Dayak yemiş kadar oldum

birgaripedacik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
306
166
18
Eşimin bir sigarayı bırakma macerasıda kötü sonlandı bu sefer bir hafta dayanabildi

Her seferinde aynı şey oluyor bırakıyor sonra kavga kıyamet, kavga çıkarmasındaki amaç ise sigaraya senin yüzünden geri döndüm demek zaten başına ne gelirse suçlusu benim..

Akşam ki mevzu da şu iş çıkışı eve doğru yürürken önünden geçtiğimiz büfenin önünde ben sigara alıcam dedi, yapma hayatım dedim bu sefer tutturdu alıcam diye!! bu sefer dedim ne yapıyorsan yap!!! büfenin önünde beklemeyip yürümeye başladım arkamdan bağırdı ve elindeki laptopu fırlattı evet bilgisayarı bildiğiniz havada gördüm. Tam önüme düştü laptop sonra geldi aldı hep o iyi davranıyormuş bıkmış ne halim varsa görcekmişim bağıra bağıra önden yürüdü gitti. Bunları yaparken etraf bayagı kalabalıktı çok utandım ve bir saat kadar parkta oturdum ve düşündüm nerde hata yapıyorum diye havada kararınca kalktım eve gittim apartmanın kapısında karşılaştık sanırım beni aramaya çıkmış yüz vermedim hata asansöre onunla binmek istemedim bu sefer de elindeki anahtarı fırlattı ve gitti

Iki saat sonra kadar eve geldi konuşmaya çalıştım ne yaptığının farkındamısın dedim iyi oldu dedi bende peki dedim.

Kızlar size soruyorum nasıl davranmalıyım??? Tepkim nasıl olmalı??? Siz olsanız ne yaparsınız???

NOT: lütfen eşimin davranışına nasıl tepki vermeliyim bu konuda yorum istiyorum yok bırak içsin falan gibi yorum istemiyorum umrumda da değil ne zıkkım içtiği

Son düzenleme:
Sigarayı bırakmak o kadar kolay değil. Psikolojik baskı ile de tam tersi olur, hiç bırakılmaz

Sizi etkileyen bir durum var mı? Mesela sperm sayısı azdır, çocuk istiyosunuzdur mutlaka sigarayı bırakması gerekir gibi.. Eğer yoksa bence karışmayın. Sen bilirsin Hayatım deyip kenara çekilin. Size yazık...

Sigarayı bırakmak o kadar kolay değil. Psikolojik baskı ile de tam tersi olur, hiç bırakılmaz
Ben sigarayı bırakmak kolay demiyorum olayı bu hale getirmesinde haklı diyorsunuz öyle mi??? Sigarayı bıraktığı için dayakta yesem olur yani çünkü sigarayı bırakmak çok zor

Herşeyden önce evlenmeden önce söz verdi

Ben sigarayı bırakmak kolay demiyorum olayı bu hale getirmesinde haklı diyorsunuz öyle mi??? Sigarayı bıraktığı için dayakta yesem olur yani çünkü sigarayı bırakmak çok zor
Öyle birşey mi dedim..yazdigimi iyi okumadiniz galiba..sadece o kadar kolay değil,dedim. Kendi ailem de bırakmıyor o kadar,konuştum, doktora götürdüm. Sigarayı bırakma merkezine götürdüm. Sonuç yok ve bıraktım böyle kabul ettim

Herşeyden önce evlenmeden önce söz verdi
sigara biri istiyor diye bırakılacak bir alışkanlık degil kendin istersen beynine hükmedip bırakırsın.
size söz verdigi için bırakacak diyorsanız keşke ama keşke bıraktıgı zaman evlenseydin.
en önemli problem toplum içinde size nasıl davranıyorsa topluma da bunu yapıyor yapabilir fikri ile üstüne gitmemek olmalı.
sigarayı sevmeyen içmeyen biri ile evlenirim kriterine sahip olmalı

Bende diyorum ki ne zıkkım içerse içsin sadece bu davranışına ne tepki vereceğim yanına kar mı kalcak

Bıraktı zaten 8 ay içmedi sonra bir kavga yine başladı

Annem sigarayi ilk biraktiginda Allahim canimi al diye aglardi tovbe Yarabim
O nikotin eksikligi deli ediyor onlari.
Nikotin bantlari var, onlardan kullansin bi sure.
Bu siniri birakma asamasinda normal bence.

Annem sigarayi ilk biraktiginda Allahim canimi al diye aglardi tovbe Yarabim
O nikotin eksikligi deli ediyor onlari.
Nikotin bantlari var, onlardan kullansin bi sure.
Bu siniri birakma asamasinda normal bence.

Onun nikotin eksikligi beni bağlamıyor rezil etti beni

Eksikliğini de giderdi zaten bir paket sigarayla

Hayır böyle değil
O zaman sizin adınıza sevindim. Bu olayda da tavrinizi koruyun. Eşiniz kolaya kaçan biri anladığım kadarıyla. Bahane üretip istediğini o yolla elde etmeye alışmış. Size bu şekilde davranmaya hakkı yok. Hatasını anlayıp bir daha bu şekilde davranmamaya söz verene kadar konuşmayın derim.

Bu çözüm değil çünkü sigara içtiği sürece zaten böyle davranmıyor

Laptopu alip yedirecektin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…