darmadagin oldum nefes alamiyorum

Böyle konuları okudukça şok geçiriyorum, hele ki "eşim bana soğuk,sırtını dönüp yatıyor,ilgilenmiyor,konuşmuyor" denilince kendi eşim aklıma geliyor.
O da öyle buz gibi alakasız. Ben yanaşmazsam yanaşmıyor. Hiç özlemez beni. Sanırım öyle çünkü insan hanımını özlese bunu belli eder. Sanki ben asker arkadaşıyım o derece ilgisiz, surat hep asık. Yoruluyordur diyorum susuyorum Allah hayra yorsun ...

Hmm... İnşALLAH

su mesajina nasil duygulandim ya cok kotu oldum inan ki.
demek ki niyeti bozunca kim oldugunun onemi kalmiyor
Allahim sana guc versin, insallah su mubarek gunun hatrina cok mutlu bir hayatin olur cocuklarinla birlikte..

madurum benim hic umidim yok
sanirim esim suan buyuk bir ask yasiyor gozleri kor olmus egriyi dogruyu ayiramayacak durumda
ne zaman bu buyuk aski biter o zaman hatasini anlar belki
ama cevremde cok erkek gorup duyuyorum pisman olmayan
biri gidip digeri geliyor burda ortamda cok musait
ama kalpler Allah in elinde degilmi
o dilerse hersey olur yaptiklarini yanina birakmaz insallah

su mesajina nasil duygulandim ya cok kotu oldum inan ki.
demek ki niyeti bozunca kim oldugunun onemi kalmiyor
Allahim sana guc versin, insallah su mubarek gunun hatrina cok mutlu bir hayatin olur cocuklarinla birlikte..
sagol canim guzel dualarin yeter

yakamozum esin hepmi boyleydi yoksa sonradanmi boyle oldu
hep boyleydiyse sorun yok derin ama sonradan degistiyse biraz kurcala
insallah birsey yoktur diyelim cunki bunu yasayan bilir cok zor
beim esim sonradan degisti
aylarca sirtini donup uyudu hep yorgun cok calisiyor diye dusundum konduramadim

Canim durumuna cok uzuldum insallah kazasiz belasiz atlatirsiniz.Su sekilde bir soz okumustum."Sizi esiniz cok guzel bir kadinla aldatirsa uzulmeyin cabuk bikar ve geri doner ama esiniz cirkin birisiyle sizi aldatirsa maalesef size geri donmez cunku ona RUHUNU KAPTIRMISTIR("Erkekler acimayla itaatle karisik sadakat zannettikleri ki(kadin evliligini bitirmis oo bir erkek cok havalanir herhalde kendisi icin kadin eski esini birakmiss)her dedigine evet diyen bir kadin cekici gelmis olabilir.Yani Aldatma ayni zamanda bir ALDANMA'dir da...Bosanmak cozum mu bilmiyorum ama eski esin senin dusmanin olacak dostunuzu yakin tutun ama dusmaninizi daha yakin tutun.Yani esine aci su an sagir dilsiz ve kor bir adam...ask degil sadece bir ALDANMA yasiyor cunku ask cok kutsaldir,degerlidir,insani mevlaya ulastirir nefsani hazlara degil...

allah yardımcınız olsun, bol sabır versin, ne olur bebeğiniz için güçlü olmaya çalışın, vicdansız kocanız yüzünden bebeğiniz besininden olmasın sütünüz kesilmesin yine,
aklıma bişy geldi ama ne kadar doğru olur bilmiyrum , o bayanın eşine başkasıyla bi şekilde duyursanız durumuda o da gözlemle se ve eşinize haddini bildirse belki işe yararmı acaba_?

Gulnisa bende hatirliyorum 3.kizina hamileyken oglan olsun diye ugrasiyordun hatta kiz oldugunu ogrenince cok cok uzulmustun.degmezmis demi.sen onu mutlu edicen sandin da onun akli nerelerdeymis meger!gecmis olsun.ayril yada ayrilma demicem allah yardimcin olsun.

ah benim yol arkadasim gulnisam ablam herseyim sokk oldummm
sen bunlari haketmiyyosun sen onun icin ucuncu kizinin mutlulugunu doya doya yasayamadin bile
oda yetmezmis gibi ona birde oglan verdin
demekki oglu olanda mutlu olamiyormus bunu anladim hani geberiyordu oglan diye
simdi nerde o sevinci
kiz oldugunu ogrendiginde mahvolmustu oglun oldu pislik herif
tertemiz bir karin piril piril kizlarin nurtopu gibi oglun var bu mu senin erkekligin
sen onun kotu gunlerindede yanindaydn hep sen cook mukemmel bir essin cook guzel bir kadinsin
bakimlisin annesin sen cenneti ayaklari altina almis bir anne
yaziklar olsun o insana
aslinda o bir yuvayi haketmiyor ama yavrularin icin birazdaha sabir et insallahh islahi icin dua edecegim
belki bu vesile ile dogru yolu bulur
kocamannn opuyorum seni
numarani yolla ablcm kaybettim konusmak istersen eger

Eşinizden ve onun gibi erkeğim diyerek dolaşan yaratık cinslerinden nefret ediyorum
Size olan sadakanide geçtim bebeğinizin sütten kesilmesine sebebiyet vermesi......
İnsan üç çocuk söz konusu olunca ayrılında diyemiyor ki
Kadınla konuşunsanız evliymiş belki huzurlarını bozarsınız
... yada kocasıyla konuşsanız

arkadasim oncelikle bebegin hayirli olsun Allah saglikla sihhatle huzurla buyutmeti nasip etsin insallahh.. anneli babali
buyutsun dicem ama diyemedim.... :-(((... yorumlari okumadim sadece senin yazdigini okudum inan senin icin
uzuldum Allah yardimcin olsun... cocuklarina ayri uzuldum ama esine gelince bu erkeklerin hepsi ayni....
benim esimle yasadiklarimi bi bilsen inanamazsin... ama senin yasadiginin aynisini esimin abisi yapti...
cok iyi bilirimm... esimin abisi karisini asiri sewerdi 19 yillik ewliler cok bagliydilar esimin babasi disinda.hic bi sorunlari yoktu
onu da.onemsemezlerdi... onlarinda.uc oglu iki kizi war adam gittikce yengemden uzaklasti yengem suphelenmeye basladi
ama ispatlayamiyodu... su dunyada her erkek aldstir ama o adam aldatmaz derdi herkes ama en buyuk skandal
o adamdan cikti... yengem sordugunda surekli yeminler ediyodu senden baskasi yok falan ne yeminler...
esimin ailesi yengemin kuzeninden suphelenirlerdi bizim oglana kuyruk salliyo derlerdi ama ispatlayamazlardi...
bi ara ben baya bi suphelendim esime dedim abinle yengemin kuzeni.birlite olabilir dedim... esimde zaten suphelendigi icin
arastirmaya basladik... baya bi bekledik ugrastik... ama sonunda.gercek ortaya.cikti...
yengemi aldatmaz dedigimiz dunyanin en mukemmel erkegi dedigimiz yeminler eden adam meger yengemi
yengemin kuzeniyle dort yildir aldatiyomus esim bunu ispatladi ve yengeme.anlatti yengemle konustugumuz
zaman boyle bisey olursa.aldatilirsam.aninda bosanirim derdi ama.nasil.bosansin bes cocuk war biri daha iki yasina girmedi..
esim yengeme gercegi soyledigi halde abim seni kuzeninle aldatiyo dedigi halde ispatladigi halde yengem inanamadi...
esime.cikisti kuzenine esine toz.kondurmadi.. kabullenemedi ayrilmadilar amaa keske ayrilsaydilar..
eminim daha az aci cekerlerdi... simdi hala beraberler esim babasi ablasi herkes aldatan adamin pesinde ama
adam yine de yapacagini yapiyo ve kadin bunu bile bile susuyo ama cektigi acinin haddi hesabi yok...
dedektif tuttum ispatlicam yazmissin bence hic gerek yok arkadasim... bi kadinin bi erkekten suphelenmesi bile
en buyuk ispattir bence... yuwanin dagilmasini kimse istemez ama boyle biseyi affedebileceksen esinle hayatina dewam et..
ama eminim ki ayrilmak boyle bi ewllilikten cok daha hayirlidir.. derdi weren dermani da werirmis... senin derdinin
dermanini da werir insallahh... akil wermek kolaydir durumun cok zor ama adamin yaptigini kabullenme derim..
imkanin warsa adamdan uzaklas.bi kere affetsen adam duzelse bile yine aynisini yapiyolar arkadasim yaa...
ben bi kere aldatilmayi kabullendim sustum omrum ziyan oldu dunyada cehennemi yasadim..yengemde ayni
senin durumunu yasadi o da yasiyo ama olu gibi... sende bizim gibi olma arkadasim...
kendine bu kotulugu yapma derim....hakkinda hayirlisi olsun arkadasim...

esinden uzaklas dedigim icin bana kirilma lutfen... uc cocukla kucaginda bebekle ayrilmak cok zor ama
cocuklarin icin boyle hi ewliligi dewam ettirip hayati kendine zindan edip cocuklarini da mutsuz bi yuwada yetistirmeni
istemedigimden boyle dedim... surekli huzursuz bi yuwada yasamaktansa kotu bi babayla yasmaktansa
arada bir babayi gorup sewmeleri bence daha hayirli geldigi icin oyle dedim arkadasim...

Kadının güzel çirkin olması önemli değil adam günah işlemekten zevk alıyor nefsine yenik düşmüş şimdi affetsen aldı bi kere o tadı yine yapar yine yapar yıpranan hep sen olacaksın arkana bakmadan git hiçbir şey kaybetmezsin emin ol

zaten yakalamışsınız aşk mesajlarını ozaman bıtırseydınız keske, yurtdısında sıze ve cocuklarınıza devlet sahıp cıkar kendınızı heba etmeyın

Canım boşanmaya kesin kararli degilsen dedektif filan islerine girme
Zaten gerek de yok, belliki esinin hayatinda biri var kesin
Bebegin biraz büyüsün , kendini toplayınca ayril bence
Affettim esimle yoluma devam edicem desen bile dil affediyor gönül degil
Sonra daha cok yıpranırsın
Allah yardımcın olsun

çok uzuldum ya$adiklariniza .. nedense sizin yazdiklariniz ve diger yorumlar içimieritti
çocuklarina kiyamadim herhalde
Allah yardimcin olsun diyorum
yurt di$inda hangi ulkedesin

tutku21 ben seni hatirlayamadim nickinimi degistirdin
evet malesef 3 cu bebegim icin cok uzulmustum ama simdi dunya tatlisi bir kizim var tek damla gozyasina herseyi feda ederim
hic bir erkek icin degmezmis gec anladim
ama iyiki cocuklarim var diyorum onlar bana guc veriyor
destinyyy neden kirilayim canim
zaten konuyu buraya actiysam baska fikirlere acik oldugum icindi
belki ben olayin icindeyim saglikli dusunemiyorum disardan bakanlar daha iyi gorur diye dusundum hep

çok uzuldum ya$adiklariniza .. nedense sizin yazdiklariniz ve diger yorumlar içimieritti
çocuklarina kiyamadim herhalde
Allah yardimcin olsun diyorum
yurt di$inda hangi ulkedesin
sagol canim ben fransada yasiyorum

ahh orkidem canim benim nerelerdesin
artik kkya girmiycegini dusunuyordum
ne yazsamki canim
her yazdiginda haklisin o beni ve cocuklarini haketmiyormus
ya ben esimi yanlis tanidim yada sonradan azitti bilemiyorum
ben artik onun islahi icin dua etmiyorum o bunu istemiyor tamamen ozgur takilmak istiyor
ipini saliverdim gitsin takilsin basibos otlayip dursun
bana neler yasatti tahmin edemezsin

iki ay gecmis aradan son mesajimdan buyana
cok skintili gunler gecirdim
belki takip eden arkadaslar vardir merakta birakmayayim
ve sizlerin yazdigi hersey inanin bana guc veriyor yol gosteriyor
biranda kor bir kuyuya dusmus gibi oldum napicagimi bilmeden bos bos cirpindim
belki elestirenler olucaktir ama olsun ben hissettiklerimi buraya yaziyorum
son olaya kadar nedense hep icimden esim pisman olucak donucek diye bekledim
cocuklarimiz var guzel gunlerimiz oldu belki hatasini anliycak sandim yada oyle olmasini istedim
ama artik esim diyemiyorum o adam diycem
meger ailesini coktan silmis kendine yeni bir hayat kurmus planlar projeler kendi karisina ne tuzaklar kurmus meger
sevgilisiyle bir olup beni ve cocuklarimi hayatindan cikarmak icin bize oynamis hep
keske durust olsaydi hic oyunlara girmeseydi
baska bir kadin icin yuvasini yikti demesinler diye bana baski uyguladi ki bosanmayi ben baslatayim diye
benden ve cocuklarindan oyle uzaklastiki benim buna katlanamayacagimi biliyordu
ise gidiyorum diye cikiyordu evden ama meger tum gun o kadinla berabermis
artik evliligimiz oyle bir hal almistiki o kadin benim evimi yonetiyordu
kocam olucak adam uzaktan komandayla yonetilen bir robot olmus gibiydi
bizimle konusmuyor hic yokmusuz gibi davraniyor yildirma politikasi uyguluyor
yani hangisini yazsamki bilmiyorum

durum boyleydi aynen
bazi seyleri yazamiyorum desifre olmamak icin
esime neden boyle davraniyorsun amacin ne konusalim dedim
konusacak ne varki dedi aramizda hic sorun yokmus sanki
bende boyle davranmaya devam ediceksen git artik dedim hersey bitsin dedim
cok ofkelendi bagirdi hakaretler kufurler.....
ve sonunda dayak yedim yazarken bile zorlaniyorum evet beni dovdu hala hazmedemiyorum
hem suclu hem guclu
ikinci defadir oldu bu
bende sikayet ettim onu ve simdi cezaevinde
iki aydir durum bu cocuklarimla cok rahat ve huzurluyum
mahkeme eve girmeme cezasi verdi bana yaklasamiycak
dedektif tuttum parasini odedim bir sonuc cikmadi ama mahkemede aciklamak zorunda kaldi
ama yine yalan soyleyerek
neymis esim sevgilisi olan o kadinin evine calismak maksatli gidiyormus ama karisi olan ben kiskanc bir bayan oldugum icin herseyi abartiyormusum fl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…