- 23 Aralık 2019
- 284
- 577
- 18
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Her hafta banlanıyorum , neden ? Sürekli gerçekleri yazdığım için.. Her şey ortaya çıktı, gerçi bakmasını bilene zaten ortadaydı... Teşekkür ederim yorumuna yine ben banlıydım , sen yazmışsınaahhh üfürükten prenses ,yine haklı çıktın.sorduğun sorular bile şunu öğrenmeye yönelik,adam senden hoşlanıyor muydu ,elektrik mi vardı öyle sandılar.bak sen izin vermesen emin ol adam ağzının içine girmezdi.herkesle samimiymişsin yok bilmem ne ... öyle ya da böyle adam eşini tercih etmiş artık kendinize çeki düzen verin.ben baştan da dedim hala aynı şeyi diyorum sen bu konuyu bence adam sana aşık mı onu öğrenmek için açtın.
Elektrikte yok hoşlanmada yok. Adamla hiç bir şekilde konuşmuyoruz.aahhh üfürükten prenses ,yine haklı çıktın.sorduğun sorular bile şunu öğrenmeye yönelik,adam senden hoşlanıyor muydu ,elektrik mi vardı öyle sandılar.bak sen izin vermesen emin ol adam ağzının içine girmezdi.herkesle samimiymişsin yok bilmem ne ... öyle ya da böyle adam eşini tercih etmiş artık kendinize çeki düzen verin.ben baştan da dedim hala aynı şeyi diyorum sen bu konuyu bence adam sana aşık mı onu öğrenmek için açtın.
Adamın karısı olaya nasıl el koyduysa artıkElektrikte yok hoşlanmada yok. Adamla hiç bir şekilde konuşmuyoruz.
O beni WhatsApptan engellemiş bende onu engelledim
Kendime çeki düzen veriyorum şu anda
Karısına aşık adam hareketiElektrikte yok hoşlanmada yok. Adamla hiç bir şekilde konuşmuyoruz.
O beni WhatsApptan engellemiş bende onu engelledim
Kendime çeki düzen veriyorum şu anda
Calci, bildiğin üzülmüş adamın yaptıklarına, masa değişimi, telefon engeli. Büyük yıkım yaşıyor şuan konu sahibiKarısına aşık adam hareketi
Aşk acısı dimiCalci, bildiğin üzülmüş adamın yaptıklarına, masa değişimi, telefon engeli. Büyük yıkım yaşıyor şuan konu sahibi
Dut ağacının altında başlayan hikayenin sonu böyle mi olacaktıAşk acısı dimi
Oysa ki ne güzel başlamıştı her şey...
Kıskanç kenafir gözlüler yüzünden nazar değdi bu masum sevgiyeDut ağacının altında başlayan hikayenin sonu böyle mi olacaktı
Valla ister dalga geç ister inan ister inanmaDut ağacının altında başlayan hikayenin sonu böyle mi olacaktı
Selamlasmarinizin cetelesini tutmaktansa her seyi oluruna biraksaniz hic buralara gelmeyecekti olay.Valla ister dalga geç ister inan ister inanma
Ben buraya olan herşeyi yazıp bir nebze rahatlıyorum.
Geçen gün merdivende karşılaştık o selam verdi bende gülümsedim o kadar, o zaman whatsappta engelleme durumu yoktu
O gün akşam giderken ben selam vermedim o zaman whatsapptan engellemiş bende engelledim, zaten mesajlaşma yok birşey yok ne diye engelliyor onu anlamıyorum
Saçma saçma hareketlere girdi iyice, artık hiç konuşmuyorum
Aman hiçbir detayı atlamayın adamla ilgili.Valla ister dalga geç ister inan ister inanma
Ben buraya olan herşeyi yazıp bir nebze rahatlıyorum.
Geçen gün merdivende karşılaştık o selam verdi bende gülümsedim o kadar, o zaman whatsappta engelleme durumu yoktu
O gün akşam giderken ben selam vermedim o zaman whatsapptan engellemiş bende engelledim, zaten mesajlaşma yok birşey yok ne diye engelliyor onu anlamıyorum
Saçma saçma hareketlere girdi iyice, artık hiç konuşmuyorum
Günü gününe anlamadım ki, whatsabımda o isimle başka birisi daha kayıtlı ona WhatsApptan birşey yazarken onun ismide çıktı profil resmi yoktu ordan anladım.Selamlasmarinizin cetelesini tutmaktansa her seyi oluruna biraksaniz hic buralara gelmeyecekti olay.
Bir de whatsappta her gun konusmuyorsaniz engelledigini nasil gunu gunune anladınız ki? Yani engelledigini anlamaniz icin gidip profil resmine bakmaniz lazim sonucta
Selamlaşmadan önce engellemiştir belki onu nereden biliyorsunuz?Günü gününe anlamadım ki, whatsabımda o isimle başka birisi daha kayıtlı ona WhatsApptan birşey yazarken onun ismide çıktı profil resmi yoktu ordan anladım.
Günü gününe anlamadım ki, whatsabımda o isimle başka birisi daha kayıtlı ona WhatsApptan birşey yazarken onun ismide çıktı profil resmi yoktu ordan anladım.
Merdivende karsilastiginizda engellememisti, ayni gun aksam selam vermediginizde engellemis.Geçen gün merdivende karşılaştık o selam verdi bende gülümsedim o kadar, o zaman whatsappta engelleme durumu yoktu
O gün akşam giderken ben selam vermedim o zaman whatsapptan engellemiş bende engelledim,
Kendisi adamın her yaptığından bir anlam çıkardığı için onunda aynı şeyi yapacağını düşünüyor muhtemelen.Merdivende karsilastiginizda engellememisti, ayni gun aksam selam vermediginizde engellemis.
Bunu yazan sizsiniz?
Yok birkac gun sonra fark ettiyseniz engelledigini, herhangi bir zamanda engellemis de olabilir. Niye selam vermemenize bagliyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?