Dalarım dalarım ne yapsam dalarım aahh


Yoo degilsin, aksine cok kibar ve mutevazisin. Celik gibi de sinirlerin var. Fakat konu icerigi ne olursa olsun, senin konularinin sonu hep kitaba yazarlara baglaniyor

Evet benim minnagim o :)
 
Yoo degilsin, aksine cok kibar ve mutevazisin. Celik gibi de sinirlerin var. Fakat konu icerigi ne olursa olsun, senin konularinin sonu hep kitaba yazarlara baglaniyor

Evet benim minnagim o :)

Hahah değil mi yaa hep bir sanat bir edebiyat, yazarlar falan nasıl hep buraya geliyor ve son derece ciddileşiyor konu ben de anlamıyorum :)) Teşekkür ederim, kibar davranmaya çalışıyorum genelde ama niyeyse hep "kendini bir şey sanma!!!" tadında mesajlaşmalar yaşanıyor.

Yerim ben o çocuğu ya :) Beyaz patişleri, sarı uzun tüyleri çok çok tatlı! Benim kızım da bunun grisi :)
 

Ben okurken cok keyif aliyorum - simdi bana da "sen hic Stephen King okumadin mi?" demesinler - , bence daha sIk yaz. Hosnut olmayanlarin hic konularini okumamak gibi, ya da seni engellemek gibi opsiyonlari var hem.

Eminim senin kizin da cok guzeldir. Burdan opuyoruz onu :)
 

Aheuhe Stephan King okusan beni beğenmeyeceğini bilirdin!!

Yazmaktan hoşlanıyorum aslında ama eyleme dökerken üşengeç davranıyorum aklıma gelen güzel fikirler çoğu kez uçuyor gidiyor ben yazana kadar :) Keyif aldığını duymak güzel :)
 
Kitap okunan ortamlar dediğimde gayet açık ve anlaşılır anlatıyorum ama insan bi haber olunca tabi yapacak birşey olmuyor.
Bakın Facebook'da bile milyonlarca kitap kardeşliği grubu var, Kadınlar klübündede çokça mevcut.
Evet ben bu ortamlardayım. 10 tane kitap kardeşim var benim, birebir tanısmasamda kitap yolladıgım ve bana kitap yollayan.
Çırpınacak bir durumum yok çok şükür.
Sevmediğim kitabı okumam, kitap kardesime sevdiği yazarın kitaplarını gönderirim o da bana tabi.
Neyse uzamasın mevzu. Konu dışına daha fazla çıkmanin alemi yok.
 

İnsanların farklı özellikte kitapları sevebildiğini, birbirlerinden farklı konulara ilgi duyabildiğini tespit edebilmek için kitap kardeşleri bulmanıza gerek yok yalnız, bunu anlamak çok basit değil mi sizce de? :) ki zaten söyledim betimleyici ögelerin ön planda olduğu kitapları sevmeme hakkınız tabii ki var, ama bunlara vakit kaybı demek yanlış.

Bir de hakikaten kitap okumaz, kitap okuyanlarla iletişim kurmaz gibi mi duruyorum ya, bihabersin falan diyorsunuz, el insaf :)
 
 
ben beğeniyorum canım yazılarını. açtığın konuları eğlenerek okuyorum hemde güzel noktalara parmak basıyorsun
 

Anlatamıyorum galiba istediğinizi okuyun, sevin buna tabii ki karışamayız ama betimlemeler vakit kaybıdır demek de doğru değil, sonuçta bu edebi bir sanattır diyorum hala yok ben neyi sevip neyi sevmeyeceğime kendim karar veririm siz bana söyleyemezsiniz diyorsunuz. Ben her şeyin doğrusunu bilirim adeta bir yaşam gurusuyum diyorsanız bilemem ama herkesin yanlışı doğrusu var, kimse beni düzeltemez diye takılmamak lazım bu kadar.

Çok güzel iş hakikaten kendinizce gönderme yapın, iğnelemeye çalışın -ki bu da bir sanattır sever misiniz bilmem :)- sonra ben konu dışına çıkmayalım dedim de siz bunu yapıyorsunuz da kışkırtıyorsunuz da falan filan. "Sen kitap okumadığın için bilmezsin ben çok okurum tamam mı!!" diye anlamsız bir gerginlik çıkarıp karşılığında ne bekliyorsunuz acaba haklısınız mı diyeyim öyle olmadığınız halde? Ki oldukça da sakin davranıyorum aslında asabiyet gösterip parlayan da sizsiniz.

"Gıyabında söylemek" kısmına ise hiç girmiyorum sanki arkanızdan dedikodu yapmışım gibi... İnternete açık, sizin takipte olduğunuz ve diğer insanların da rahatça görebileceği bir yere yazıyorum daha çan mı çalayım yani ne yapayım görmeniz için? :)

Benim kirli emellerime alet olmayın, siz bu oyunu bozun bence de :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…