İnsanların farklı özellikte kitapları sevebildiğini, birbirlerinden farklı konulara ilgi duyabildiğini tespit edebilmek için kitap kardeşleri bulmanıza gerek yok yalnız, bunu anlamak çok basit değil mi sizce de? :) ki zaten söyledim betimleyici ögelerin ön planda olduğu kitapları sevmeme hakkınız tabii ki var, ama bunlara vakit kaybı demek yanlış.
Bir de hakikaten kitap okumaz, kitap okuyanlarla iletişim kurmaz gibi mi duruyorum ya, bihabersin falan diyorsunuz, el insaf :)[/QUOTE
İstediğim kitaba ve yazara istediğim yorumu yaparım , küfür etmediğim sürece kimseye dert olmaz bu. Ben bir okur olarak neyi sevip sevmeyeceğime karar verebiliyorum şükür. Size kalmadı ne dogru ne yanlış izah etmek bu konuda.
Beni hiç şaşırtmıyorsunuz yanlız. Diyorumki konunun disina daha fazla çıkmayalım, hala bir laf sokma çabası , hatta konu kitaba geliyor, konularım ciddilesiyor tarzında laf sokma, gıyabında konuşma durumu sürekli.
Nedeni bariz siz bunu istiyorsunuz konularınizın amacı bu zaten herdaim.
İnsanları kışkırtmaya çalışıyorsunuz dert adı altında ama moderatorlerde yemiyor ki sürekli taşınıyor konularınız.
Konu başlıkları bile ele veriyor zaten.
Ben bu oyuna gelmem yanlız.
Size son defa diyorumki, bu konuda yapmayacağım artık. Siz gıyabımda kendiniz çalıp oynamaya devam edebilirsiniz.