev dağınıkken diiyen arkadaşlara şunu diyeyim valla çok rahat ediyorum. Ha bir tuvalet banyonun kirli olmasına tahammül edemem onun haricinde dağınıklık oluyor. Gerçi bazen ara ara herşeyi toplayıp ince temizlik yapıyorumda arada zaman geçiyor tekrarında.
ne yazık ki beni büyüten annem değil. abartmıyorum sırf okula başlarken, evde anneme yardım edebileyim diye benim sabahçı olmamı isterdi. 12 yaşımdan beri bütün evin işi bende. son derece pislik yaratıyor evde. daha dün evi silip süpürdüm bu sabah her yer sigara izmariti, ekmek kırıntıları ve çeşitli pisliklerle doluydu.
Düzen meselesi taktiklerle olmaz.
Kendiniz dağınık ortamdan rahatsız olmalısınız.
Ben de düzen hastasıyım.
Her şey milimetrik düzende ve yerli yerinde olmalı. En ufak düzensizlik beni rahatsız eder.
Yani fazlası da iyi değil.
Artık takıntı moduna giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?