- Konu Sahibi birgaripedacik
Benimki de içiyor bir ara çok upraştım sigara bırakma doktoruna götürdüm hap kullandı. Baktım istemiyor irade sıfır uğraşmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi şiddet işin içine girince insan ne yorum yapacağını şaşırıyor doğrusu. Evet fiziken size vurmamış ama size de gelebilirdi neticede. Üstelik dışarda olmuş .Küs kalacaksınız hatasını anlayana kadar demekki.Esimde bana söylüyor hatta babamın yanında falan da diyor 'Sen bıraksan ben bırakırım 'diye herkes kendinden sorumludur.Demekki hem irade çok zayıf hem verdiği sözden dolayı direk sizi suçluyor. Bu durumda kendi haline bırakıp uzak durmak en iyisi. Muhtemelen 'Beni bu konuda zorlarsan sonucu bu olacak' mantığındaÇok şükür beni anlayan biri çıktı özür dilemediği gibi iyi oldu dedi yeni uyandı özür falan yok
Kusura bakmasın herşey bir yana şiddet girdimi işin içine sonucuna kendisi katlanır kendisi kaybeder iş inatlaşmaya gidecek ondan korkuyorumVallahi şiddet işin içine girince insan ne yorum yapacağını şaşırıyor doğrusu. Evet fiziken size vurmamış ama size de gelebilirdi neticede. Üstelik dışarda olmuş .Küs kalacaksınız hatasını anlayana kadar demekki.Esimde bana söylüyor hatta babamın yanında falan da diyor 'Sen bıraksan ben bırakırım 'diye herkes kendinden sorumludur.Demekki hem irade çok zayıf hem verdiği sözden dolayı direk sizi suçluyor. Bu durumda kendi haline bırakıp uzak durmak en iyisi. Muhtemelen 'Beni bu konuda zorlarsan sonucu bu olacak' mantığında
Valla artık ne yaparsa yapsın umrumda değilSigara böyle bi illet ben de içmeme müdahale edildiğinde çok sinirlenirdim. Evet iyiliğini düşünüyosunuz ama bağımlılık böyle bişey işte. Nikotin vücuttan çekilirken yoksunluk nöbeti gelir insan farketmez sinirlenir, sıcak basar, başka bişey düşünemez olur. Tekrar bırakma girişimi olursa allen carr'ın filmini ve kitabını kullansın ben onunla bırakmıştım.
Ne tutup dövmeye kalkacak ilacını aldı o pamuk gibidir şimdi hiçbişicik yapamaz zaten konuşmuyorum konuşmayı da düşünmüyorumKocan çok geçimsiz.
Sigara bırakmak için uzman yardımı almalı.
Su durumda onu pişman etmeye çalışmak ya da tavır koymak işe yaramayacak. Adam zaten zıvanadan çıkmış. Tutar dövmeye filan kalkar. Iş iyice sarpa sarar. O yüzden tartışmadan bi çözüm bulmaya bak.
Ama sigarayi birakinca da bu dönemin intikamını al. Yanina birakma.
Benim. Önerim . Intikamıni ertelemek. Şimdilik sessiz kal. Mecbur olmadıkca konuşma
Başladı mı tekrar. Allah yardımcınız olsun. Üzüldüm sizin için. Çok da öfkelisiniz haklı olarak. Zıkkım içsin.Ne tutup dövmeye kalkacak ilacını aldı o pamuk gibidir şimdi hiçbişicik yapamaz zaten konuşmuyorum konuşmayı da düşünmüyorum
Evet çok sinirliyim bu sinirle fevri dqvranqcqğım diye korkuyorumBaşladı mı tekrar. Allah yardımcınız olsun. Üzüldüm sizin için. Çok da öfkelisiniz haklı olarak. Zıkkım içsin.
Ben olsaydım o laptop tekrar onun kafasına uçardı sokakta.Evet çok sinirliyim bu sinirle fevri dqvranqcqğım diye korkuyorum
Eşim dönem dönem sigarayı bırakır birkac ay içmez sonra geri başlar. Hiç de öfke nöbeti geçirdiğini görmedim. Tamamen şımarıklık. Pişman olup gelene kadar umursamayin. O laptopu firlatinca alıp duvara calacaktiniz görecekti siniri de neyse.
Tabi kendi isteğiyle olması önemli. Zaten koca adama baskıyla iş yaptiracaksak o hoo. Ben hic karışmam milyon kez bırak desem de bırakmaz. Biri dedi diye yapılacak şey değil. Ben de başımda biri şunu yapma bunu etme diye söylenip dursa inadına yapmam. Ayrıca hiç insan pışpışlayacak biri değilim. Öfke gösterse tepkime de hazırlıklı olması gerekir.benim eşiminde denemeleri oluyor ve evet öfke nöbeti geçirmez çünkü kendi isteğiyle bu deneme sürecine giriyor.