Dalarım dalarım ne yapsam dalarım aahh

Valla ben de kar, mar, sıkıldım İstanbul'dan derken Arctic Monkeys'e geçmişim, şarkıdan da sıkılmışım demek :)

belkide konuşulan konular size basit geliyordur

Anlatım tarzınıza bayıldım. Bence hayal gücünüz baya sınırsız ondan dolayi da sıkıcı is muhabbetlerini dinlemektense başka şeyleri hayal ediyorsunuz.

Teşekkürler hanımlar tabii konuların basit ya da sıkıcı olması da bir neden olabilir ama hep karşı tarafta suç yok ya :) Bir konsantrasyon sorunu olduğu açık bence şu mesajı yazarken bile 3 kere falan ekrandan çıktım örneğin :)

kitap yazsanızaaaaaa :)))

ay koptum gülmekten. patronum yan masadan bana bakıo :)

dikkat eksikliği için ben balık yağı kullandım. solgar konsantre 1000 mg. faydasını gördüm mü? hayır!

2,5 ay kullandım. yok depolanması gerekirmiş. bi aydan sonra faydalı olurmuş bla bla :) ama sonuç fısSsSs :)

aaaa pardon şimdi, yiğidi öldür hakkını yeme! faydasını gördüm. müthiş bir iştah patlaması ve alınan 10 kg :)

(solgarla beraber 10 mg antidepresan da kullanıodum)

bir ara bende böleydim ama çok ciddi problemlerim vardı şöleki nişanlıydım :) ama sonra geçti. istek kalmamış bence. anladığım kadarıyla uzun zamandır da aynı işte çalışıosunuz. ama ben daldığımda konu tamamen nolucak ne edicek diye aklımda başka şeyler dönerdi. arada tabi böle komik şeylerde gelmiodu dersem yalan. bi ara konuşanın yüzünü kaşını bıyığnı inceleme eylemim vardı ama çabuk toparlandım. farkında varıp adaptasyonu arrtırman erekiyor. odak dağılımın var ama bence kendi kendine çözebilirsin ben öle yaptım çok şükür şı anda herşey yolunda :)

Sen de patrona bak ve gülümse

Solgar falan benim de aklıma geldi aslında ama fasa fiso diyorsun yani? Tabii bir de 10 kilo aldıracaksa toplantıyı dinlememeyi tercih edebilirim :)

O toplantı aslında bir örnekti, genelinde var hayatımın bu durum. Karşımdakini uzun süre dinleyemiyorum aklımdan abuk subuk, komik, hayata dair, endişe verici gibi kategorilerde bir sürü düşünce geçiyor ve konuya odaklanmamı engelliyor. Genel olarak da memnunum hayatımdan aslında bir problemim de yok kafamın takılı olduğu. Dur bakalım bulcam bir çözümünü :)

işini sevmiyorsun ya da yaptığın iş sana uygun değil diye düşündüm

Karsimdaki:Ne diyosun chelzy?Bana bi akil ver napayim bu durumda.Anlattim ya cok karisik..
Ben: Valla canim haklisin ne diyim @#$!@!$&%¥×€@??

Ben durumu canim haklisin ne diyimle kurtariyorum ki siklikla basima geliyor.Dinleyemiyorum.Bazen okudugumu da anlayamiyorum son 3-4yildir boyle.

Hahah ben de genelde "Peki sen ne yapmaktan yanasın onu söyle önce" diyorum konu hakkında fikrim oluşuyor en azından biraz. Ama karşıdaki de anlıyordur ya, ayıptır :/

Okuduğumu anlayamama safhasına geçmedim henüz ama dinleyememek katlanarak artıyor gibi.

cevremde var boyle bir iki insan. Konusursun anlatirsin seni onemsemez aklinda ne varsa artik dinlemez. Cok ozur diliyorum sozum meclisten disa4i ama ciddi terbiyesizlik yapilmis oluyor. Cok nadir de olsa son bir ik8 yildir ben de yapiyorum. Cok kotu bisey. Karsidakini onemsememekten kaynaklandigini dusunuyorum

Evet, ayıp oluyor size katılıyorum. İş hayatında da ayıptan öte bu bir risk. Ama karşıdakini önemsememekten ya da değer vermemekten kaynaklanmıyor, öyle algılanmasın. Dinlemediğinizin farkında bile olmuyorsunuz çoğu kez.

Hayalperest bi yapınız var sanki ve dikkat eksikliği de buna eşlik ediyo ve bunları düşünmek için yaratıcı bi beyne sahip olmak gerekir.Bende birine bi şey anlatırken ayrıca kafamda bi konuya açıklık getirmeye çalışır alakasız kelimeler kullanırım.Karşımdaki konuşur ben beynimdeki senaryoyu dinler yalandan tebessüm eder geçerim :)

valla karsidaki yani dinl3nilmeyen kesim malesef oyle hissediyor. Cocukluk arkadasim vardi . O cok yapardi. Bir de simdi yakim gorustugum bir arkadasim ara ara yapiyor. Huylarini bildigim icin ikisine de takilmamaya calisiyorum. Ama evet is hayatinda neye okey verdiginizi bilmeden cok buyuk risk aliyorsunuz

Yani hayalperest değilim ama hayal dünyam geniş denebilir :) Ben de karşımdaki anlatırken benzer bir halet-i ruhiyeye giriyorum ama olmuyor işte konsantrasyon sorunu bu :)

biraz da herşeyi geyiğe vurma durumumuz var sanırım :) benimde öle çünkü sürekli bi gülmeye sebebiet veren düşünceler beynimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…