- Konu Sahibi meliSSAnil
-
canim dedektif bir kez takip etti sanirim esim suphelendi izini kaybettirdi
o yuzden biraz ara verelim dedik
zaten agustoz tatil ayiydi dedektif de tatile gitmisti
dun konustuk bir iki hafta icinde yine takip edicek
bu kez insallah cikar meydana
canim benim koca ne biliyormusun
koca bir salak ve akilsiz biri
hani o kadin degecek biri olsaydi neyse diycem
eminim kimsenin yuzune bakmadigi biri
cok kilolu kalin dudakli ve oldukca pasakli gorunumlu bir zenci
ben esim o kadina nasil dokunuyor inan dusundukce deliriyorum
insallah bin pisman olucak
hani diyorum madem aldattin ya bari guzel bir sarisin olsaydi yuvani dagittigina degseydi bari
kadinin evi bile ahir gibi kokuyor ya besledigi hayvanlarin kokusu uezrine sinmis kendide pis kokuyor
bir kez evine gitmistimde inanki agir kokudan duramamistim
tabi o zaman aralarinda birsey yoktu
madurum benim hic umidim yokSizin senin değerini kaybedince anlar insan inan ki kaybetmeyince anlamıyor..Kendini yalnız hissetme asla bir sürü insan senden daha kötü durumda.Kendine yeni bir hayat çiz onu görmedikçe zamanla unutucaksın eğer ayrılmazsanda günden güne daha kötü olursun.Bekara koca boşamak kolay derler ama içinde ufaktanda olsa bi umut varsa bekle bişeyler için uğras diycem ama seni şu durumda bırakan bir adam içinde değmez derim.Kafan rahat olur ne seni üzen ne sıkan olur kafan rahat olur huzurlu olursun zamanlada yaraların kapanır senin canını acıtanlarda günden güne beter olur
sagol canim guzel dualarin yeter
su mesajina nasil duygulandim ya cok kotu oldum inan ki.
demek ki niyeti bozunca kim oldugunun onemi kalmiyor
Allahim sana guc versin, insallah su mubarek gunun hatrina cok mutlu bir hayatin olur cocuklarinla birlikte..
Böyle konuları okudukça şok geçiriyorum, hele ki "eşim bana soğuk,sırtını dönüp yatıyor,ilgilenmiyor,konuşmuyor" denilince kendi eşim aklıma geliyor.
O da öyle buz gibi alakasız. Ben yanaşmazsam yanaşmıyor. Hiç özlemez beni. Sanırım öyle çünkü insan hanımını özlese bunu belli eder. Sanki ben asker arkadaşıyım o derece ilgisiz, surat hep asık. Yoruluyordur diyorum susuyorum Allah hayra yorsun ...
midesizmiş o zaman.ama herzamanda oyle olur ya iyileri kotolerle aldatırlar. Yerinde olsam gider dort dortluk bakıma girerdim moralini düzelt o seni o kadar iy gördüğünde zaten hatasını anlar. şaşırt eve geldiğinde herzaman gördüğü kişi olma.sonuçta çoçuk iş güç aile herşey bi süre sıkıyor insanlar arayışa geçiyor değiştir birşeyleri belki faydası olur hemen koparıp atma.
Eşinizden ve onun gibi erkeğim diyerek dolaşan yaratık cinslerinden nefret ediyorummerhana arkadaslar
birgun buraya boyle bir konu acabilecegimi asla tahmin edemezdim
nerden baslasam ne yazsam bilemiyorum son bir kac ayda tum hayatim altust oldu
sizlerden de fikir bekliyorum napicagimi bilemiyorum karar veremiyorum
sorun su ben yurt disinda yasiyorum 3 kizim var birde 3 haftalik oglum henuz lohusayim ama burnumdan geldi
esim son bir yildir bana soguk davraniyordu cok calisiyor yorgundur ve maddi skintilari var diye yordum hep
7aylik hamilyken suphelendim telini karistirdim ve okuduklarimla neye dondugumu bilmiyorum yuregime tas oturdu
nefes alamadim elim ayagim buz kesildi oylece donakaldim
esime onceleri yilbasi yada kandil mesajlari gelince bile cevabini bana sen yaz derdi hic ugrasmazdi
bende hep derdimki esim teknoloji ozurlu mesaj yazmayi bile bilmiyor derdim zaten hic yazmazdi ve teli heo ortada dururdu
ama bir kadina oyle ask mesajlari yazmiski inanamadim okudukca zaman durdu benim icin
meger esim uzun suredir bir arkadasinin karisiyle birlikteymis kadini taniyorum gormustum
mesajlari okuyunca delirdim esime sordum bunlar ne diye
ne varki normalmis niye herseyi buyutuyormusumki oylesine kadin mesaj yazmis benimkide jest olsun diye cevaplamis
cok kavga ettik 5 gun evden gitti biraz sakinlestim tamam dedim bende ona oynuycam dedim
esime haklisin ben cok buyuttum yanlis anladim dedim sen zaten boyle bir adam degilsin sana yakismazki dedim
simdi esim benim olayi bilmedigime inandi ama sadece zaman kazanmak icin boyle yaptim
once bir dogum yapayim dedim saglikli dusunmek icin
suan oglum 3 haftalik oldu esim cok soguk davraniyor aylardir zaten sirtini donup uyuyordu ben hep hamile oldugum icin boyle yapiyordur diye kendimi avuttum
gozlerini beden kaciriyor evde hep dalgin cocuklara ilgisiz cok degiisti baska biri oldu
ben yuregime tas oturmus gibiyim icim ofkeyle dolu sakin olmaya calisiyorum ama patliyorum olamiyorum
hergun o kadinla gorustugune eminim ama ispatlayamiyorum
kac kez esimle konusmayi denedim hep yeminle inkar ediyor ama hareketleri oyle demiyor
anlayamiyorum kizlar bir erkek neden inkar eder
bak diyorum oyle bir seyin varsa acikca soyle diyorum her turlu yemin ediyor
haftaya ozel dedektif ayarladim takibe aldiricam bakalim ne cikicak
bir diyorumki kapi disari edeyim gidip buyuk askini yasasin ama icim kaniyor
bir diyorum hayir bosanmiycam surunsun diyorum
yasadigim aciyi nasil tarif etsem bilmiyorum napicagimi bilmiyorum lohusa halimle uzuntumden sutumde kesildi bebegimi emziremiyorum
akil verin neolur her fikir dusunce benim icin onemlidir
arkadasim oncelikle bebegin hayirli olsun Allah saglikla sihhatle huzurla buyutmeti nasip etsin insallahh.. anneli babali
buyutsun dicem ama diyemedim.... :-(((... yorumlari okumadim sadece senin yazdigini okudum inan senin icin
uzuldum Allah yardimcin olsun... cocuklarina ayri uzuldum ama esine gelince bu erkeklerin hepsi ayni....
benim esimle yasadiklarimi bi bilsen inanamazsin... ama senin yasadiginin aynisini esimin abisi yapti...
cok iyi bilirimm... esimin abisi karisini asiri sewerdi 19 yillik ewliler cok bagliydilar esimin babasi disinda.hic bi sorunlari yoktu
onu da.onemsemezlerdi... onlarinda.uc oglu iki kizi war adam gittikce yengemden uzaklasti yengem suphelenmeye basladi
ama ispatlayamiyodu... su dunyada her erkek aldstir ama o adam aldatmaz derdi herkes ama en buyuk skandal
o adamdan cikti... yengem sordugunda surekli yeminler ediyodu senden baskasi yok falan ne yeminler...
esimin ailesi yengemin kuzeninden suphelenirlerdi bizim oglana kuyruk salliyo derlerdi ama ispatlayamazlardi...
bi ara ben baya bi suphelendim esime dedim abinle yengemin kuzeni.birlite olabilir dedim... esimde zaten suphelendigi icin
arastirmaya basladik... baya bi bekledik ugrastik... ama sonunda.gercek ortaya.cikti...
yengemi aldatmaz dedigimiz dunyanin en mukemmel erkegi dedigimiz yeminler eden adam meger yengemi
yengemin kuzeniyle dort yildir aldatiyom
us esim bunu ispatladi ve yengeme.anlatti yengemle konustugumuz
zaman boyle bisey olursa.aldatilirsam.aninda bosanirim derdi ama.nasil.bosansin bes cocuk war biri daha iki yasina girmedi..
esim yengeme gercegi soyledigi halde abim seni kuzeninle aldatiyo dedigi halde ispatladigi halde yengem inanamadi...
esime.cikisti kuzenine esine toz.kondurmadi.. kabullenemedi ayrilmadilar amaa keske ayrilsaydilar..
eminim daha az aci cekerlerdi... simdi hala beraberler esim babasi ablasi herkes aldatan adamin pesinde ama
adam yine de yapacagini yapiyo ve kadin bunu bile bile susuyo ama cektigi acinin haddi hesabi yok...
dedektif tuttum ispatlicam yazmissin bence hic gerek yok arkadasim... bi kadinin bi erkekten suphelenmesi bile
en buyuk ispattir bence... yuwanin dagilmasini kimse istemez ama boyle biseyi affedebileceksen esinle hayatina dewam et..
ama eminim ki ayrilmak boyle bi ewllilikten cok daha hayirlidir.. derdi weren dermani da werirmis... senin derdinin
dermanini da werir insallahh... akil wermek kolaydir durumun cok zor ama adamin yaptigini kabullenme derim..
imkanin warsa adamdan uzaklas.bi kere affetsen adam duzelse bile yine aynisini yapiyolar arkadasim yaa...
ben bi kere aldatilmayi kabullendim sustum omrum ziyan oldu dunyada cehennemi yasadim..yengemde ayni
senin durumunu yasadi o da yasiyo ama olu gibi... sende bizim gibi olma arkadasim...
kendine bu kotulugu yapma derim....hakkinda hayirlisi olsun arkadasim...
tutku21 ben seni hatirlayamadim nickinimi degistirdinGulnisa bende hatirliyorum 3.kizina hamileyken oglan olsun diye ugrasiyordun hatta kiz oldugunu ogrenince cok cok uzulmustun.degmezmis demi.sen onu mutlu edicen sandin da onun akli nerelerdeymis meger!gecmis olsun.ayril yada ayrilma demiceben seni m allah yardimcin olsun.
destinyyy neden kirilayim canimesinden uzaklas dedigim icin bana kirilma lutfen... uc cocukla kucaginda bebekle ayrilmak cok zor ama
cocuklarin icin boyle hi ewliligi dewam ettirip hayati kendine zindan edip cocuklarini da mutsuz bi yuwada yetistirmeni
istemedigimden boyle dedim... surekli huzursuz bi yuwada yasamaktansa kotu bi babayla yasmaktansa
arada bir babayi gorup sewmeleri bence daha hayirli geldigi icin oyle dedim arkadasim...
sagol canim ben fransada yasiyorumçok uzuldum ya$adiklariniza .. nedense sizin yazdiklariniz ve diger yorumlar içimieritti
çocuklarina kiyamadim herhalde
Allah yardimcin olsun diyorum
yurt di$inda hangi ulkedesin
ahh orkidem canim benim nerelerdesinah benim yol arkadasim gulnisam ablam herseyim sokk oldummm
sen bunlari haketmiyyosun sen onun icin ucuncu kizinin mutlulugunu doya doya yasayamadin bile
oda yetmezmis gibi ona birde oglan verdin
demekki oglu olanda mutlu olamiyormus bunu anladim hani geberiyordu oglan diye
simdi nerde o sevinci
kiz oldugunu ogrendiginde mahvolmustu oglun oldu pislik herif
tertemiz bir karin piril piril kizlarin nurtopu gibi oglun var bu mu senin erkekligin
sen onun kotu gunlerindede yanindaydn hep sen cook mukemmel bir essin cook guzel bir kadinsin
bakimlisin annesin sen cenneti ayaklari altina almis bir anne
yaziklar olsun o insana
aslinda o bir yuvayi haketmiyor ama yavrularin icin birazdaha sabir et insallahh islahi icin dua edecegim
belki bu vesile ile dogru yolu bulur
kocamannn opuyorum seni
numarani yolla ablcm kaybettim konusmak istersen eger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?