darmadagin oldum nefes alamiyorum

sagol canim
bende olayi her yonuyle dusunmeye calisiyorum tum eksi ve artilariyla
bundan sonra donup gelsede kirilan kirildi bir kez tamiri cok zor
ailemde senin gibi iki saglikci var ve ayni seyleri soyluyorlar
suan karar verme bir 6 ay bekle diye uyariyorlar
insallah bende kendim ve cocuklarim icin hayirli olan neyse oyle karar verebilirim

Merhaba nasıl teselli edeceğimi bilemedim sizi Allah güç versin diyorum..
Aldattığından emin olamadığınız için bu kadar kararsızsınız sanırım.
Dedektiften sonuç çıkmadı mı? Bundan emin olunca içiniz biraz daha rahatlayacak sanırım.
20 yılda geçse size bunu layık gören adamı hala sevdiğiniz için boşamamazlık yapmazsınız sanırım.
Emin olunca da boşanacağım demeden direk davayı açın. zaten edindiğiniz malların yarısı sizin olacak maddi açıdan biraz toparlar sizi nafaka da alırsınız. Kaldı ki siz davayı açınca muhakkak kafasına dank edecektir size dönse bile ne kadar sağlıklı devam edebilirsiniz onu bilemeyiz tabi.

Benim eşim de ayda yılda bir yanaşıyor bana ev arkadaşı gibiyiz arkasını dönüp yatıyor üstelik biz daha genciz yeni evli sayılırız. üstelik tertemiz bakımlı bir kadınım.
Telefonlarını karıştırıyorum bazen ama iz bırakmayacak kadar da akıllıdır.
Sorunca da nasıl kuruyorsun bunları diyor, onu suçladığım için kızıyor. Keşke ben de bir ıspat bulsam..Soru işaretleriyle yaşamak çok daha zor..

Son düzenleme:

ah canim teselli olamiyorum zaten yinede yazman bile bir teselli benim icin sagol
icimde oyle buyuk bir agirlik varki sanki burda paylastikca okudukca azalicak diye umit ediyorum
dedektif ile carsambaya gorusucem
aldattigina kadinlik hislerime guveniyorum aldatiyor mesajlarida apacik ortadaydi zaten
birde gorusup bulustuguna emin olabilsem ipler kopucak ama yeminle buu kabul etmiyor iste
sizin esiniz gibi benimkide bana sen kurguluyorsun diyor senaryo yaziyorsun paronoyaksin diyor
telofonlarini bende son zamanlarda suphelenip defalarca karistirmistim birsey bulamamistim meger hep siliyormus
ama bir gece eve cok alkollu gelmisti silmeyi unutmus bende o zaman yakaladim
ama siz esinizden bence suphe edip durmayin insallah kotu birsey yapmiyordur
inanin bir ispat bulmak oyle aci veriyorki
ben gunlerdir uyuyamiyorum yuregime tas oturmus gibiyim bazan diyorumki keske o mesajlari hic gormeseydim diyorum

kuzum ne diyecegimi bilemiyorum yaaaa
Allahima havale et ortaya cikarsada varsa böyle birsey ayril gitsin
yipranma guzelim ne cektigini bizler biliriz gulum cok uzuldum ne denirki
bebeginde dogmus hayirli olsun anasinin kuzusu

merhaba konunu baştan sona okudum ve ne yapardım diye düşündüm..
önce bir delil bulurdum telinde bir msj bir resim
sonra boşanma davası + maddi manevi tazminat davası açardım
bilmiyorum eşinin üzerine bişi var mı ama donuna kadar alırdım

ve o kadın var ya adı fahişe ona da aynı davadan açardım.
biz mutlu bir aileydik aramızı bozan bu kadın diye
ibreti alem için yapardım bunu..

ve bunlar için senin çok güçlü olman lazım ve bence olursun ol ki çocuklarına örnek ol..
şerefsiz kocana melisanıl kim göster !!

kuzum ne diyecegimi bilemiyorum yaaaa
Allahima havale et ortaya cikarsada varsa böyle birsey ayril gitsin
yipranma guzelim ne cektigini bizler biliriz gulum cok uzuldum ne denirki
bebeginde dogmus hayirli olsun anasinin kuzusu

gurbetcim nerelerdesin sen
sana ozelden yazdim ama sanirim gormedin cevap alamadim
kararirimi netlestirmeye calisiyorum ayni evde iki yabaci gibi olmuyor zaten
ama ayrildiktan sonra insallah rabbim beni fereaha kavustursun cocuklarimla oda kendini yesin dursun
yaptigi yanina kalmasin mutlu olamasin
o beni nasil kirdiysa oda kirilsin istiyorum

canim sagol
elimde mesajlari var zaten avukatada verdim dokumanlarini cikarttim
davayi avukatimda acele etme biraz bekle demisti
mal varligi ikimizin uzeride yari yariya paylasilir avukat demisti
tazminat ise hakimin vicdanina kalir demisti
ama o kadina dava acma hakkim varmi bilmiyorum
varsa bile kocamin aklini basindan almis eminim esim ondan yana cikicaktir
o kadin maddi olarakta cok gucllu
esime hic guvenim kalmadi kesin agiz birligi ederler

birde kizlar kac kere okudum burda
donuna kadar al diye yaziyorsunuz ya
bu mumkunmu gercekten boyle birsey olabilirmi
yada nasil olur
aldattigi kesin olarak kanitlansa bile avukat demistiki en fazla 10.000 euro tazminat alirsin oda kesin degil demisti

hayır cnm eşin suçlu olduğu olduğu için evinin tamamını alma hakkın var ve alırsın da.
kabahatli taraf eşin çünkü..

eşin ondan yana cıksın hiç problem değil ki sen o msjları delil gösterip o kadına dava açıcaksın.
maddi manevi bunu yapmaya hakkın var

bence sen daha bilgili bir avukata git. neyi bekliceksin ki gururunu dha fazla kırmasını mı yoksa kendini daha fzla güçsüz hissetmeni mi ?

cok beklememenden yanayım..

eşinizin o kadını sevdiğini düşünüp kendini kahretmeyin..erkek işte..hamilelik döneminde sizde bulamadığı cinselliği başkasında bulmuş..

hayatının sonuna kadar sevicekmiş..kadına yaranmak için yazdığı besbelli..kadın kendine başka bir partner blunca aklı başına gelir ama iş işten geçmiş olur..

Allah ıslah etsin..

canim oturdugum evi evet avukatta esimin bana ve cocuklara birakmak zorunda oldugunu soylemisti
nafaka olarak demisti
onun disindada dairelerimiz var onlari yari yariya paylasirsiniz demisti
banada kalsa herseyini alip surundugunu gorebilmeyi cok isterdim ama
tum dunyayida verse acimi hafifletemezki
yoksa 3-5 ev yada para benim yikilan yuvamin yerini tutmuycak
ben eski esimi cok ozluyorum gunlerim aglamakla geciyor

ben sana bildiklerimi söylüyeyim canım
eşimden darp nedeniyle ayrıldım.
ve üzerine olan herşeyi alma hakkım vardı kusurlu taraf eşimdi ben yanaşmadım o ayrı

senin yerinde olsam yada senin yaşadıklarını yaşasaydım.

dediklerimi yapardım.

kaç tane daireniz var bilmiyorum ama seninde 4 tane cocuğun var bu bile + senin için.
daireleri alabilirsin.
psikolojim bozuldu bu olaydan ötürü diceksin zaten.

cocuklarına ve sana ( çalışmadığın için) nafaka vermek zorunda

sürünsün zaten merak etme malları gidince o şırfıntıda bırakır kocanı ee birde maaşının bir kısmını size vermk zorunda kalıcak iştirak nafakası olarak..

evet acını hiç hafifletmez ama böyle daha cok acı çekersin ve çekiyorsundur elin kolun bağlı bir yerde yazmışsın boxerını ters giyiyor diye..
allahından bulsun..

Mesajda tam olarak ne yazıyordu ?
o..... kadının eşine soyleyin eşinin detaylarını istesin

gerisi kolay bence...

bununla ilgili çok örnek ve emsal teşkil edicek davalar var

meslaa ;

İzmir'de A.S. adlı kadının, eşiyle cinsel ilişkiye giren kadına karşı açtığı davada son noktayı Yargıtay Hukuk Genel Kurulu koydu. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, evli erkekle birlikte olan kadının, mağdur olan kadına tazminat ödenmesi yönünde karar verdi. Yerel mahkemede tekrar görülecek davada mağdur olan A.S.'ye ne kadar tazminat ödeneceğine karar verilecek.

.C.

YARGITAY

4. HUKUK DAİRESİ

E. 2004/10434

K. 2005/4506

T. 28.4.2005

• ZİNA NEDENİYLE MANEVİ TAZMİNAT ( Dava Dışı Eşi İle Davalı Arasında Bir Yakınlaşma Bulunduğu Anlaşılmasına Göre Davacının Aile Bütünlüğüne Haksız Bir Saldırı Oluşturduğu Benimsenerek Kabulü Gereği )

• EŞİN RIZASIYLA YAPTIĞI ZİNA ( Davalının Davacının Eşinin Rızası İle De Olsa Yapması Halinde Davacının Aile Bütünlüğüne Haksız Bir Saldırı Oluşturduğu Benimsenerek Manevi Tazminat İsteminin Kabulü Gereği )

• AİLE BÜTÜNLÜĞÜNE SALDIRI ( Davalının Davacının Eşinin Rızası İle De Olsa Zina Yapması Halinde Davacının Aile Bütünlüğüne Haksız Bir Saldırı Oluşturduğu Benimsenerek Manevi Tazminat İsteminin Kabulü Gereği )

818/m.49

ÖZET : Ceza mahkemesinin gerekçesinde belirlenen olgular itibariyle, davacının eşinin rızası ile de olsa, davacının eşi ile davalı arasında bir yakınlaşma bulunduğu anlaşılmaktadır. Yerel mahkemece, bu durumun davacının aile bütünlüğüne haksız bir saldırı oluşturduğu benimsenerek davacı yararına manevi tazminat takdir edilmesi gerektiğinin gözetilmemiş olması usul ve yasaya uygun değildir.
DAVA : Davacı Muzaffer Gelir vekili Avukat Ahmet Canbaz tarafından, davalı Erol Gelir aleyhine 25.2.2003 gününde verilen dilekçe ile haksız eylem sonucu kişilik haklarına saldırıdan dolayı manevi tazminat istenmesi üzerine mahkemece yapılan yargılama sonunda; istemin reddine dair verilen 27.1.2004 günlü kararın Yargıtay’ca incelenmesi davacı vekili tarafından süresi içinde istenilmekle temyiz dilekçesinin kabulüne karar verildikten sonra tetkik hakimi tarafından hazırlanan rapor ile dosya içerisindeki kağıtlar incelenerek gereği görüşüldü:
KARAR : Davacı, dava dışı eşi ile davalının cinsel ilişkiye girerek zina eyleminde bulunduğunu, eşine karşı boşanma davası açtığını, davalı hakkında hazırlık soruşturması başlatıldığını, olay nedeniyle yuvasının dağıldığını, eylemin namusa yönelik yüz kızartıcı suç oluşturduğunu belirterek manevi tazminat isteminde bulunmuştur.
Mahkemece; davacının iddia ettiği zina eylemi kabul edilse dahi boşanmaya sebep olan eylemin davacının eski eşinin zina eylemi olduğu, davalının eylemi ile davacının boşanması ve zina nedeni ile namus ve şerefinin ihlali söz konusu olmadığı gerekçesiyle istemin reddine karar verilmiştir.
Karar davacı tarafından temyiz edilmiştir.
Somut olayda, davalı hakkında davacının eşinin ırz ve namusuna tasaddide bulunmak suçundan cezalandırılması istemiyle açılan ceza davası sonunda; davacının eşi ile davalı arasında geçen telefon görüşmelerinin süresinin rahatsızlık boyutunu aşan uzun görüşmeler olduğu, davacının eşi ile davalı arasındaki ilişkinin rızaya dayalı olduğu kanısına varıldığı, davalının cezalandırılmasına yeterli, kesin ve inandırıcı kanıt elde edilemediğinden unsurları itibariyle oluşmayan atılı suçtan davalının beraatine karar verildiği anlaşılmaktadır.
Ceza mahkemesinin gerekçesinde belirlenen olgular itibariyle, davacının eşinin rızası ile de olsa, davacının eşi ile davalı arasında bir yakınlaşma bulunduğu anlaşılmaktadır. Yerel mahkemece, bu durumun davacının aile bütünlüğüne haksız bir saldırı oluşturduğu benimsenerek davacı yararına manevi tazminat takdir edilmesi gerektiğinin gözetilmemiş olması usul ve yasaya uygun düşmediğinden kararın bozulması gerekmiştir.
SONUÇ : Temyiz olunan kararın yukarıda gösterilen nedenlerle BOZULMASINA ve peşin alınan harcın istek halinde geri verilmesine 28.04.2005 gününde oybirliğiyle karar verildi.

insallah dediginiz gibi olurda kadin baskasini bulur benimki ortada kalir
ama o mesajlar oyle tutkuyla yazilmiski inanamadim
sanki kara sevdaya tutulmuslar
bugune kadar kimseyi senin kadar sevmedim
sen benim tum hayatimsin
sensiz yapamiyorum yasayamiyorum
senden baska hic birsey sey umurumda degil
sevgilim seni deli deli gibi seviyorumm...
inanin yazarken yuregim daraliyor aynen bunlari yazmislar birbirlerine
bazilari cnsel icerikli
seni ozledim seni istiyorum bulusalim vb
yok ben yazinca bunlari dusundukce depresyona girmeye korkuyorum
keske diyorum bunlari gormektense esim olseydi diyorum
hersey cok daha kolay unutulurdu

Canım benim ya... Hiç kolay değil yaşadığın şeyler hem de 3 haftalık bi bebein varken... Ama çocukların için güçlü olmalısın. Bence o kadınla konuş eşinle konuşup bir yere varamazsın hemn arkadaşının karısıyla brlkte olucak hem de bnu inkar edicek kadr alçak bi adammış insan 4 çocuğunun annesine bnu yapmazz... Ama o kadın sni anlayablir en azndan ondan korkmadığnı görrse o senden korkmaya başlar, huzursuz olur bu ble yeter... Baktın hala devam edyolar ahlakszlklarına, o kadının kocasına söyle gitsin tatlım sen üzlceğne onlar üzülsn...

bunların çıktıları var dimi sende
bu kadının cocukları varmı ?

Bu mesajlardamı bişey yokmuş jest olsun diye yazmış ?

Allah onu bildiği gibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…