- 30 Aralık 2009
- 23.827
- 95.762
- 1.123
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Himss okHiç öyle bir niyetim yok, ben biliyorum neyin ne olduğunu.
Peki adamın eşiyle bir olup neden arkadaşınızı kotulediniz ?
Çünkü arkadaşım anlattığında kıskandığını düşündüm, sürekli bana adamı kötülüyorduPeki adamın eşiyle bir olup neden arkadaşınızı kotulediniz ?
Ama adamdan hoşlanıyormussun ilgisi hoşuna gitmiş.Çünkü arkadaşım anlattığında kıskandığını düşündüm, sürekli bana adamı kötülüyordu
Adamın eşide arkadaşım için hiç iyi şeyler duymamış, adamı sürekli bana karşı kötülediği için arkadaşımı haksız buldum
Ama bir ikinci kişi daha çok samimi olduğumuzu söyleyince anladım karşıdan farklı anlaşıldığını
Adamın ilgi göstermesi iyi geldi sadece. Arkadaşım sadece adamın bana karşı ilgisi olduğunu söylediAma adamdan hoşlanıyormussun ilgisi hoşuna gitmiş.
Arkadaşın yine hakli.
Başka birine daha gerek yokmuş ki ?
Kocanız ilgi göstermiyor mu?Adamın ilgi göstermesi iyi geldi sadece. Arkadaşım sadece adamın bana karşı ilgisi olduğunu söyledi
İlk önce anlayamadım, bir başkası daha söyleyince kamu yerinde kimse ile samimiyet kurulmaması gerektiğini anladım
Bütün konuşmalarım için, meyve koparmaya gittiğim için kısacası herşey için çok pişmanım
Gösteriyor eşimden yana bir sıkıntım yok. İlgide gösteriyor, benide dinliyor, ev işlerinde çocuk bakımında yardımcı,hakkını yiyemem.O evde olmayınca bir yanım eksik kalıyor o, eşimi seviyorumKocanız ilgi göstermiyor mu?
Adamın ilgi göstermesi iyi geldi sadece.
Sadece işyerindeki adamla muhabbet iyi geldi aslında
Ben ne yazıyorum senin anladıklarına bak, bu kadar yazdığım şeyden bunu mu çıkardınAmaann biz ne desek boş,belli ki bu yuvayi yikmak icin elinden geleni yapacaksin.yuva yikanin yuvasi olmuyor ama emin ol.sabahtan aksama kadar abi de abi,esini hic bu kadar dusunuyor musun acaba ??? Yalniz adam yuvasini yikmaz bak gorursun,oyle adin ciktigi ile kalirsin
Abiye ne olduBen ne yazıyorum senin anladıklarına bak, bu kadar yazdığım şeyden bunu mu çıkardın
Ne yuva yıkmasından bahsediyorsun. Benim yuvamı yıkacağımı kim söyledi
İki muhabbet ettim diye samimi oldum diye niye yuvamı yıkayım Allah aşkına
Adamın adı duyulmasın diye arkadaşımın söylediğini adama anlattım
Neyse ne ben alacağım dersi aldım
Ben ne yazıyorum senin anladıklarına bak, bu kadar yazdığım şeyden bunu mu çıkardın
Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki ben adamla birlikteyim eşinden boşanması için elimden geleni yapıyorum yani ben anlamıyorum bu kadar suçlama nedirAllah askina bastan bu konuyu acarken amacin adam sana asik mi ,onu ogrenmek degil miydi?? Kac gundur abi de abi ,hatta ilk konunu da biliyorum ben,kac zaman oldu baska bir konun yok. Ben sana gercekleri soyluyorum.erkekler flort eder ama yuvalarini da yikmazlar.ya bence utanmalisin ama sen hala ama ben sadece samimiyet kurdum diyorsun.hersey karsiliklidir ,ben de kamu kurumunda calisiyorum.boyle hikayeler de coookk gordum.
Abi deme lazım olur mantığı ile hareket etmişseabi olmuş adam ha gayret.
Eee sürekli aynı konu döndür dolastır aynı seyi deyip duruyorsun. Bıkmadın mı? Burada kendini paraladın resmen...Ben ne yazıyorum senin anladıklarına bak, bu kadar yazdığım şeyden bunu mu çıkardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?