Dayak yemiş kadar oldum

sokak ortasında bana bağırıp birşeyler fırlatan adamı boşarım ... sigarasızlıkdan falan demeyin sokak ortasında öfkesini kontrol edemeyen adamdan korkarım.... dayak bile yersiniz siz bu kocadan... en iyisi karışmayın ne b.k yerse yesin... ama sokak ortasında yapyığı terbiyesizliği muhakkak ödetin

Siz sigara konusunda yine çatışmıştınız sanırım daha önce.

Sigara bırakmaya çalışan bazı insanlarda aşırı sinir ve stres oluyor,irade meselesi. Kullanmayan kişi anlayamaz bu durumu.

Eşiniz bırakmaya çalıştığı için sinirli,bırakamayıp tekrar sigara almaya çalıştığı içinse hem öfkeli hem de mahçup durumdaydı muhtemelen.
Sinirini öfkesini de sizden çıkardı, yol ortasında bağırmak falan ayip ve aşırı olmus.

Bence sigara konusunda ağzınızı dahi açmayın, bu sizin ısrarınızla bırakılacak bir sey degil.

Ama sokaktaki itici tavrının hesabını sorun. Her sinirlendiğinde aynı şeyi yapacaksa tatsız olur bu mevzu

Bende normalde sakin kalamam ama rezil olmanın verdiği utançla bişi yapmadım yapsaydım rezillik büyürdü

Yaftalamaya yer arıyor zaten tabak çanak kırayım da deli damgası yiyeyim

Çok izah ettim konuştum olmadı, kızdım olmadı, küstüm olmadı sonunda bunu da yaptı

Çok içimden geçti de kıyamadım laptop a devletin malı kul hakkına girerim

Bilinçli yaptığına eminim zaten

Bakın eşim benim içtiğim suya bile karışır ki ben bunalıyorum ve bende bu yüzden artık anlasın diye bunu yapıyorum dırdırcı bir tip değilim önyargıyla yaklaşmayın lütfen

Bide dayak atsın da görsün dünya kaç köşe yok öyle çok şükür elimde ekmeğim kolumda mesleğim var kolay değil o kadar

Beni en çok üzen ve yaralayan şey de bu sokak ortasında bana bunu yapması yediremiyorum

Bakın eşim benim içtiğim suya bile karışır ki ben bunalıyorum ve bende bu yüzden artık anlasın diye bunu yapıyorum dırdırcı bir tip değilim önyargıyla yaklaşmayın lütfen
Sizin için demedim genel olarak bahsetmiştim. Tavır koyacaksınız gelip kendisi kabalığı için özür dileyecek. Başka türlü olmaz.

Ben eşimle sigarayı bıraktığı zaman evlendim. Hatta çıkmaya başladığımızda içmiyordu, yeni bırakmıştı. Tekrardan içmeyeceğine de söz vermişti. 5,5 ay sonra evlendik. Evlendiken 3 ay sonra da tekrar içmeye başladı. Sigaradan da nefret ederim. Sonra çok defalar bırakmayı denedi, bırakamadı. Artık inanmıyorum bırakabileceğine. Yani sigarayı bıraktığında da evlenmiş olsa yine garantisi yok malesef.

Hiç anlamam bir insan neden sigaraya başlar? Neden içer? Hem sağlığına zarar ve maddi olarak gereksiz bir kayıp. Ben alacağım her şeyi araştırıp hem kaliteli hem ucuzunu bulmak için çırpınırken adam zehire para harcıyor. Çok sinir bozucu.

Sigara içmesinden neden bu kadar rahatsızsınız? Laptop fırlatmasından durumunun iyi olduğu anlaşılıyor. Kendine zararını düşünmüyorsa başkası ne yapabilir ki? Benim hiç içmemiş arkadaşım 34yaşında başladı. Yani hiçbir şeyin garantisi yok.

Neyi atlıyorsunuz biliyormusunuz ben bana olan davranışına nasıl geribildirim vereceğimi düşünüp çare arıyorum siz neden Sigara içmesine karşısınız diyorsunuz o zıkkımı bırakmayacağını biliyorum sadece soruyorum ki şiddetvari davranışına nasıl ceza vermeliyim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…