Dayak yemiş kadar oldum

Aynen ben alacaklarımı alırken kılı kırk yarıyorum çalıştığım halde ama beyimiz acımadan sigaraya para veriyor ki ucuz bişi de içmiyor

Benim eşim de her yıl belli bir zaman yanıma gelir "inanmayacaksın ama bu sefer kesin daughter, bu pislikten kurtuluyorum "der ,sonuç : bir iki hafta sonra devam .ben karışmıyorum ,tabi ki sağlığı için bırakmasını desteklerim fakat gelip evde hayvanlasacaksa zıkkımın kökünü de beraber içsin ..

Aynı fikirdeyim zıkkım içsinler

Tatlım ben de sigara içiyorum ve bırakmak çok zor. Eşin stresli olabilir. Onun yanına git ve sigarasına karışmayacağını söyle. Gün gelir kendisi bırakır

Tatlım ben de sigara içiyorum ve bırakmak çok zor. Eşin stresli olabilir. Onun yanına git ve sigarasına karışmayacağını söyle. Gün gelir kendisi bırakır
Yaptığıda yanına kar kalsın yani oh bide diyimmi gel s.. Ağzıma hatta dövebilirsin beni sen bağımlısın kabahat benim diye

Bi psikologdan dinlemistim durmadan yemek yiyecek yedirin hic agzi midesi bos durmasin .Sigaramiydı ickimiydi birakmasi icin diyordu .
Bilmiyorum da .
Esiniz tam dayaklik .
O ne yaparsa siz de sokak mokak dinlemeyin zıvanadan çıkin iyi alısmıs .
Korksun bu delirecek yine diye .Siz korkmussunuz o delirmesin diye .
Bi laptopta siz firlatin .
Durum bu şımarik cocuk gibi.

Yaptığıda yanına kar kalsın yani oh bide diyimmi gel s.. Ağzıma hatta dövebilirsin beni sen bağımlısın kabahat benim diye
Evet sen bağımlısın ve ben ne yaparsam yapayım sigarayı bırakmayacaksın de. Bugün içinden bir canavar çıktı ve çevremden çok utandım de. Sigaranın kötü sonuçlarına katlanacak olan sensin de. Bundan sonra günde on paket sigara mı içiyosun yoksa bırakıp sağlıklı mı yaşıyosun beni ilgilendirmiyo de. Bundan sonra bana sigara konusunda gelme de. Saygı kotasını doldurdun de

Valla benimki de bir iki kere bırakmayı denedi 2 3 gün dayandı sonra başladı işte sen iciyorsun bende görüp içiyorum.. Yavuz dedim sanki çalıştığın yerde sanki içen yok onları görmüyon da benden görüp mü basliyon... Bu sefer de diyo beraber bıraksak daha rahat bırakırım diye lafı ceviriyoa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…