Dayak yemiş kadar oldum

Benimki de içiyor bir ara çok upraştım sigara bırakma doktoruna götürdüm hap kullandı. Baktım istemiyor irade sıfır uğraşmıyorum

Çok şükür beni anlayan biri çıktı özür dilemediği gibi iyi oldu dedi yeni uyandı özür falan yok
Vallahi şiddet işin içine girince insan ne yorum yapacağını şaşırıyor doğrusu. Evet fiziken size vurmamış ama size de gelebilirdi neticede. Üstelik dışarda olmuş .Küs kalacaksınız hatasını anlayana kadar demekki.Esimde bana söylüyor hatta babamın yanında falan da diyor 'Sen bıraksan ben bırakırım 'diye herkes kendinden sorumludur.Demekki hem irade çok zayıf hem verdiği sözden dolayı direk sizi suçluyor. Bu durumda kendi haline bırakıp uzak durmak en iyisi. Muhtemelen 'Beni bu konuda zorlarsan sonucu bu olacak' mantığında

Vallahi şiddet işin içine girince insan ne yorum yapacağını şaşırıyor doğrusu. Evet fiziken size vurmamış ama size de gelebilirdi neticede. Üstelik dışarda olmuş .Küs kalacaksınız hatasını anlayana kadar demekki.Esimde bana söylüyor hatta babamın yanında falan da diyor 'Sen bıraksan ben bırakırım 'diye herkes kendinden sorumludur.Demekki hem irade çok zayıf hem verdiği sözden dolayı direk sizi suçluyor. Bu durumda kendi haline bırakıp uzak durmak en iyisi. Muhtemelen 'Beni bu konuda zorlarsan sonucu bu olacak' mantığında
Kusura bakmasın herşey bir yana şiddet girdimi işin içine sonucuna kendisi katlanır kendisi kaybeder iş inatlaşmaya gidecek ondan korkuyorum

Sigara böyle bi illet ben de içmeme müdahale edildiğinde çok sinirlenirdim. Evet iyiliğini düşünüyosunuz ama bağımlılık böyle bişey işte. Nikotin vücuttan çekilirken yoksunluk nöbeti gelir insan farketmez sinirlenir, sıcak basar, başka bişey düşünemez olur. Tekrar bırakma girişimi olursa allen carr'ın filmini ve kitabını kullansın ben onunla bırakmıştım.

Sigara böyle bi illet ben de içmeme müdahale edildiğinde çok sinirlenirdim. Evet iyiliğini düşünüyosunuz ama bağımlılık böyle bişey işte. Nikotin vücuttan çekilirken yoksunluk nöbeti gelir insan farketmez sinirlenir, sıcak basar, başka bişey düşünemez olur. Tekrar bırakma girişimi olursa allen carr'ın filmini ve kitabını kullansın ben onunla bırakmıştım.
Valla artık ne yaparsa yapsın umrumda değil

Kocan çok geçimsiz.

Sigara bırakmak için uzman yardımı almalı.

Su durumda onu pişman etmeye çalışmak ya da tavır koymak işe yaramayacak. Adam zaten zıvanadan çıkmış. Tutar dövmeye filan kalkar. Iş iyice sarpa sarar. O yüzden tartışmadan bi çözüm bulmaya bak.

Ama sigarayi birakinca da bu dönemin intikamını al. Yanina birakma.

Benim. Önerim . Intikamıni ertelemek. Şimdilik sessiz kal. Mecbur olmadıkca konuşma

Kocan çok geçimsiz.

Sigara bırakmak için uzman yardımı almalı.

Su durumda onu pişman etmeye çalışmak ya da tavır koymak işe yaramayacak. Adam zaten zıvanadan çıkmış. Tutar dövmeye filan kalkar. Iş iyice sarpa sarar. O yüzden tartışmadan bi çözüm bulmaya bak.

Ama sigarayi birakinca da bu dönemin intikamını al. Yanina birakma.

Benim. Önerim . Intikamıni ertelemek. Şimdilik sessiz kal. Mecbur olmadıkca konuşma
Ne tutup dövmeye kalkacak ilacını aldı o pamuk gibidir şimdi hiçbişicik yapamaz zaten konuşmuyorum konuşmayı da düşünmüyorum

Ne tutup dövmeye kalkacak ilacını aldı o pamuk gibidir şimdi hiçbişicik yapamaz zaten konuşmuyorum konuşmayı da düşünmüyorum
Başladı mı tekrar. Allah yardımcınız olsun. Üzüldüm sizin için. Çok da öfkelisiniz haklı olarak. Zıkkım içsin.

Sigara meselesinde bende kullanmamam ve hazzetmememe karşın "bencede bırakın içsin". Hayır yani tüm bunlar yaşanacaksa içsin daha iyi bu ne ayol. Eşinizin davranışı konusunda da mutlaka bir evlilik terapistine gidin. Empati kurmasına yardımcı olacak ve iyi gelecektir.

Evet çok sinirliyim bu sinirle fevri dqvranqcqğım diye korkuyorum
Ben olsaydım o laptop tekrar onun kafasına uçardı sokakta.
Sakinliğiniz için tebrik ederim.

Sadece konuşmamakla akıllanacağını sanmıyorum. Bence ona sinirli insanla yaşamak nasıldır, onu gösterin. Cehennemi yaşatın ona.
En eften püften şeyler için bile sinirden deliye dönmüş gibi yapın. 1-2 tabak, bardak kırın. Hepsi senin yüzünden deyin.

Bakalım bir daha cesaret edecek mi laptop fırlatmaya?

Bende eşime bıraktırmaya çalışıyorum hamileyken bırakmadı 7 aylık ol dedı bırakmadı kızım doğdu bırakmadı güzellikle konusuyorum babam akciğer kanserınden öldü seni de kaybetmek istemiyorum diye duygu sömürüsü yapıyorum bazen kavga ediyorum yok olmuyor irade meselesi kafada bitirmek lazım demek ki yoruldum laf anlatmaktan o yüzden de pes ettim eşin gibi çok büyük tepki vermedi beni zorlama o zaman daha çok içesim geliyor ben yavaş yavaş azaltcam dedi
Sende eşine tepkisinin fazla oldugunu sağlıgını düsündügünü uzuldugunu guzel bir dille izah et ve cok uzerıne gıtme

Eşim dönem dönem sigarayı bırakır birkac ay içmez sonra geri başlar. Hiç de öfke nöbeti geçirdiğini görmedim. Tamamen şımarıklık. Pişman olup gelene kadar umursamayin. O laptopu firlatinca alıp duvara calacaktiniz görecekti siniri de neyse.

eşinin sorunu seninle o yüzden eziyeti sana yapıyor kavga çıkartıyor. ama bilinçli ama bilinçsiz.
sigarayı bırakmasını sen istediğin için sana zulm ediyor.
sigarayı kendisi istemediği sürece bırakamayacaktır.
bırakma denemeleri de kendi istemesinden kaynaklı değil.
sokak ortasında şımarık çocuk gibi çıkardığı krize gelince hatasını anlayana kadar konuşmayın.

Eşim dönem dönem sigarayı bırakır birkac ay içmez sonra geri başlar. Hiç de öfke nöbeti geçirdiğini görmedim. Tamamen şımarıklık. Pişman olup gelene kadar umursamayin. O laptopu firlatinca alıp duvara calacaktiniz görecekti siniri de neyse.

benim eşiminde denemeleri oluyor ve evet öfke nöbeti geçirmez çünkü kendi isteğiyle bu deneme sürecine giriyor.

benim eşiminde denemeleri oluyor ve evet öfke nöbeti geçirmez çünkü kendi isteğiyle bu deneme sürecine giriyor.
Tabi kendi isteğiyle olması önemli. Zaten koca adama baskıyla iş yaptiracaksak o hoo. Ben hic karışmam milyon kez bırak desem de bırakmaz. Biri dedi diye yapılacak şey değil. Ben de başımda biri şunu yapma bunu etme diye söylenip dursa inadına yapmam. Ayrıca hiç insan pışpışlayacak biri değilim. Öfke gösterse tepkime de hazırlıklı olması gerekir.

Bence sigara bırakması konusunda kendi haline bırakın.Benim eşimde evlenmeden bırakacam demişti.Ama ben böyle bir söze zorlamadım onu.Evlendikten sonra birkaç kere hani bırakıyordun dedim.Denedi.Ama aynı sizinki gibi her kavgadan sonra senin yüzünden deyip tekrar başladı.Bende üstelemedim.Sen bilirsin dedim çekildim kenara.Bir süre sonra baktım kendiliğinden bitirdi.Bu tür şeylerin kafada bitmesi lazım sanırım.Eşinize gidin sigara konusunda seni kendi haline bırakıyorum ama bana bir daha bu şekilde davranırsan sana başka şans tanımam deyin.

Back
X