• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha afyonum patlamadan eleştirilmek

Ben hic hazirlamazdim kahvalti .köle modu ne zaman bitecek bu erkk zihniyetinde .git calis evi topla yemek hazir olsun cocuk olunca cocuga bak onlarin hepsini yine yap ohh ne ala artik herkes para kazaniyor sartlar esit .ütusunu begenmeyen yapar dedim kendi yapmisti ex kocam aksam gelir 5 dk cizt ütülerdi ne büyütmus esiniz olayi .ekmek arasi yapsin gitsin madem

Değil mi ya zor açmışım zaten gözümü o saatte
Ben ilk evlendigim zamanlar eşimin kıyafetlerini utulerdim o benden sonra bir daha utulerdi. Jilet gibi ütü sever çünkü.
Sonra ben bıraktım ütü yapmayı arkadan sen yapacaksan ben niye uğraşıyorum dedim.
O günden beri kendi ütülüyor . Suan çok pişman🤣 nasil yaparsan kabulüm diyor ama ben ütülemiyorum.

Ne burcu bu adam oğlak mi? Şaşırmıyorum gerçekten de. Benim ayrıldığım erkek arkadaşımda bu şekilde beyaz eşyaci ve nedense işe gitmeden kahvaltısi o su busu olsun isteyen bı tipti bazen bu nedenlerden dolayı kavga ederdik bunlar olmayacaksa anamın evinde daha rahatim derdi. Değiştiremezsiniz malesef. Tatlı bı dille kahvaltı hazırlamanın zorunuza gitmediğini eleştiriye maruz kaldığını anlatmaya çalışın ama gene kendi haklı olacaktır
Yıl olmuş 2022

Sizin o saatte kalkıp eşinize kahvaltı hazırlamanız bi incelik.
Teşekkür edeceğine, mutfağın dağınıklığına, ütüsüz pantolona laf etmesi nankörlük bana göre.
İşi yoğun ve yorucu diye çalışmanıza rağmen ev işleri size bakıyor anladığım kadarıyla, kendisini idare eden eşi olduğu için oturup şükretmesi lazım.
Siz onun çalışanı değilsiniz, burası biye dağınık, ütü neden yapılmamış diye sorabilirsin. Bir ayar getirmeniz gerekiyor.

Neee? 😅 benimkide böyle bir affedersin kaba tabiri kullanacagim *t vardi ayni bunun gibi söyleniyordu. Burcuda akrep, mobilya fabrikasinda calisirdi. Herseye söylenirdi yok sen bilmem neler devamli sürekli psikolojik baski vs. bacim dikkat et cocuk yoksa daha cocuk yapma bi müddet izle olmuyorsa yol yakinken ayril :)
Cünkü bu bir fragman suanki yasadiginiz bi sonraki daha kötüsü yasacaksin veya olmayabilir kesin degil

Neee? 😅 benimkide böyle bir affedersin kaba tabiri kullanacagim *t vardi ayni bunun gibi söyleniyordu. Burcuda akrep, mobilya fabrikasinda calisirdi. Herseye söylenirdi yok sen bilmem neler devamli sürekli psikolojik baski vs. bacim dikkat et cocuk yoksa daha cocuk yapma bi müddet izle olmuyorsa yol yakinken ayril :)
Cünkü bu bir fragman suanki yasadiginiz bi sonraki daha kötüsü yasacaksin veya olmayabilir kesin degil
akreplerle ben de asla anlaşamıyorum. bir akrebi daha ikinci buluşmada masada bırakıp gitmişliğim var :D keşke kahveyi de üzerine dökseydim diye içimde pişmanlık bile besliyorum.

Çok istiyordum son zamanlarda çocuk inanır mısınız bugün acaba dedim yani. Bu işi düzene oturtmadan zaten çocuk yapmamm

Nasıl alistiysa öyle gider erkekler, eşim ütü yaparken seninde utulenck şeyin var mı diye sorar. Hic bir şeyi üzerine vazife gibi yapmaycksn bu devirde . İkinizde calsyrsnz neden görev dağılımı yapmadnz baştan?
Bilemedim ki bunlar hep tecrübe işte

Herkese merhabalar. Olayın siniri ile hemen içimi dökmek istedim. Eşim mobilyacıda çalıştığı için cumartesileri de çalışıyor. Benmse bugün tek izin günüm. Buna rağmen saat 6 da kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öyle işe gönderirim . 6.30 da kahvaltıya oturduk sonrasında mutfağın dağınıklığına laf etti sustum. Giyinmeye gitti bugün giyeceği pantolonunun ütülenmemiş olduğuna söylendi. Ben de artık susamadım sabahın köründe tek izin günümde kahvaltıya kalktığıma teşekkür edeceğine daha uykum açılmadan eleştiriyorsun diye kızdım. "Bi kahvaltı hazırladın diye burnumdan getirdin hazırlama isteyen yok " diyip sinirle çıkıp gitti. Uzunca bir mesaj döşemiş." Sen yaptığın bir şeyi bile kafama kakıyosun ben akşama kadar güç işlerinde çalışıyorum yaptığım işin farkında mısın tatil günüm bile yok" tarzında . Çok moralim bozuldu ve inanılmaz kendini haklı görüyor. Güç gerektiren bir işte çalışması benim her gün kusursuz evi yetiştirmemi mi gerektiyor? Sizce nasıl davranmalıyım? Bundan sonra kahvaltı hazırlamıycam zatenn izin günümde ama eleştirilerinden bıktım
Eşinizin yaptığı doğru değil ama mutlu olmak istiyorsanız iyi iletişim kurmalısınız. Eşiniz eleştirdiğinde “ eksiklerim olabilir canım sende anlayışlı olmalısınız izin günümde bu kadar yapabiliyorum” dedikten sonra da tartışıyorsanız işte o zaman yükselin ve birdaha yapmayın.

akreplerle ben de asla anlaşamıyorum. bir akrebi daha ikinci buluşmada masada bırakıp gitmişliğim var :KK70: keşke kahveyi de üzerine dökseydim diye içimde pişmanlık bile besliyorum.
Az bile yapmissin bacim 😂 ay keske üzerine bi kahve ataydin caktirmadan, bir de iki yüzü var onlarin 😅

Çok istiyordum son zamanlarda çocuk inanır mısınız bugün acaba dedim yani. Bu işi düzene oturtmadan zaten çocuk yapmamm
iyi yapmissin bacim bir seyi merak ediyorum senin burcun neydi oglak miydi?

Çalışıyor sen oturuyorsun iki gün iznin var derdi eleştirirdi evdeyken yine aynı bebeğim oldu emiyor bırakınca ağlıyor iş yapamıyorum diye çok üzdü eleştirdi niye oturuyorsun niye bırakmıyorsun kucaktan alıştır uyusun bir seninmi bebeğin var şimdi çalışıyorum yinr aynı sadece senmi bebekli çalışıyorsun asla ama asla elini sürmez bu tipler değişmiyor

Çalışıyor sen oturuyorsun iki gün iznin var derdi eleştirirdi evdeyken yine aynı bebeğim oldu emiyor bırakınca ağlıyor iş yapamıyorum diye çok üzdü eleştirdi niye oturuyorsun niye bırakmıyorsun kucaktan alıştır uyusun bir seninmi bebeğin var şimdi çalışıyorum yinr aynı sadece senmi bebekli çalışıyorsun asla ama asla elini sürmez bu tipler değişmiyor
Okurken bunaldım. İşte böyle olmaması için başta bir şeyleri düzeltmem şart

Herkese merhabalar. Olayın siniri ile hemen içimi dökmek istedim. Eşim mobilyacıda çalıştığı için cumartesileri de çalışıyor. Benmse bugün tek izin günüm. Buna rağmen saat 6 da kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öyle işe gönderirim . 6.30 da kahvaltıya oturduk sonrasında mutfağın dağınıklığına laf etti sustum. Giyinmeye gitti bugün giyeceği pantolonunun ütülenmemiş olduğuna söylendi. Ben de artık susamadım sabahın köründe tek izin günümde kahvaltıya kalktığıma teşekkür edeceğine daha uykum açılmadan eleştiriyorsun diye kızdım. "Bi kahvaltı hazırladın diye burnumdan getirdin hazırlama isteyen yok " diyip sinirle çıkıp gitti. Uzunca bir mesaj döşemiş." Sen yaptığın bir şeyi bile kafama kakıyosun ben akşama kadar güç işlerinde çalışıyorum yaptığım işin farkında mısın tatil günüm bile yok" tarzında . Çok moralim bozuldu ve inanılmaz kendini haklı görüyor. Güç gerektiren bir işte çalışması benim her gün kusursuz evi yetiştirmemi mi gerektiyor? Sizce nasıl davranmalıyım? Bundan sonra kahvaltı hazırlamıycam zatenn izin günümde ama eleştirilerinden bıktım
Bence ikinizde çok çalışmaktan gerilmişsiniz. Neden bir yardımcı kadın çağırmıyorsunuz?

Yat uyu ne kahvaltisi sabahin köründe. Eşim iş yerinde yiyor kahvalti, ekibindekiler de evli ve hepsi birlikte iş yerinde kahvalti yapiyorlar.
Koca adam giyecegi kiyafeti aksamdan ütülesin.

Calismak zor geliyorsa daha kolay bir calisacagi meslek edinseymiş, suçlusu siz misiniz yani.🤷

Back
X