ya oneri istemis herkes kendini anlatiyor kaydirigubbakcemile5 bak simdi temizlik yapmicaksin bi 10 gun 15 gun boyyle kivama gelcek ev sonra basina renkli bir kurdele altina tayt gecirceksin (moda girmek icin) sonra en son wc kalacak sekilde once daginikligi toplucaksin bu 1 gununu alir ertesi gun de sandalyeleri koltuk yastigi varsa onlari masanin ustune yig nekadar incik cincik varsasonra once supurge sonra toz sonra yer silceksin en son wc once lavabo (cif veya mrs muscle) sonra ayni sungerle duskabin sonra baska sungerle wc( duck yoksa klorak+cif )...ertesi gun de yatmadan once nekadar daginiklik varsa toplayip yaticaksin aksam temizligi en guzelidir. bir bardak mi aldin hemen mutfaga bulasik makinesine hersey fit olmali diyerek telkin edeceksin bi 15 gun bu sekilde sifir daginiklik moduna gir sonra yapmadan duramazsin hadi bakayim goreyim seni zemuszemus
ay yerim seni ben Şeniz valla yurtdisindasin sende benim gibi yanlizken temizlik yapmak cok koyuyor bana eskiden annemler ablamlar hepberaber kavga dovus birebirimizin yaptigini begenmeden yapardik annemin zoruyla..simdi tadi cikmiyor :dilcikar:
bekarken inanılmaz dağınık ve pasaklıydım ev konusunda ,ama kendi bakımıma saatler ayırırdım ,üstelik yalnız yaşıyordum ve evde çatışma çıkmış gibi olurdu ,annem geleceğini haber verdiğinde deli gibi temizlik yapardım ama görüntüde :))annem dolap kapaklarını açınca giysiler üstüne dökülürdü :)) hep bana ah seni alıcak adam iki günde geri getirir derdi..
Evlendim yerde bir tane saç ,orda burda bir toz göremessiniz ,acayip temiz oldum ,iş yapmadığımda kendimi işe yaramaz hissediyorum ,bazen bu benmiyim diyorum ,kedime bile inanamıyorum yani..merak etmez yaşın olgunlaştıkça düzelir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?