- 20 Kasım 2018
- 14.001
- 53.033
- 598
- 35
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Vallahi ilginc yaban. Surekli adamin her hareketini takip edip neyi neden yaptigini dusunuyor, nedenler ariyor.Selamlaşmadan önce engellemiştir belki onu nereden biliyorsunuz?
Onu da mı aynı isimli birini aratirken görmüştünüz
Abi veya konu sahibi bölümden ayrilana kadar bitmez.Bu konu neden bitmiyor onu da anlamadım.
Umutsuzvaka01 2 resmen.Abi veya konu sahibi bölümden ayrilana kadar bitmez.
Gerci o zaman da bensiz surati asik midir, baska bolume gitti/m insanlar ne düşünüyordur diye bir sure debam edebilir.
Biter mi hiçç.Bu konu neden bitmiyor onu da anlamadım.
Günü gününe anlamadım ki, whatsabımda o isimle başka birisi daha kayıtlı ona WhatsApptan birşey yazarken onun ismide çıktı profil resmi yoktu ordan anladım.
Tepki verdiği için mi engellemiş adam? Belki karısı istedi? Belki gül gibi huzurundan olmak istemedi? Di mi?Biter mi hiçç.
Abi selam verdi, ben güldüm, sonra ben selam vermedim, o beni engelllemis, nasıl anladim dersen, aynı isimli birina mesaj atarken tamamen tesadüfen gördüm ama eminim ki ben ona selam vermeyince tepki olarak engelledi beni. Çünkü biz evli barkli insanlar değil liseli ergenleriz. İşte böyle detaylarla birkaç bölüm daha gider bu konu
Annemle babamın izlediği sıkıcı günlük dizelere benziyor, aslında hiç ilerleme yok, bir konuşma üzerinde bitiyor bölüm
O ihtimal konu sahibinin işine gelmiyor ama işteTepki verdiği için mi engellemiş adam? Belki karısı istedi? Belki gül gibi huzurundan olmak istemedi? Di mi?
Adam evli rahat bırak lütfenValla ister dalga geç ister inan ister inanma
Ben buraya olan herşeyi yazıp bir nebze rahatlıyorum.
Geçen gün merdivende karşılaştık o selam verdi bende gülümsedim o kadar, o zaman whatsappta engelleme durumu yoktu
O gün akşam giderken ben selam vermedim o zaman whatsapptan engellemiş bende engelledim, zaten mesajlaşma yok birşey yok ne diye engelliyor onu anlamıyorum
Saçma saçma hareketlere girdi iyice, artık hiç konuşmuyorum
Bu olay olalı 1 ay oldu, senim dediğin gibi olsa 1 ay önce yapmış olması gerekmez miO ihtimal konu sahibinin işine gelmiyor ama işte
İstediğimi yazma hakkına sahibim. Konudan sıkıldıysan yazma seni zorlayan yok ben anlamıyorum. Gerçekten beni hiç anlamaya çalışmıyor sunuzBu konu neden bitmiyor onu da anlamadım.
İstediğimi yazma hakkına sahibim. Konudan sıkıldıysan yazma seni zorlayan yok ben anlamıyorum. Gerçekten beni hiç anlamaya çalışmıyor sunuz
İstediğimi yazma hakkına sahibim. Konudan sıkıldıysan yazma seni zorlayan yok ben anlamıyorum. Gerçekten beni hiç anlamaya çalışmıyor suBu konu neden bitmiyor onu da anlamadım.
ŞöyleVallahi ilginc yaban. Surekli adamin her hareketini takip edip neyi neden yaptigini dusunuyor, nedenler ariyor.
Adam gunduz engellememis aksam engellemisse aynı gun anlamış oluyor konu sahibi engelledigini. Yok birkac gun sonra engellediyse "iki gun once selam vermedigim icin engellemis" cikarimini yapıyor.
Her sekilde ilginc.
Sen burda ben içimde yaşadığım herşeyi anlattığım için anladım diyorsun. Buraya yazdığım gibi hiç birşeyi adama anlatmıyorum adam nerden anlasın neyin ne olduğunuyo biz seni gayet net anladık.
adam anladı adamın karısı anladı arkadaşın hatta diğer iş arkadaşların.
bir anlamayan sen ve var olduğunu iddia ettiğin eşin.
Anlamıyorsunuz anlatamıyorum. Bulunduğum ortamı görmediğiniz için böylr yazıyorsunuzöff kendini çok önemsiyorsun bence.ya ne farkeder şimdi mi engellemiş.bir ay sonra mı engellemiş?sonuçta adam belli ki seninle mesafe koymak istiyor.niye anlamıyorsun?herkes anladı bir sen anlamıyorsun.adam sen selam vermedin diye engelledi diyelim.o zaman da sen ondan rahatsız olma diye engellemiş olamaz mı?illa aşk meşkle bağ mı kurulmalı.gerçekten en son bunları ergen kızlarda görmüştüm.her hareketten bir mana çıkarma.seninle alakası olsa ne masayı taşırdı,ne engellerdi,ne eşini getirirdi,ne de eşine söylerdi emin ol.adam eşini seviyor belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?